Capitolul 9

238 20 6
                                    

Petrecerea se tinea intr-o sala mare, nu foarte departe de casa lui Minah, fiind foarte frumos decorata. Pe pereti erau numai panze si paianjeni, pe tavan lilieci, iar la intrare se aflau dovleci sculptati cu fete infricosatoare, deoarece acesta este cel mai cunoscut simbol al Halloween-ului.



Deoarece voiam sa le fac cunostinta fetelor cu Choa, am invitat-o si pe ea. Aceasta era costumata in mireasa papusei Chucky, aratand exact ca ea, cu parul blond, ochii verzi si machiata cu foarte mult negru, purtand o rochie alba si pe deasupra o jacheta neagra.


Cand am intrat, deja erau multi oameni, pe care desigur, eu nu-i cunosteam. Am auzit ca sunt multi idoli invitati, dar nu ma intereseaza asta, deoarece si acesti idoli sunt oameni, ca toti ceilalti.


Ne-am asezat intr-un colt al salii, pe o canamea mare, fiind servite imediat cu o bautura ciudata. Era verde, iar cand m-am uitat mai bine, avea si un deget in ea. Nu am putut sa beau asa ceva, chiar daca stiam ca nu este un deget adevarat.


Minah: Cati ani ai?
Choa: Am 22.
Eunbi: Ca mine, Sujin si Minah. Tare.
Sohee: Eu am 23.
Minah: Esti fana Monsta X?
Choa: Da, din cauza verisoarei mele Dara.
Sujin: Am mers la concertul lor impreuna cu Choa si Dara.
Eunbi: Inteleg...
Minah: Care este preferatul tau?
Choa: Nu ma pot decide intre Hyungwon si Wonho.
Sohee: Cred ca te potrivesti cu Hyungwon. Ce ziceti?
Minah: Si eu cred la fel. Mai tineti minte tipul ideal al lui Hyungwon? ,,O fata cu parul blond, desteapta, care zambeste mult si care nu este un idol.''
Sujin: Le are pe toate si chiar le-ar sta bine impreuna. (cand a auzit, Choa se inrosise la fata.)


Petrecerea incepuse de zece minute, iar Monsta X inca nu isi facuse aparitia. Ma gandeam ca nu vor veni, dar m-am inselat. Acestia au venit dupa un sfert de ora, aratand genial.


Minhyuk era un doctor, acum inteleg de ce Eunbi voia exact costumul de doctora; Hyungwon era o mumie; Jooheon era un zombie; I.M era un ninja; Wonho era un mim; Shownu era un viking, iar Kihyun era un vampir.


Acestia au venit la noi imediat ce ne-au vazut. Ma bucur ca fusta costumului meu este pana la genunchi, deoarece m-as fi simtit foarte stanjenita daca era foarte scurta.
Intentionat am ales acest costum, deoarece avea si o masca. Nu voiam sa atrag foarte mult atentia.


Baietii ne-au complimentat pentru costum, facand si noi la fel. Aratau super, iar oricat as fi vrut sa ma uit la Kihyun, mi-era prea rusine, deoarece de fiecare data cand ma uitam la el, acesta ma privea.


Cand au vazut-o pe Choa, acestia erau curiosi cine este, asa ca le-am povestit despre ea. Ne uitam la Hyungwon inca de cand a venit. Cand a vazut-o pe Choa, acesta se uita fix la ea, asezandu-se pe locul din fata ei.


Shownu: Sujin, vrei sa dansezi?
Sujin(mirata): Nu prea stiu sa dansez...
Minhyuk(ridicandu-se in picioare): Eunbi, hai sa dansam.
Eunbi: Ah, stii ca nu ma pricep la dans.
Minhyuk: Nu-i asa greu, vino! (luand-o de mana, aceasta il urmeaza pe Minhyuk pe ringul de dans.)
Minah: I.M, hai sa dansam si noi.
I.M(uitandu-se in telefon): Imediat.


Dupa ce Sohee a plecat si ea sa danseze cu Jooheon, iar Wonho si-a gasit imediat o partenera de dans, am ramas mirata cand Hyungwon i-a propus lui Choa sa danseze. Planul mergea perfect!
Acum am ramas singura cu Kihyun si Shownu.
Am observat mai devreme ca Shownu ma privea, iar cand m-a invitat la dans, am inteles imediat ca simte ceva pentru mine. Cred ca si Kihyun a observat asta, deoarece atunci cand m-a invitat la dans, s-a incruntat si si-a strans pumnul.

The Witch - I & IIKde žijí příběhy. Začni objevovat