Harminckettedik.

3.6K 243 14
                                    

Amit a rész végén írtam olvasd el, kérlek! Jó olvasást, xx. 

Ella szemszöge

Fehér hópelyhek szállingóztak az égből.

December 21.

Négy nap van hátra karácsonyig, és négy nap van hátra a három hónapos fordulónknak Harryvel. Meg kell ma vennem a karácsonyi ajándékokat: a fiúknak, Aidennek, Melissának, Carternek és Harrynek. Louis szülinapja ráadásul Szenteste van, így neki valami extrát adok.

Mivel ma esett hó elég rendesen, és egy kicsit még mindig félek, hogy a sikátorban történt dolog meg fog ismétlődni, Aiden megengedte, hogy elvigyem a kocsit. Pluszba még elég sok zacskóval is fogok hazaérni az ajándékok miatt. Egész évben erre szoktam gyűjteni. Carter is ezt csinálja, tavaly megpróbált venni nekem egy autót de végül a mostani laptopom mellett döntött. Nem nagyon szeretem használni, mivel olyankor mindig bűntudatom van. Tavaly előtt például a mostani iPhone-omat kaptam tőle és gyűlölöm amikor luxus cikkeket vesz nekem, mivel én nem tudok neki ilyen értékekben venni ajándékokat neki.

Felsóhajtottam és felálltam az ablakpárkányomról. A kezemet a mellkasomhoz emeltem és megbizonyosodtam, hogy a nyaklánc, amit egy hónapja kaptam, még mindig ott van. Ujjaim között megforgattam a papírrepülőt és hagytam, hogy visszaessen a mellkasomra.

Bementem a gardróbomba, kivettem a legmelegebb ruháimat és felvettem őket egy csizmával.

Felkaptam a pénzt és a kulcsaimat, majd kiléptem az ajtón és odafutottam a kocsihoz.

Amint beindítottam a motort, feltekertem maxra a fűtést. Picit hagytam, hogy hadd melegedjen fel és elindultam.

Lassan vezettem a plázáig, amikor pedig megérkeztem leállítottam a motort, a sapkát jobban a fejemre húztam és kiszálltam a járműből. A hideg levegő miatt megborzongtam amikor mentem be.

Amint beértem, kellemesen kirázott a hideg az épület melege, és a különböző karácsonyi sütik illata miatt.

Elhaladtam az éttermek mellett – amikből nagyon jó illatok áramlottak kifele – és a mozgólépcső felé vettem az irányt, egyenesen fel a felső emeletre.

Pásztáztam a boltokat, de megláttam a folyosó közepén egy árust akinél lehet csináltatni személyre szabott telefontokokat is. Kikerestem azt a képet a telefonomban amin Aiden és Melissa játszik a hóban. Aiden karjai a lány derekán voltak miközben felemelte őt a földről, és éppen megpuszilta az arcát amikor elkészítettem a képet.

Odaadtam a férfinek a telefonomat a képpel együtt, ő kinyomtatta, én pedig addig elkezdtem másik telefontokokat is nézni neki Melissának. Nem csak egyet fogok neki adni. Találtam egy olyat amin Párizs van rajta, figyelembe véve, hogy ő is ott lesz egyszer, és átadtam a férfinak, aki inkább nézett ki korombelinek, mint egy felnőtt férfinak. Ránéztem a névtáblájára.

„Tanner, szép név." Nem kicsit unatkoztam, így el kellett valahogyan kezdenem a beszélgetést. És persze tizenöt percet kell várnom mire a tok elkészül, szóval miért is ne?

„Ella vagy, igaz?" Na, és te honnan tudod a nevemet?

„Honnan.."

„Harry Stylesszal jársz, amikor a suli leghírhedtebb rossz fiúja randizni kezd valakivel a szavak csak úgy terjednek." Mosolygott, ezzel kimutatta fehér fogsorát. Jakere emlékeztetett. Meg kell mondanom, jól is nézett ki ez a gyerek.

„Oh. Akkor vannak együtt óráink?" Felkuncogott.

„Másodéves korunk óta nem." Ezután újra csend állt be közénk.

Change. (Harry Styles) - Hungarian // befejezettWhere stories live. Discover now