Hjemme hos mig

632 8 1
                                    

I dag havde jeg besluttet mig for at stå tidligt op, så jeg ikke kan få stresset mig selv op som i går. Min alarm havde lige ringet, og det vil sige at klokken er 6:30. Jeg rejste mig fra sengen og gik hen til mit tøjskab, hvor jeg havde lidt svært ved at finde hvad jeg skulle have på men jeg fandt ud af det.

JEG TOG DET HER PÅ: 

I dag var jeg virkelig træt men nu skulle jeg jo i skole, jeg kan ligesom ikke lige bare pjække

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

I dag var jeg virkelig træt men nu skulle jeg jo i skole, jeg kan ligesom ikke lige bare pjække. Men det kan man jo kun nogle gange, hvis i forstår hvad jeg mener. Jeg tjekkede lige hurtig klokken, klokken var blevet 6:50. Så jeg måtte hellere lige gå ned og snuppe en bolle, og så gå ned mod stationen.  Da jeg var på vej ned i køkkenet, kom mine brødre ud. De så virkelig trætte ud, men de skulle jo også i skole. Men deres skole lagde bare meget tættere på, end min skole da den ligger i Gladsaxe. Vi fik lige sagt godmorgen og farvel, inden jeg smuttede ud af døren og ned mod stationen. 

15 MINUTTER EFTER: 

Jeg er netop lige kommet ned til stationen, og mit tog kører først om 10 minutter. Lige pludselig opdager jeg en hånd i min, jeg vender mig om. Og der står jeg og kigger på de smukkeste grønne øjne og det lækre brune hår, "Når er du tidligt på den i dag Julie" siger Stefan. Jeg svarer tilbage: "Måske øh ja, men nok kun i dag:)" "Når er du sikker Julie, for det tror jeg ikke" kommentere Stefan. "Okay du har ret igen, men det vil ikke sige at du har det altid!" sagde jeg lidt flabet. Jeg tror faktisk at jeg snart har besluttet mig om jeg vil starte forfra med Stefan, for jeg har virkelig tænkt over det Lauritz sagde til mig  da vi var sammen. Men jeg vil først fortælle Stefan det i aften eller bare senere, men jeg tror nu han bliver meget glad. Jeg står lidt i mine egne tanker da Stefan trækker mig i hånden som tegn på at toget er kommet og at vi skal gå nu, men jeg står bare der og ved ikke hvorfor. Så Stefan løfter mig ind i toget,og ja det var ret pinligt men også sjovt. Han får sat mig ned, og sætter sig så selv ned ved siden af mig. Jeg ved faktisk ikke lige hvad der sker med mig lige nu, der kører bare virkelig mange tanker igennem mit hoved lige nu. Tiden gik hurtig så vi er allerede i skole lige nu, vi har haft to timer så vi mangler kun 5 timer altså meget kedelige timer. Jeg og Stefan er ved og komme overens med hinanden igen, altså at vi er blevet gode venner igen og det er jeg glad for:) 

EFTER SKOLE HJEMME HOS JULIE: 

Jeg og Stefan er lige kommet hjem til mig, mine brødre var lige kommet hjem. Og de hilste selvfølgelig på Stefan af ren og skær venlighed, som de nu er opdraget til af vores mor. Jeg viser Stefan lidt rundt i huset, og derefter går vi bare op på mit værelse. Vi blev enige om at vi skulle se en film, jeg gav Stefan lov til at vælge for han insisteret på det. Jeg gik lige hurtig ind under skolens hjemmeside imens Stefan valgte en film på netflix, da jeg opdagede at der stod at vi havde fri i morgen fordi at lærerne skulle på kursus. "YES" kom jeg måske lige til at råbe men det er jo klart det betyder jo FUCKING FORLÆNGET WEEKEND! "Hey hvad sker Julie?" Spørger Stefan. "vi har fået fri i morgen fordi lærerne skal på kursus" svarede jeg Stefan. Han blev virkelig glad, og det kan jeg virkelig godt forstå. Stefan havde valgt en film der hed Annabelle, og den skulle siges at være rigtig uhyggelig. Da jeg ikke er rigtig glad for gysere, lagde jeg mig tæt en til Stefan og lagde mit hoved på hans bryst. Lige pludselig skete der noget rigtig klamt og uhyggelig, så jeg kom lige til at lukke et skrig ud. "Søde er du okay?" Spørger Stefan. "JA har det fint" svarede jeg ironisk. Og rykkede mig endnu længere ind mod Stefan, hvor han lagde sin arm rundt om mig. "Hey jeg ved du ikke okay søde, lad os droppe filmen:)" sagde han. Jeg svarede: "Er du sikker?" og Stefan svarede: "Er meget sikker, alt for dig søde<3" 

SERIØS SAMTALE: 

J: "Jeg har noget jeg gerne vil fortælle dig:)" 

S: "Fortæl!"

J:  "Jeg vil gerne starte forfra<3:)" 

S: " Også mig er du klar over hvor meget jeg elsker dig?"

J: "Nej det kunne du jo fortælle!" 

S: "Okay alt for dig søde<3  Du er smuk, du er alt hvad jeg mangler, du sjov, sød og alt for ubeskrivelig<3 Elsker dig:)" 

J: Nurhh tak Stef, elsker da også dig<3 

S: "Vil du være min?" 

J: "Ja foraltid søde<3!" 

S: "Foraltid med dig<3!" 

Jeg satte mig op på Stefans mave, og lænede mig fremad og kyssede ham blidt på munden. Kysset udviklede sig til et snav men ikke mere bare rolig, nu er han endelig blevet min og ingen andres KUN MIN<3. "Elsker dig Stef<3" sagde jeg. Stefan svarede: "Elsker også dig<3" Jeg lagde mig ned ved siden af Stefan, jeg kunne mærke at jeg blev lidt træt. Og det opdagede han, og han spurgte: "Er du træt?" "Ja" svarede jeg tilbage. Mine øjenlåg blev tungere og tungere, og til sidst fladt jeg i søvn i Stefans arme. 

STEFAN'S SYNSVINKEL: 

Julie er lige blevet min, jeg havde aldrig troet at det kom til at ske. Men det gjorde det, og det er jeg meget glad for. For nu er hun min og kun min og ingen andres, hun er lige faldet i søvn i mine arme. Og jeg kan godt sige jer at hun er sgu sød når hun sover, altså meget sød. Hvor er hun altså dejlig, glæder mig til at fortælle det til drengene. Lidt efter faldt jeg selv i søvn, med Julie i mine arme<3. 

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

Det var så kapitel 6, som i nok kan hører på speciel Stefan er han rigtig glad for at de nu er kærester.  Men det man nok ikke i tvivl om, og Julie har nok virkelig lyttet til hvad Lauritz  sagde. Men gad vide hvordan fansene de kommer til at reagere når de får at vide at Stefan og hende er kærester, mon hun får lidt hate. Ja eller hvordan drengene reagere, som sagt det finder du snart ud af. Vi ses:) 



I love youWhere stories live. Discover now