Hoofdstuk 3

957 45 10
                                    

"We zijn er weer! Aarde, Thuis! Laten we een kamp bouwen! We gaan meteen aan de slag! We maken tenten en maken een muur om ons kamp!" Roept Bellamy. Iedereen komt langzaam in beweging.

"Kom, laten we een tent op gaan zetten." Samen met Gido loop ik terug in het ruimteschip en pakken we zeilen, touw en palen van hout. "Het is het handigste als we eerst alle palen goed gaan zetten, en dan het zijl erover heen doen. Goed?" Zegt Gido tegen me, waarop ik knik.

We gaan aan de slag. We pakken allebei een paal en proberen ze tegen elkaar aan te zetten. Blijkbaar doen we het niet echt op de goede manier, want alles valt gelijk weer uit elkaar, op de grond. "Zou ik jullie even helpen?" Een meisje met zwart haar en grote blauwe ogen is naast ons komen staan. "Oh, ik zou me even voorstellen." Ze steekt een hand naar mij uit. "Octavia, ik ben Bellamy's zus, je weet wel, die gast die Murphy net tegen hield bij je." Ik lach naar haar en schud haar hand. "Roos." Ook stelt ze zich voor aan Gido, daarna pakt ze ook een paal, en zo proberen we een soort tipi tent te maken. Als de palen tegen elkaar aan staan bind ik de palen aan de bovenkant stevig vast met een touw. Ik zie Gido samen met Octavia ondertussen het zeil pakken. Samen trekken we het zeil over de palen heen. Tot slot binden we het zeil ook vast. "Als dit niet mooi is, weet ik het ook niet meer." Zeg ik. Gido en Octavia lachen. "Ik ga weer, andere mensen helpen met hun tent." Zegt ze. "Thanks, Octavia!" Roept Gido haar na. Gido en ik staan naast elkaar onze tent te bewonderen. "Hier begint ons avontuur," zeg ik. "Op aarde."

The Return [✔️]Where stories live. Discover now