4 December /2. advent

444 3 7
                                    

4 måneder efter:

I dag er det d. 4 december og hermed 2. advent, jeg er ikke flyttet til USA endnu. Men det er mine brødre, jeg har været med til massere af koncerter i år med drengene. Og de har lige sluttet deres efterårsturne, jeg synes i hvert fald den her været god. Stefan og jeg er stadig sammen, det var i hvert fald den rette beslutning jeg tog mig dengang. Vi har haft det godt sammen lige siden, og jeg håber det bliver ved sådan. Jeg rejser mig op fra sengen og går hen til mit så kaldte, walk in closet som jeg virkelig elsker.

JEG TOG DET HER PÅ:

Jeg bor stadig alene i vores hus, altså min families hus

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Jeg bor stadig alene i vores hus, altså min families hus. Jeg har ikke engang snakket så meget med min mor, faktisk kun mine brødre har jeg snakket med. De trives heldigvis rigtig godt derover, som jeg havde forudsagt fra starten af. For jeg ved de ville elske det, og det gør de også nu. Og hey der 20 dage til juleaften, jeg skal være sammen med Stefan juleaften. Da jeg ikke har andre, at fejre jul med. Da jeg heller ikke er i kontakt så meget med min far mere, tror stadig han savner drengene og mig. I tænker sikkert lige nu om jeg ikke skal i skole, men nej det skal jeg ikke vi har fri hele december i år. Jeg ved godt det snyd, men hey det er fucking fedt.

Jeg går nedenunder og tager mig et æble, til morgenmad da jeg igen ikke er særlig sulten. Klokken er faktisk kun 9:00, så jeg er tidligt oppe i dag. Jeg fylder jo snart 18 år, her til januar. D. 16 januar, og det glæder jeg mig meget til. Jeg har besluttet mig for ikke, at tage kørekort endnu. Da jeg hellere vil vente med det, Stefan har fået sit kørekort. Og det har jeg det helt fint med, men mon ikke jeg får det på et tidspunkt. Lige pludselig ringer min telefon, og jeg kan se på displayet, at der er min mor der ringer så jeg svarer.

SAMTALE:

M: "Hej Julie, jeg skal lige snakke med dig!"

J: "Snak du bare"

M: "Jeg vil gerne have du flytter til USA, inden d. 24 December. I selvom du vil eller ej, og sådan her bliver det bare. Har allerede bestilt en flybillet til dig, til d. 16 December om torsdagen. Så du har tid til, at falde til i New York."

J: " Du ved godt jeg skal forlade alle mine venner her og min kæreste bare for, at flytte begrund af dig. Når jeg ikke engang har lyst, men så ses vi vel!"

M: "Jeg synes du får noget god ud af det Julie, det skal du bare vide. Og du begynder i en skole herover også efter jul, har meldt dig ind og det hele så alt er klart til når du kommer. Snak med Stefan om det, inden det bliver forsent til det Julie for dit eget bedste."

J: "Super så siger vi det MOR! Og det skal jeg nok vi ses snart igen så, hils drengene og sig, at jeg elsker dem og at jeg hader dig overalt på jorden.

M:"Godt vi ses, og vær nu ikke næsvis min pige."

J:" Nej, nej vi skal altid gøre som du siger."

I love youWhere stories live. Discover now