Hoofdstuk 28

9.1K 378 143
                                    

Pov. Lydia


"Lydia, 2rondjes extra!" Roept coach over het veld. "Maar ik heb niks gedaan!" Roep ik verontwaagd. "3rondjes!" Zegt hij. Ik grom en kijk Jace boos aan. Hij lacht alleen maar. Omdat Jace steeds over Ashton bezig was en HIJ aan het praten was moet IK lopen. Ik grom en begin te rennen. Als ik langs de jongens loop kijken ze me allemaal grijnsend aan. Ik geef hun een boze blik en loop verder. "Nog 2." Mompel ik en ren verder. Als ik weer langs de jongens loop fluiten ze. Ik rol met mijn ogen. Nog nooit iemand zien rennen?
Als ik het laatste rondje heb gelopen stop ik hijgend. "Haar broek zit lekker strak." Hoor ik iemand zeggen. Ik kijk meteen op en zie Zack mij grijnsend aankijken. "Jij hebt ook geen respect voor meisjes hé." Zucht ik en loop naar Mike enzo. Mike en cameron slaan tegelijk hun armen om me heen en kijken Zack boos aan. Ik kijk naar Jace en Collin die het ook zagen. Tegelijk schieten we in de lach. Met rode wangen trekken Cameron en Mike hun armen terug. "Cutie's" grinnik ik naar hun.

"Oké. Iedereen luisteren! Zoals jullie weten hebben we vanavond een belangrijke match tegen een ander internaat. Ik wil dat jullie jullie best doen en laten zien wie de beste zijn!" Begint coach. Iedereen roept 'JA'.
"Jullie zijn klaar voor vandaag. Goed gedaan!" Eindigt Coach en iedereen loopt naar de kleedkamers. Ik kleed me altijd in mijn kamer om dus ga ik weer zitten op een stoel en kijk de jongens aan. Ze zijn het inmiddels gewend dat ik naar ze kijk, maar sommigen blozen nogsteeds.

Ineens voel ik een bezwete T-shirt op me vallen. Met mijn mond open kijk ik naar Jace. "Oh jij gaat eraan!" Ik spring op. Hij begint te rennen door de kleedkamer en iedereen kijkt lachend toe. Ik trek hem langs zijn T-shirt naar me toe en duw hem op grond. Ik ga op hem zitten en pak zijn bezwete T-shirt om die in zijn gezicht te duwen. "Genade!" Roept hij. Ik begin hem te kietelen en hij schatert het uit. "S-St-op! G-enad-e!" Zegt hij onder het lachen uit. Ik stop. "Het toverzin?" Vraag ik. "Lydia is de beste, mooiste, leukste meisje van de wereld! Ze is geweldig!" Roept hij lachend. Ik ga grijnsend van hem af. "Hey! Ik dacht dat ik de beste van de wereld was!" Komt Ashton ertussen. Ik lach. Ashton begint Jace weer de kietelen. "J-Jij bent de best-e j-jon-gen!" Zegt Jace lachend en Ashton stopt. Ashton drukt kort zijn lippen op die van Jace en gaat van hem af. Ik maak snel een foto. Iedereen maakt een 'ahw' geluidje en de twee jongens beginnen te blozen.




••••••••••••••



Het is avond. De match begint zometeen, wee staan met zen allen op het veld.
"Ha! Jullie hebben een meisje in jullie team! Wij winnen sowieso!" Zegt een jongen met zwart haar die met gel in stekeltjes zit en bruine ogen. Hij is breed gebouwd en kijkt me spottend aan.
"Ik zou je woorden maar terug nemen, idioot." Zeg ik terug. Hij grijnst alleen maar en loopt naar me toe. Mike en Cameron komen achter me staan. "Beschermen je vriendjes je? Pas maar op dat je je nagel niet breekt." Zegt de jongen en knipoogt. "Pas maar op dat je been straks niet gebroken is." Sis ik terug. "Rein! Kom hier!" Roept de coach van het andere team tegen de jongen voor me. "Jongens! Lydia! Verzamelen!" Roept nu onze coach. Ik kijk Rein nog een keer dodelijk aan voordat ik naar coach loop.
Ik glij met mijn armen over mijn kleren zodat alles goed zit.
Ons team draagt een zwart met paars tenue en het ander team een wit met rood tenue.

"Ik heb volle vertrouwen in jullie! Ook nu we Lydia hebben gaan ze helemaal mindblowed zijn als ze zien dat ze supergoed is! Dat zijn jullie trouwens allemaal! Ik ga niet te veel praten. Onthoud gewoon; als jullie winnen, trakteer ik jullie allemaal op ijs!" Zegt coach en iedereen juicht. Ik ben echt blij dat we een chille coach hebben. De scheitsrechter fluit en we lopen naar het veld. De twee coaches geven elkaar een hand. De coach van het andere team komt naar me toe.

Een Jongens Internaat?Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu