Kapitel 3

502 24 0
                                    

Endelig har de fået slået mit og Lauras telt op! Det tog sin tid! Jeg har bare siddet med min mobil i en af de stole vi har med. Jeg har siddet og snappet med en god ven, som hedder Simon.
Simon og jeg var engang kærester. Men det er vi ikke længere.. han flyttede til USA i 2 år, og vi besluttede os for at gå fra hinanden. Det var hårdt, men jeg er endelig ovre ham. Det er også like 3 år siden. Nu er vi bare virkelig gode venner!

"Hvad laver du?" spørger en stemme bag mig. Jeg læner mit hovede tilbage for at se hvem det er. Det er Stefan. "Jeg snapper bare med en af mine venner," siger jeg og smiler. "Og hvem er det så?" spørger han med et drillende blik. "En der hedder Simon. Og inden du spørger! Nej vi er ikke kærester... længere," svarer jeg. "Hvad skete der?" spørger han. Jeg tror han hentyder til hvad der skete siden vi ikke er kærester længere.

"Han flyttede til USA i 2 år så vi besluttede os for at gå fra hinanden. Da han kom hjem igen havde ingen af os følelser for hinanden længere, og han havde mødt en dansk pige i USA som nu er hans kæreste," svarer jeg og sender ham et smil. "Oh okay.. det var en skam. Ja altså hvis jeg var sammen med en pige som var lige så sød som dig så havde jeg ikke givet slip på hende," siger han og blinker til mig. Jeg griner kort og kigger ned på mine hænder.

"Hva' Stefan sidder du og flirter med min lillesøster?" spørger Jonas pludseligt. Stefan tager uskyldigt armene op og svarer: "Nej nej Jonas! Det tør jeg sku ikke!" Jonas griner og finder nogle øl frem fra en køler taske. "HVEM SKAL HAVE ØØØØL!?" råber han. Alle tager en undtagen mig. Jeg tager en cola i stedet. "Drikker du ikke?" spørger Pelle. Jeg ryster på hovedet.

"Bekka er bange for at drikke!" siger Laura. "Ej det er jeg altså ikke Laura!" siger jeg små surt. "Jeg er bare ikke så glad for det der med ikke helt at kunne kontrollere hvad jeg gør og siger. Jeg har prøvet at være mega stiv engang hvor det endte med en tur på hospitalet.." Forklarer jeg drengene. "Det vag sku også dumt det i gjorde," siger Jonas. Jeg trækker op skuldrene. "Ja det var det, men jeg kunne ikke kontrollere mig selv," siger jeg og smiler skævt. "Hvad skete der?" spørger Stefan. "Hvor er du dog nysgerrig!" siger jeg grinene. Han trækker på skuldrene.

"Mig og nogle veninder fik den skøre ide at vi ville prøve at stå på et garage tag hjemme ved en af mine veninders far. Og jah.. jeg var den første til at skulle derop. Det var vinter, koldt og glat. Og ja.. jeg gled deroppe og det viste sig så at det der garage tag ikke var særligt stabilt så jeg røg lige igennem og ned på siden af en trailer," siger jeg.

Drengene laver nogle underlige grimmeasser. "Det lyder til at det var en enhver ubehagelig oplevelse! Kan godt forstå dig lide nu når du siger at du ikke drikker," siger Lauritz. Jeg smiler og nikker. "Jeg lå i min seng i 2 uger fordi jeg havde ondt overalt," forklarer jeg.

Det var blevet tid til at vi skulle have aftensmad. Alle var lidt fulde undtagen mig og Stefan så vi besluttede at vi ville gå ned og købe nogle pizzaer. Solen var ved at gå ned og de fleste camps var helt tomme fordi at der var godt gang i en koncert på bøge scenen. "Såeh... du fladt altså ned fra et garage tag?" spørger Stefan. Jeg nikke bekræftende. "Jep, det gjorde jeg!" siger jeg. "Og lå i en seng i 2 uger.. 2 meget lange uger. Der var ikke rigtigt nogen der holdte mig med selvskab udover Laura," siger jeg. "Hvis jeg havde kendt dig der ik'? Så havde jeg været der for dig hele tiden," siger han. Jeg smiler. "Tak Stefan. Det er sødt af dig at sige det, men jeg tror det ville have været for anstrengende for dig," siger jeg med et grin. "Arh... mon ikke det ville have gået?" spørger han. Jeg griner og trækker på skuldrene.

Vi har nu hentet alle pizzaerne og er på vej tilbage. Stefan og jeg går i stilhed. Men ikke en akavet stilhed. "Men altså... nu har du hørt en masse om mig, så nu vil jeg også høre noget om dig!" siger jeg. Han kigger ned på mig da han er lidt højere end mig. Han smiler og retter sit blik ligeud.
"Jo altså.. jeg er 18 år gammel. Jeg er med i Page Four, hvis nu det ikke lige er gået helt op for dig endnu," siger han og blinker til mig. Jeg skubber til ham med skulderen. "Altså jeg hører efter ind i mellem!" siger jeg fornærmet. "Det er godt," siger han.

"Hvor gammel er du?" Spørger han. "Jeg er også 18," svarer jeg. Han sender mig et smil. "Så er vi jo lige gamle," siger han. "Det var godt regnet ud," svarer jeg.

Da vi når tilbage til campen er de alle en smule mere fulde en da vi forlod dem. Vi har også været væk i godt og vel en time. Jonas sidder i en af stolene med en øl i hånden og sover. Lauritz og Pelle sidder og råber alle mulige fuckt up ting, mens Laura er inde i vores telt og lavet et eller andet. "De har vidst hygget sig," mumler jeg. Stefan griner. "Mon ikke!" svarer han.

"Der er pizzaaaa!" råber Stefan. Jonas vågner med et sæt og får på ej eller anden måde hældt det sidste øl ud af hans dåse. Han kigger forvirret rundt, men virker til at være mere ved sig selv nu efter han fik en lur.
Laura kommer ud fra teltet og vi begynder at spise. Stefan og jeg sidder ved siden af hinanden, mens alle de andre sidder i en klump rundt om tre pizzaer. Stefan og jeg har taget en for os selv.

Klokken er nu 01:00 og mig og Stefan er de eneste oppe. De andre faldt rimeligt hurtigt omkuld. Jeg sidder med Stefans hættetrøjer på og Stefan har en arm om mig da jeg fryser virkelig meget. Vi sidder bare og snakker om alt og intet. Klokken når at blive 03:00 før vi går ind i hver vores telte. "Du beholder den bare på," siger han og hentyder til trøjen. "Tak Stefan. Det er sødt af dig at låne mig den," siger jeg. "Det var så lidt Rebekka. Vi skal jo nødigt have at du fryser," siger han og smiler. "Godnat Stefan," siger jeg. "Godnat Bekka," svarer han og vi går ind i hver vores telt.

Stefan er virkelig sød! Jeg smiler bare ved tanken om ham!

Hey venner! Sorry for ingen opdatering på denne historie i noget tid, men jeg har ikke lige haft tiden til at skrive på den, men det have jeg tilfældigvis idag! :P Jeg har lavet kapitlet lidt længere for at der var lidt mere at læse nu hvor jeg ikke har opdateret i noget tid! Håber i ku' li' det!<3

Kærlighed ved første blik? S.HWhere stories live. Discover now