Huszonnegyedik.

4.2K 189 11
                                    

Ella szemszöge

Amint felébredtem egy göndör hajú, alvó fiúval találtam szembe magam. A karja lustán tartott magához a derekamnál, egy apró kis távolság volt közöttünk. Aprókat szuszogott.

Ott feküdtem és az ujjaimat húzkodtam a tintával fedett hasán. Kíváncsi voltam, hogy mik lehetnek a tetoválásainak a jelentései amik a testén vannak.

Ami következőleg jutott eszembe, az az volt, hogy semmit nem tudok Harryről és a múltjáról. Semmit nem tudok a képekről, amiket tegnap láttam, de azt tudom, hogy nem volt mindig az a tipikus 'rossz-fiú.' A képen egy ártatlan kisfiút volt, aki a testvérével volt. De az a Harry többé nem volt felismerhető. Rejtélyes volt és magába forduló, magának tartja meg a titkait.

Ahogyan én is.

******

Levettem Harry bokszerjét magamról és felvettem a saját fehérneműm. Kiléptem az ajtón és a konyha felé vettem az irányt, a hideg levegő megcsapta a bőröm. Csak egy fehérneműben és Harry pólójában voltam.

Bementem a konyhába, a meztelen talpam hirtelen ért a hideg kőhöz. Megborzongtam amikor bementem a kamrába és megtaláltam a helyiségben kávét. Felugrottam a pultra, letérdeltem és levettem két poharat kettőnknek.

Remélem szereti a kávét..

Leugrottam a pultról, ami egy elég hülye ötlet volt a lüktető bokám miatt, de kibírtam. Odavittem a két poharat a drágának kinéző kávéfőzőhöz, ami úgy nézett ki mintha soha nem lett volna használva. Próbáltam kitalálni hogyan működhet, de a minénk annyival egyszerűbb otthon. 

Két kar fonódott a derekam köré. Tudtam, hogy Harry volt az, de nem fordultam meg, még mindig a kávéfőzőt vizsgáltam.

"Jó reggelt, gyönyörű." Motyogta a fülembe, mire megfordultam karjai között és megláttam, hogy Harry csak egy fekete nadrágot viselt, felül meztelen volt amit, hogy őszinte legyek, nem igazán bántam.

"Ne foglalkozz azzal, kicsim. Amúgy is elakartalak vinni reggelizni."

"Ilyen jól megy a pasi szerep?" Kérdeztem mire felkuncogott.

"Nem olyan nehéz, El." A szeme még mindig tele volt vidámsággal. Harry mögém, a pultra tette a kezét, így lényegében csapdába estem, és olyan közel hajolt hozzám, hogy összeért az orrunk.

"Tudod mi a legjobb abban, hogy a barátnőm vagy?" Kérdezte rekedten.

"Na mi az?"

"Bármikor megcsókolhatlak amikor csak akarlak." Közelebb hajolt. Bezártam a közöttünk lévő távolságot, és elkezdtem az ajkaimat az övéi ellen mozgatni, de átvette a vezér szerepet, amit hagytam, mivel nem igazán tudtam, hogy mit is csinálok. Elhúzódtam tőle, megpusziltam az arcát, és elmentem, hogy kivegyem a szárítóból a ruháimat, amiket ugye ki kellett mosni a tegnapi..élmények miatt. Megnéztem a ruhákat, a tegnapi nap eseményei játszódtak vissza a fejemben.

Még mindig érzem ahogyan az a férfi hozzám ér,

Próbál megcsókolni a kiszáradt ajkaival,

Bánt,

Megpróbál megölni...

Ha Harry nem lett volna ott, valószínűleg most nem lennék itt.

A gondolataim elszálltak amikor Harry mögém jött. Derekamnál megölelt és gyengéden megpuszilta a nyakamat.

"Ne gondolkodj rajta, baba."

"Megmentettél, Harry." Megfordított, hogy szemtől-szembe legyünk, a homlokát az enyémet döntötte. 

"Mindig meg foglak menteni, erre emlékezz," Motyogta. "Nem fogom hagyni, hogy bántódásod essen." Megpuszilta az orrom és elhúzódott.

Elmentem és felvettem a tegnapi ruháimat.

Megnéztem magam a tükörben, az ujjaimat végig futtattam a hajamon. Emlékszem ahogy a búcsún voltunk, ahogy a szél a hajamba kapott miközben Jakekel jól érzetük magunkat.

Jézusom, Jake! Kedvelem őt!

Hoppá.

Nem tudom, hogy hogyan fogom ezt neki elmondani. Úgy értem, kedveltük egymást, és láthatólag volt valami közöttünk.

Majdnem kiugrottam a bőrömből amikor visszamentem a szobába és meg láttam Harryt az ágyon ülve, a telefonommal a kezében.

"Csörögni fog távábbra is, a bátyád keres." Motyogta és elvettem a rezgő telefont a kezéből.

Elutasítottam a hívást, kikapcsoltam a telefont és leültem Harry mellé. Kérdőn nézett rám.

"Később beszélek vele." Elmosolyodott és az ölébe húzott.

"Zayn találkozni akar ma a csapattal. Ő és a srácok," Bólintottam, még akkor is ha tudtam, hogy azok a srácok utálnak, úgy ahogyan Harry is tette.

"Oké," Mondtam, és felkészítettem magam lelkileg arra a néhány óra pokolra amit velük kell eltöltenem. 

Change. (Harry Styles) - Hungarian // befejezettWhere stories live. Discover now