Kapitel 1

713 25 3
                                    

"Rebekka! Er du ikke snart klar?" råber Jonas nede fra entreen af. Jeg sukker mens jeg tager min mobil ud af stikket. "Jeg er på vej!" råber jeg hidsigt. "Har man nu ikke lov til at pakke færdigt?" mumler jeg for mig selv.

Jonas er min storebror. Han er en meget god storebror, men nogen gange er han også lidt overbeskyttende overfor mig..

Jeg løber ned af trapperne og ud i entreen hvor Jonas står og glor ned i sin mobil. Jeg tager lynhurtigt mine sko på og tager noget overtøj på. "Skal vi ikke afsted?" spørger jeg glad. Han kigger op griner. "Det krævede så også kun lige at jeg kaldte på dig 5 gange!" sagde han og grinte. Vi forlod huset og satte os ud i Jonas' bil.

Jonas og jeg skulle til Smuk Fest. Han skulle mødes med nogen venner derhenne, mens jeg skulle derhen med en veninde. Hun hedder Laura. Lige nu er vi på vej over for at hente hende. Vi skal bo i den samme camp, endda også lige ved siden af hinanden. Det insisterede Jonas på! Han er jo så overbeskyttende.. han ville sikre sig at der ikke ville ske mig noget.

Jeg sms'er til Laura og skriver at vi er der om ca. 2 min.

Jeg glæder mig til Smuk Fest! Det er første gang jeg får lov til at tage til en festival! Jeg har flere venner der allerede har været der. De siger det er vold fedt! Det gør jo selvfølgelig bare at jeg glæder mig mere haha.

"Heeey!" siger Laura glad da hun stiger ind i Jonas lille blå bil. "Er i klar eller hvad?" udbryder hun. Jonas og jeg flækker af grin. "Selvfølgelig er vi det!" siger vi i kor. Laura har været til en festival før. Men hun var der samme med hendes forældre. Hun fortalte mig dagen efter hun var kommet hjem at det var mega akavet! Kan jeg nu godt forstå! forældre hører ikke hjemme på festivaller.

Der var ca. 10 min. til at vi ankom da Jonas siger: "Drengene er allerede derhenne. De har fundet pladserne og det hele. De sørge for at der er en plads ledigt ved siden af vores telt til jer,". Jeg nikker og vender mig mod Laura. "Vi skal bare være SÅ stive!" siger hun drømmende. Jeg griner og ryster på hovedet af hende. Laura elsker at være fuld, mens jeg ikke er heltglad for det! Jeg har været virkelig fuld en gang! Det gør jeg aldrig igen!

"Så er vi her!" udbryder Jonas. Vi jubler alle i kor. Der går ikke længe før vi har fundet vores camp og drengene. Jeg har faktisk aldrig mødt Jonas' venner. Men det vil jeg jo så komme til nu. Han sagde at der ville være tre andre drenge, men som jeg kan se lige nu er der kun to. Hmm.. ligemeget!

"Heey Jones!! udbryder den ene og vinker. Jonas vinker tilbage og sætter farten op. Da han kommer frem giver han dem begge et såkaldt 'Bro-kram'. "Ped og Lau det her er min lillesøster og hendes veninde," siger han og peger skiftevis på os. Vi hilser på dem og stiller derefter vores ting. "Hvor er Stefan?" spørger Jonas. "Han gik vidst ned for at hente nogle ekstra vand," siger Pelle mens han klør sig i nakken. Han kigger opgivende ned på det telt, der bare ligger på jorden. "Hva... vi tænkte på Jonas.. hjælper du os ikke lige?" spørger han. Lau bryder ud i grin. Jonas ryster grinende på hovedet og begynder at hjælpe dem med teltet.

"Øhm... jeg prøver lige at finde et toilet. Går du ikke bare igang med teltet?" spørger jeg Laura. Hun sukker men nikker. "Du kan sikkert få en af drengene til at hjælpe... selvom de ikke er vildt gode til det," siger jeg og griner kort. "Tjaa..." siger Laura. Jeg griner og går derefter ud for at finde et toilet.

Heej folkens! Dette var så første kapitel af min nye historie!:D Jeg håber i kan li' det og har lyst til at følge med!:)

Kærlighed ved første blik? S.HWhere stories live. Discover now