Capitolul 1

1.4K 60 9
                                    


" - Chiar daca am nevoie de ea, nu vreau s-o fortez sa faca ceea ce nu doreste... "


Aceste cuvinte au determinat-o pe Sujin sa-si invinga teama si sa iasa din ascunzatoare. Chiar daca nu a vazut inainte cine le-a rostit, doar stia c-o sa faca un bine cuiva, si era curioasa si cum.
Kim SooJin este o frumoasa vrajitoare in varsta de 18 ani care dintre surorile ei, ea si-a descoperit cel mai tarziu puterile, bunica ei  dand-o si pe ea la scoala pentru copii cu puteri supranaturale. Numele ,,Sujin'' inseamna pretios, rar, ceea ce si este din cauza unei puteri ale sale. Totul era plictisitor in acea scoala, voia in viata ei multa actiune, de aceea era si cel mai problematic elev al acelei scoli... dar intr-o zi i s-a intamplat ceva neobisnuit, iar de atunci, totul s-a schimbat...



12 Septembrie 2015


- Bunico!! Strig eu mergand spre bunica mea aflata langa o fantana.
- Ai venit? Spune bunica continuand sa se uite atenta in fantana.
- Da, iar asculti barfele acelor femei din coltul strazii? Nu stiu de ce, dar nu le suport deloc. Spun in timp ce ma aplec si eu pentru a asculta.



Fantana aceea era vrajita de catre bunica lui Sujin pentru a asculta ultimele ''barfe'' din acel oras, deoarece, bunica  nu iesea deloc din curte.
Ceva a facut-o pe Sujin sa se indeparteze de fantana si sa iasa alergand din curte. Cand a iesit, spre ea venea o femeie imbracata intr-o pereche de pantaloni negri si o bluza turcoaz care ii scotea ochii de culoarea smaraldului in evidenta. Simtind  putere care venea din dreptul acelei femei, Sujin, spre surprinderea ei, inainta lipsita de orice frica. Cand a vazut-o pe Sujin atat de neinfricata, a inceput sa-si foloseasca puterile asupra ei, dar cand voia s-o izbeasca de copacul din spatele ei, Sujin era de neclintit. 


„Se tine tare, asta-mi trebuie." Gandeste femeia, fiind satisfacuta de ceea ce a vazut. 


Cand au ajuns la o distanta favorabila, acestea au pastrat pentru cateva minute contactul vizual, dar in loc sa inceapa o conversatie, acestea au inceput sa se lupte, femeia folosindu-si puterile pentru a o izbi pe Sujin de zidul aflat la zece metrii fata de aceasta, dar aceasta a facut doar un pas in spate, deoarece a fost luata pe nepregatite. Acest lucru a infuriat-o pe Sujin, asa ca a inceput  sa-i faca acelasi lucru. 


Fiind vrajitoare, aceasta are mai multe puteri, cum ar fii puterea de a vedea la departare, de a deveni invizibila si puterea vindecarii.
Incepand sa alerge in jurul femeii, Sujin crease o tornada care reusise doar s-o ameteasca putin. Deoarece a vazut pe cineva alergand spre ele din spatele femeii, frica si-a facut simtita prezenta. O speria gandul ca nu se mai luptase pana acum cu un barbat, si in acelasi timp, cu doua persoana cu o putere atat de mare. 


A fugit in curte in timp ce femeia era inca in tornada, iar cand s-a uitat in spate, barbatul inca nu ajunsese. Si-a folosit puterea pentru a deveni invizibila si s-a ascuns intr-un loc pentru a fi sigura ca n-o s-o vada cineva chiar si atunci cand este invizibila. A stat linistita pentru cateva minute, dar dintr-o data ceva a facut ca inima sa-i bata mai tare. Motivul fiind sunetul unor  voci pe care le putea auzi din ce in ce mai bine. A auzit vocea femeii strigand ca din cauza ei o doare capul si ca trebuie s-o gaseasca imediat, dar alta voce a facut-o pe Sujin sa fie mai atenta la conversatia lor.


- Cautati-o, este aproape, simt asta.
- Nu mama, te rog sa te opresti.
- Fiule, doar cu ajutorul ei iti vei recapata memoria.
- Chiar daca am nevoie de ea, nu vreau s-o fortez sa faca ceea ce nu doreste...

The Witch - I & IIWhere stories live. Discover now