Předmluva

626 19 2
                                    


Krásný den všem! :)

Jak už jste v popisu příběhu zjistili, tento příběh bude zcela jiný, než na jaký jste zvyklý ohledně Harley a Jokera. :) Nebo snad i někoho navíc?
V tomto příběhu se budu snažit Vám přiblížit můj nápad na to, jak se tu vlastně Joker vzal a jak se s Harley poprvé potkal.
Nechci to tu všechno vyzvonit, protože ta hlavní pointa je opravdu už nastíněná v prologu. :)
Takže pokud jsem vás ještě neodradila svým povídáním "jen tak do větru", budu ráda za reakce či hvězdičky nebo přečtení.

Ps.: Crossover s Charmed se mi sem hodil, takže tu a tam se objeví i jejich postavy, ale neočekávejte, že vše bude jako v seriálu, protože Paige a Henry nemají tři děti, ale jen jednu holku a to samé Phoebe a Coop. U dětí jsem vážně nechala jen originálního Chrise a Wyatta a pak si podle netu našla jméno pro dítě Paige, které mělo mít v původních čarodějkách. Tak doufám, že jsem to našla správně. Pokud ne, nekamenujte mě! :D I tak se mi to jméno líbí, takže bych ho tam nechala. ;) :D

No nic, děkuji za přečtení mého ukecaného nicneříkajícího představení! ♥

Přidávám Vám sem úvodku i na blog.cz, kterou jsem si vytvořila spolu s tou na Wattpad. Snažila jsem se spoň trochu dodržet barvy i textury, aby si to bylo trochu podobné. :D

A ke jménu povídky.. vážně to zní lépe v angličtině, nemůžu si pomoct. :D

 :D

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


Enchanted World » Joker & Harley & Batman  (DC ft. Charmed crossover) /✓/Where stories live. Discover now