Ny skole, ny start part 2.

851 14 1
                                    

Hejsa alle sammen og velkommen tilbage, det her er så kapitel 2, håber i synes det er spændende. 

Ja der sad ham den smukke dreng selvfølgelig, det var ligesom om at han kendte skolen. For han er da godt nok hurtig til at finde rundt, jeg bevægede mig stille ind i klasseværelset. For at undgå at han opdagede mig, og ups han opdagede mig selvfølgelig. 

Ham den smukkes synsvinkel: 

Jeg kunne høre en person liste ind i vores nye klasseværelse, jeg tror at personen ville undgå at jeg opdagede at han/hun gik herind. Jeg vendte mig lige så stille rundt og der så verdens smukkeste pige, det var hende fra alle gangene i dag. Ej det var pinligt, jeg kunne mærke at jeg blev rød i hoved. Så jeg vendte mig om, men sagde først lige hej. lige efter kom alle væltende ind af døren, så hun var nød til at sætte sig ned og det blev ved siden af mig. Vores klasselærer introducerede sig selv og det samme skulle vi selv, jeg blev helt rød i hoved da det var hende den smukkes tur. Og selvfølgelig opdagede de andre elever det, og de begyndte så at pifte ad os. Mega pinligt... 

Julie's synsvinkel: 

Wauw jeg tror altså at han er vild med mig og vi kender jo knap nok hinanden, lige nu glæder jeg mig bare endelig til at få fri. Så jeg kan få overstået den her dag for den har virkelig været pinlig og akavet, her i sidste time skulle vi have matematik. og jeg kan ikke så godt finde ud af matematik, da vores matematik lærer kom ind af døren. Delte han nogle grupper ud og da han kom til mit navn, og en Stefan så blev jeg sgu lidt nervøs. For hvad nu hvis det var ham den lækre der hed det, vi skulle finde vores gruppe. Men jeg blev bare siddende, fordi personen kunne selv finde mig. Lige pludselig blev jeg prikket på skulderen, og der var en der spurgte: " er det dig der hedder Julie?" jeg vendte mig om og kiggede ind i de smukkeste grønne øjne. Og lige der gik det op for mig at det var ham den lækre som hed Stefan, jeg tror faktisk også at jeg har set ham et sted før vi nogensinde har set hinanden. Stefan spurgte om jeg ikke ville med ud på gangen og det sagde jeg selvfølgelig ja til, wauw jeg var godt nok oppe at køre lige nu. Vi fik sat os ned, vi fik ikke arbejdet så meget for vi sad for det meste bare og snakket  sammen. Vi blev enige om at efter skole skulle han komme hjem til mig i København, og skulle vi endelig bare hygge og se film. 

Det var så kapitel 2, håber i kunne lide det og i synes det var spændende. Vi ses!


I love youWhere stories live. Discover now