Will you be mine?..

459 19 2
                                    

Tentokrát jsem se neprobudila kvůli budíku, ale kvůli mému telefonu, který né a né přestat zvonit, už jsem toho začínala mít dost, a tak jsem vstala z krásně vyhřáté postele a došla si na stůl pro mobil.

Shawn: No konečně, co ti tak dlouho trvalo.

Olivie: No nevím, třeba to, že je 5:15 a nějakej blbec mě budí.

Shawn: Au, to bolelo.

Olivie: Nech toho Shawne, co se stalo tak důležitého, že mě musíš budit v pět hodin ráno.

Shawn: Obleč se, v 5:30 jsem u tebe.

Olivie: To si jako fakt myslíš, že b..

Nestihla jsem to doříct, jelikož zavěsil, co si jako myslí, že s ním teď někam půjdu, tak na to ať zapomene. Co si tady namlouvám, stejně s ním půjdu, zasmála jsem se v duchu.

5:30:

Čekala jsem u vchodových dveří, protože jsem nechtěla, aby zvonil, jelikož by tím probudil celý dům. Čekala jsem tam tak 2 minuty, dokud jsem neviděla světlo u příjezdové cesty. Otevřela jsem dveře a vydala se k autu. ,,Ahoj, takže jsi dorazila" usmál se na mě Shawn. ,,No abych pravdu řekla, moc se mi nechtělo" zasmála jsem se. ,, Hlavní je, že jsi tady" ,,A kam teda jeden o půl šesté ráno" zeptala jsem se. ,,Nech se překvapit, sedej" řekl a ukázal na místo spolujezdce.

Pláž:

,,Shawne víš, že se můžem jít koupat, kdy chceme, tak proč takhle brzo." zasmála jsem se když jsem uviděla pláž. ,,My se, ale nejdeme koupat" usmál se a koukl na hodinky. ,,Tak proč jsem jedeme" zeptala jsem se, když najednou zastavil. ,,Pojď rychle už je 5:58" řekl, chytl mě za ruku a utíkal na pláž. ,,Koukej"řekl a ukázal na vycházející slunce. Byla to nádhera, nikdy jsem východ slunce neviděla, o hodně jsem přišla, protože tohle byla vážně krása, pomyslela jsem si a podívala se na Shawna, který ve stejném okamžiku koukl mě. Je to tu zase ten moment, kdy se dívám do jeho krásných očí, najednou přestávám vnímat všechno kolem nás,jako by jsme existovali jenom my dva. Srdce mi začne bušit mnohem rychleji ve chvíli, kdy se Shawnovy oči zavřou a on se začne pomalu přibližovat. Jako by mi všechny svaly ztuhly, nemohla jsem se pohnout. Nakonec se mi to přeci podařilo, a jsem spojila jsem naše rty. Mě to snad nikdy neomrzí, myslím on a jeho úžasná osobnost. Když nám došel kyslík, odtáhly jsme se od sebe. ,,J-já ty musím něco říct Oliv" zakoktal, jen jsem se nechápavě podívala a kývla na náznak aby povídal. ,,Já, v-víš, ono se to t-těžko říká" mluvil dál. ,,Já tě t-to, no..uhh, t-to" koktal. ,,Miluju" řekl skoro neslyšně. ,,Já nevím, co ti na to mám říct" koukala jsem na něj s otevřenou pusou. ,,Já vím, někdo by si mohl říct, že je to blbost, zamilovat se do člověka, kterého znáte sotva měsíc, ale je to tak, nikdy jsem nevěřil na lásku na první pohled, myslel jsem si, že je to nemožný, ty jsi mě přesvědčila o opaku. Být v tvojí přítomnosti mě dělá tím nejšťastnějším klukem na celém širokém světě. Jsi jiná než ostatní holky, vím tohle taky povídá spousta kluků, ale já to myslím sakra vážně" řekl a dal důraz na sakra. ,,Tak proto tě teď prosím, dáš mi šanci budeš mou holkou" usmál se a nervózně se poškrábal na zátylku. ,, J-já v-vážně ." nenechal mě dokončit větu a přiložil svoje rty na ty mé. ,,Ani nevíš, jak ráda" usmála jsme se když jsem se odtáhla. Shawn mě vzal za boky a otočil se mnou jako se to dělává v pohádkách. Když mě položil, oklepala jsem se zimou a poprosila ho, aby mě odvezl domů, že je mi zima a ještě bych chtěla se chtěla trochu prospat. On je kývl, dal mi svojí mikinu a společně jsme se vydali k autu.

Doma:

,,Tak zatím princezno" políbil mě naposledy Shawn a já vyrazila domů. Naštěstí všichni ještě spaly, a tak jsem šla do pokoje kde jsem se Shawnouvou mikinou usnula.

Ráno:

V 9:00 se rozezněl můj budík, což znamenalo, že jsem spala asi 2 hodinky, i tak jsem vstala a šla se dolů nasnídat. U stolu už seděli všichni až na Jaye(mladší bráška), který očividně ještě spal. ,,Dobré ráno zlato, dneska si nějaké rychlá" usmála se na mě mamka.,,Dobré" úsměv jsem jí oplatila. ,,Máš novou mikinu?" zeptala se mě Zoe(14letá sestra). ,,Jak-kou"podívala jsem se na mikinu, kterou jsem měla na sobě, a sakra ta je Shawna. ,,J-jo" zalhala jsem a usmála se na ní. Po snídani jsem šla do pokoje, do kterého po chvilce přišla i moje sestra.

,, To si myslíš, že jsem blbá, abych nepoznala, že není tvoje" zasmála se Zoe. ,,Ale ona je moje" nahodila jsem falešný úsměv. ,,Jo jasně, a taky jsi dnes nikam okolo půl šestý ráno nešla" zasmála se. ,,Jak to víš" zděsila jsem se. ,,No nejsi jediná, která chodí brzo ráno mlsat" usmála se. ,,Tohle víš taky?" zasmála jsem se. ,,Jo, ale neboj nikomu to neřeknu" ,,Děkuju" řekla jsme a objala jí. ,,A kdo to je?" zeptala se s natěšeným hlasem. ,,Neznáš ho" usmála jsem se. ,,Tak mi řekni jak se jmenuje"prosila. ,,Shawn" usmála jsem se. ,,No nekecej, ještě mi řekni, že má příjmení Mendes" vybuchla smíchy. ,,Takže vy se znáte" ,,Hele ségra, ty ho taky posloucháš" zeptala se. ,Ne?" nechápavě jsem na ní koukla. ,,Tak jak to, že ho znáš"zasmála se. ,,No chodíme spolu" řekla jsem jí. ,,Jsi docela dobrá herečka" řekla. ,,Cože?" ,,No, protože Shawn Mendes je ten slavnej zpěvák, pojď ukážu ti ho" řekla a se smíchem mě táhle k ní do pokoje. Otevřela dveře a já měla výhled na její bílé stěny, no teda moc bílé nebyli, jelikož snad všude měla JEHO plakáty. A sakra, řekla jsem si v duchu. ,,Hezkej co" probudila mě z přemýšlení sestra. ,,Jó jasně" řekla jsem a začala se nehorázně smát. ,,Je tady něco vtipnýho" zeptala se. ,,Ne.. n-nic" řekla jsem a snažila se popadnou dech. Když v tom se domem rozezněl zvonek. ,,Jdu tam" řekla jsem jí a šla otevřít.

,,Shawne, co tady děláš" zeptala jsem se ho. ,,Chtěl jsem tě vidět" usmála se. ,,No myslím, že teď se to celkem neho..." nic jiného jsem říct nestačila, jelikož jsem slyšela vrzání podlahy, otočila jsem se a tam stála Zoe. ,,Nehodí" dořekla jsem. ,,Shawnnn" vypískla a než jsem stačila cokoli říct, drtila ho v objetí. ,,Zoe pusť ho" snažila jsem se jí od něho odtrhnout, ale byla silnější, nezbylo mi nic jinýho než se začít smát. Konečně ho pustila a tikala pohledem mezí mnou a jím. ,,Co tady vůbec děláš?" zeptala se ho. ,,No přišel jsem za Oliv" usmál se. Zoe přišla ke mě. ,,A to si mi jako chtěla říct kdy?" zeptala s udivenou tváří. ,,Ale já jsem ti to říkala" řekla jsem a začala se válet smíchy po podlaze. ,,Pojď rychle" čapla Zoe Shawna za ruku a táhla ho po schodech nahoru..

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

No tak,co říkáte na to, že ho Zoe má ráda? Popravdě to nebylo v plánu, ale napadlo mě něco. A abych nezapomněla Olivin termín na přihlášení nebo odmítnutí studia se krátí, co myslíte, jak se rozhodne?...
Popřípadě napiště jak se vám příběh líbí  :) (1200) slov.

_-Pája-_

Do you want a photo?.. (Shawn Mendes)Kde žijí příběhy. Začni objevovat