Capitolul 28

261 28 8
                                    


Intrand in casa, bunica inca nu se culcase, aflandu-se in living, asteptand-o pe Sujin.
Cand a intrebat-o cum a fost la intalnire, nepoata sa i-a raspuns printr-un scurt ,,Bine.''. Vazand si ea ca Sujin nu se simte prea bine, i-a spus sa mearga sa se odihneasca.
Chiar daca are puterea vindecarii, aceasta putere este nefolositoare atunci cand vine vorba de iubire.


Mergand in camera ei, Sujin se schimba, apoi pentru ca lui Roy ii este foame, aceasta merge la bucatarie pentru a-i pregatii ceva.
Coborand scarile, Sujin aflandu-se pe ultima scara se tine de balustrada deoarece simtea cum camera se invarte, apoi totul in fata ei devine negru, aceasta lesinand.
Auzind sunetul, bunica se afla inca in living, asa ca merge sa vada ce anume s-a intamplat.
Vazand-o pe Sujin intinsa pe jos, aceasta merge repede la ea, iar dupa ce vede ca nu-si revine, o cheama pe bucatareasa.
Deoarece Sujin are puterea vindecarii, bunica niciodata nu si-a facut griji referitoare la sanatatea sa, pentru ca aceasta nu se imbolnavea niciodata. Fiind o fire timida, Sujin nu a mai avut pana acum relatii ca sa o raneasca, asa ca asta era pentru prima data cand lesina.
Chemand oamenii care pazeau intrarea, acestia au dus-o in camera ei, iar bunica a vegheat-o toata noaptea, strangand-o si rugandu-se pentru ea.


De dimineata, Sujin s-a trezit devreme, fiind mult mai bine acum. Cand a vazut-o pe bunica ei dormind pe scaunul de langa pat, aceasta a luat o patura, apoi a invelit-o.
Nu-si mai aducea aminte ce s-a intamplat, dar un lucru stia sigur, ca ii este foame.
Mergand in bucatarie, aceasta a rugat-o pe bucatareasa sa-i pregateasca micul dejun.


In casa familiei Yoo era liniste, nu mai era Sujin pentru a le aduce angajatilor zambetul pe buze si nici lui Kihyun.
Acesta se gandea la ea, la nunta ei de peste opt zile si nu stia ce anume sa faca. Gandul ca o sa se casatoreasca cu Jaehyun, pe care nu-l poate suporta, il macina toata ziua.
Cand a auzit ca mama sa a adus din nou vorba de casatoria lui cu printesa Chanmi, s-a certat pentru prima data cu ea, acum stand mai mult acasa la Minhyuk, decat la el.
Dupa ce a vazut anul trecut, printesa Chanmi i se pare prea enervanta si este genul care sa dea doar din gura, fara sa puna mana la treaba. Chiar daca este o printesa, lui Kihyun ii plac fetele diferite, precum Sujin.


Citind in ziar despre casatoria lui Sujin, I.M, Minhyuk si Jooheon erau curiosi despre ce anume se intampla, Kihyun explicandu-le totul.
Se gandeau ce sa faca, dar fara ajutorul fetelor, nu puteau face nimic.
Acum si Sohee face parte din gasca lor, castigandu-le deja increderea, incercand si aceasta sa-i ajute.
Strangandu-se in fiecare zi acasa la Minhyuk, acestia s-au intalnit cu cel care investiga cazul de rapire, dar pentru ca acum nu mai sta pe langa Kihyun, nu mai este in pericol, asa ca au decis sa renunte.


Dupa ce bunica s-a trezit si nu a mai vazut-o pe Sujin in patul sau, a mers la parter pentru a o cauta. Aceasta a gasit-o pe Sujin iesind din bucatarie tinand in gura o felie de paine prajita, iar cand a vazut-o pe bunica, a facut un zambet de nevinovata.


,,Buna dimineata, bunico!'' Spune aceasta imediat ce si-a luat felia de paine din gura si mestecand ce avea in gura.


,,Te simti mai bine?''


,,Bunico, sunt bine, aseara am fost prea obosita de aceea s-a intamplat sa imi pierd cunostinta.''


,,Cand o sa-ti mai fie rau, sa-mi spui imediat, ai inteles?''


,,Da!''
Spune Sujin imitand un militar, asta facand-o si pe bunica ei sa rada.


Deoarece ea deja si-a luat micul dejun, i-a pregatit mancarea lui Roy, apoi a iesit in gradina.
Asezandu-se pe leaganul sau preferat, aceasta a inceput sa se dea incet, amintindu-si de copilarie.

The Witch - I & IIWhere stories live. Discover now