Huszonegyedik.

4.3K 183 3
                                    

Ella szemszöge

"Harry?" Megborzongtam amikor rám vigyorgott.

"Ella." Mondta és majdnem elesett a saját lábában, de sikerült neki visszaszerezni az egyensúlyát. Tisztán éreztem rajta az alkohol tipikus illatát. Részeg volt.

Haza akartam őt küldeni , de nem akartam, hogy így vezessen. Felsóhajtottam és eldöntöttem, hogy beengedem és megengedem neki, hogy a kanapén aludjon.

De egyátalán mit keresett itt?

Elhessegettem a gondolatokat a fejemből és jobban kitártam az ajtót, hogy be tudjon jönni a hideg levegőből. Rám vigyorgott, és megpróbált rendesen bemenni, de lehetett látni az imbolygást a járásában, majd nekem jött. Eltoltam magamtól, a karját rátettem a vállamra, hogy egy kis támogatással segítsek neki bejönni.

A szobám felé vettem az irányt de egyszer csak egy erőteljes lökéssel a falnak voltam préselve Harry által. Olyan közel volt hozzám, hogy éreztem a meleg leheletét amikor lehajtotta a fejét hozzám. Megfagytam amikor a meleg, alkohol ízű ajkai az enyéimhez értek és próbált valami viszonzást várni tőlem.

De nem tudtam, túlságosan le voltam sokkolva.

"Ella," Motyogta az ajkaimra. "Csókolj vissza."

Megráztam a fejemet, eltoltam őt magamtól és Aiden szobája felé vettem az irányt egyetlen szó nélkül. Kivittem Harrynek egy szabadidős nadrágot Aiden cuccai közül, hogy ne kelljen farmerban aludnia. Ezután vissza mentem hozzá és megláttam, hogy a falnak volt dőlve.

"Ezeket felveheted." Motyogtam és odaadtam neki a ruhadarabot. Bólintott, elvette, leült a kanapéra és levette a felsőjét. Én felmentem a szobámba és megvártam míg átöltözik.

Fent ültem a szobámba egy kis ideig, hagytam időt neki, hogy átöltözzön, majd visszamentem a nappaliba. Amikor beértem és elmentem mellette a konyhába azt láttam, hogy már félig aludt. A konyhába érve töltöttem neki egy pohár vizet és mellé elővettem még két fájdalomcsillapítót reggelre. Visszamentem a nappaliba, leültem a kanapéra Harry mellé aki már aludt.

"Harry." Mondtam és elkezdtem egy picit rázogatni a vállát, hogy hatásosabb legyen az ébresztése.

Pár próbálkozás után sikerült is felébrednie és követett engem a szobámba. Azért engedem meg neki, hogy az ágyamban aludjon míg én a kanapén, hogy hátha nem lesz olyan szörnyű reggele és elviselhetőbb lesz a másnapossága. Félig aludt még most is szóval elég nehezen sikerült lefektetnem, de sikerült. Betakartam a takaróval és azon voltam, hogy kimenjek de megfogta a kezemet.

"Aludj velem." Ennyit mondott.

"Nem." Megráztam a fejem és kihúztam a kezem a markából.

"Kérlek, Ella." Kérlelt. Felsóhajtottam, megfordultam és átmentem az ágy másik oldalára, ahova lefeküdtem, ügyelve arra, hogy legyen egy biztonságos távolság kettőnk között. Ez addig tartott míg Harry át nem ölelt a derekamnál és magához nem húzott.

"Ella," Suttogta, az ajka csikizte a fülemet miközben beszélt amibe beleborzongtam. "Szeretlek."

Mi?

"Nem szeretsz engem, Harry. Részeg vagy, nem tudod, hogy miket beszélsz. Sőt, valószínűleg nem is fogsz erre a beszélgetésre emlékezni reggel. "Felsóhajtottam. "Inkább aludjunk." Suttogtam és levettem a kezét a derekamról és felé fordultam.

Meglepődtem amikor hirtelen az ajkait az enyéimre tette, a kezei az arcomon voltak és próbált valami viszonzást várni tőlem de nem tudtam, ugyanúgy lefagytam most is.

Change. (Harry Styles) - Hungarian // befejezettWhere stories live. Discover now