Huszonnyolcadik.

4K 173 2
                                    

Ella szemszöge

"Babaaa, ébresztő." Motyogott valaki a fülembe. Felnyögtem, de a szemeimet nem nyitottam ki. Hirtelen megéreztem a bőrömön a hideg levegőt, amikor a takarót lehúzta rólam valaki tekintve, hogy egy pántos toppban és rövid gatyában aludtam.

Éreztem a testének melegét mellettem, és amikor kinyitottam a szemem az arca csupán pár centire volt az enyémtől.

"Suliba kell mennünk." Felsóhajtottam erre a mondatra. Semmi kedvem nem volt menni, de tudtam, hogy muszáj.

"Általában te vagy az aki elsőnek ébred fel." Adta hozzá nevetve. "Fogadok, hogy rólam álmodtál mocskos dolgokat." Megütöttem a kezét, hihetetlen milyen mocskos szája van.

"Harry, ne már." Felkuncogott és megpuszilta az arcomat.

"Nem is kapok már egy jó reggelt csókot?" Megráztam a fejem és a kezeimet a szám elé tettem.

"Reggeli lehelet." Erre a mondatomra megforgatta a szemeit és ajkait az enyéimre nyomta.

"Az a helyzet," Motyogta ajkaimra. "Hogy nem érdekel." És újra megcsókolt. Elhúzódtam tőle és kigördültem alóla. Odamentem a táskámhoz amit megfogtam és a fürdő felé mentem.

"Itt is átöltözhetsz!" Kiáltotta a fürdőszobaajtón keresztül.

"Nagyon vicces!"

Felvettem a ruháimat majd a hajamat vettem 'kezelésbe.' Gyorsan kifésültem majd kiegyenesítettem, és tettem fel magamra egy kis sminket.

"Ma este is itt maradsz?" Kérdezte egy hang mögülem ami mellé még két kéz is társult a derekamra. Harry már teljesen felöltözve állt mögöttem.

"Tudod, hogy nem tudok."

"Akkor talán maradhatnék én nálad."

Megráztam a fejem.

"Miért nem?"

"Meg kell beszélnem a dolgokat a bátyámmal, és biztos vagyok benne, hogy te is tudsz ma este valamit csinálni nélkülem." Bólintott egyet, majd megfogta a sulis táskám és azt amiben a ruhákat hoztam.

"Akkor legalább suli után hadd vigyelek haza." Mondta amikor beültünk a kocsiba.

"Rendben. Amúgy sem akarok sétálni, és fogalmam sincs arról, hogy Carter hol van, arról meg főleg nincs, hogy mit fog ma csinálni." Amikor kiejtettem Carter nevét a számon megforgatta a szemeit. Oké, akkor...

Megfogta a kezemet majd rám vigyorgott amikor összefűzte ujjainkat, majd rátette őket a váltóra.

„Mire ez a nagy jó kedv ma?" Kérdőjeleztem meg a ma kivételesen jó kedvét.

„Izgatott vagyok." Összezavarodva húztam össze a szemöldökömet.

„Majd meglátod, baba, majd meglátod." Bólintottam és hagytam a témát. A rádiót hallgattam ameddig be nem értünk a suliparkolóba. Miközben Harry egy helyre parkolt be, én kicsatoltam az övemet, majd mikor leállt a kocsi kiszálltam az autóból a táskámmal a kezemben, és felvettem a vállamra.

Harry felém jött és amikor elém ért a kezeit a derekam köré fűzte. Újra összehúztam a szemöldököm a hirtelen szeretet kimutatására. Azt hittem szégyell engem.

Az iskolakapuig így sétáltunk, a kezei a derekam körül voltak, de mivel mindig ráléptem a lábára, mivel nagyon közel voltunk egymáshoz, elengedett majd a kézfejemnél állapodott meg a keze, ahol összefűzte az ujjainkat. Így mentünk tovább.

Change. (Harry Styles) - Hungarian // befejezettWhere stories live. Discover now