Hoofdstuk 34

9.4K 343 170
                                    

Pov. Lydia

Ik plof naast Luke neer en geef hem zijn mok met warme chocomelk. We zijn een film aan het kijken op mijn Macbook. Namelijk: ' Fantastic Beast '. Geweldige film!

Als de film gedaan is kijk ik op mijn iPhone. 1:03. "Ben je moe?" Vraag ik als ik Luke alles zie wegleggen en gapen. Hij knikt. Ik leg mijn mok chocomelk weg en kruip onder de dekens. Luke kruipt ook onder de dekens en legt zijn armen over me heen en zijn hoofd op mijn buik. Ik glimlach en ga met mijn handen door zijn haar. Al snel vallen zijn ogen dicht en ook die van mij. Voor als je het afvraagt: Mike is bij Cameron en Collin. En Jace slaapt bij Ashton.

"Slaapwel sis." Zegt Luke voordat hij helemaal weg dompelt. "Goodnight." Murmel ik.





-morning-




"Twinnie.... Sis..... Zusje... Twin." Hoor ik. Ik open slaperig mijn ogen en zie Luke zijn monster gezicht. Nee grapje, als ik hem monster noem ben ik dat ook. Damn it.

"Morning." Mompel ik en gaap. "Morning. Kleed je aan, we gaan samen picknicken. Je kleren heb ik in de badkamer neergelegt." Zegt Luke. Ik glimlach en knik. Ookal is het winter en ligt er sneeuw, we gaan picknicken.
Ik strompel richting de badkamer en doe de deur opslot. Ik kleed me uit en stap onder de douche.

Als ik klaar ben zet ik de douche uit en droog me af. Ik pak het stapeltje kleren die Luke heeft neergelegt en kleed me aan. Het is een blauwe rok met een witte blouse. Ook heeft hij er een witte, dikke panty bij neergelegt en een vestje. Ja ja, mijn broer heeft stijl.
Ik feun mijn haren en zet het in stijl. Ik breng mascara aan op mijn wimpers en een lichtroze lippenstift. Done.

Ik loop de badkamer uit en zie Luke klaarstaan met een mand. Ik glimlach. "Ready?" Vraagt hij. Ik pak nog een tasje waar ik mijn telefoon en al die dingen in doe. En mijn jas natuurlijk. "Ready." Knik ik. Hand in hand lopen we de kamer uit richting het parkje bij het internaat. Daar aangekomen gaan we bij een tafeltje zitten wat onder een afdak staat. We zetten alle spullen neer en beginnen gezellig te ontbijten. "Mevrouw Tisou zei vandaag weer tegen me dat ze doormij aan jou dacht." Zegt Luke opeens. "Dat kan. Ze houdt van mij." Zeg ik grijnzend. Hij grijnst ook. "Tuurlijk. Ze zei dat ik juist wél goed oplet en goeie punten haal." Zegt hij grijnsend. Mijn grijnst valt meteen weg. "Had ik kunnen verwachten." Zeg ik en het volgende moment proest Luke het uit van het lachen. Ik sla hem op zijn schouder waardoor hij nog harder lacht en in de sneeuw valt. Nu is het mijn beurt om te lachen.

Hij komt langzaam terug recht en ik lig helemaal in een deuk. "Je lijkt op een sneeuwpop!" Roep ik en lach verder. Hij begint raar te dansen en te zingen. Ik krijg geen adem meer van het lachen. "S-s-stop. I-k k-kan niet m-meer!" Roep ik. Hij klopt al het sneeuw van zich af. Langzaam kom ik terug bij en kijk hem nog even lachend aan.
We eten ons eten verder op en ruimen dan alles op om naar binnen te gaan. Het begint wat kouder te worden.

Binnen aangekomen dropt Luke de mand bij het poetsvrouwen hok en loopt door. Grinnikend volg ik hem. Arme poetsvrouwen. "Spijtig dat we nu niet kunnen voetballen. Het ligt vol met sneeuw." Zeg ik en Luke knikt. Hij slaat een arm om me heen en zo lopen we verder.
We lopen naar de chillruimte en gaan bij de jongens zitten. "Waar waren jullie?" Vraagt Jace. "Picknicken." Zeg ik lachend. "In deze kou?" Vraagt Collin en ik knik. Ze lachen.

"Wat is de wifi code alweer?" Vraagt Luke. Cameron wijst naar een bordje boven zijn hoofd. "Ow." Zegt Luke en voert het wachtwoord in. Ik schiet in de lach. "Dombo." Zeg ik. "Hey!" Roept hij nep-gekwets. "Nee grapje. Je bent de slimste ter wereld!" Zeg ik en maak mijn handen lang. "Beter zusje." Zegt Luke en wrijft door mijn haar heen.
"You've touched the hair." Fluistert Jace. Luke grijnst alleen maar. "Jij gaat boeten Lukie." Zeg ik en kijk hem aan. "Kom maar op zusje." Zegt hij.

Een Jongens Internaat?Where stories live. Discover now