15.⚡️ *Sevgi Dolu Olan Bir Deniz *⭐️💕

323 93 20
                                    


Yeni kapağımızı nasıl buldunuz 'Beni Bırakma ' ailesi? :)

Medya: Melike'nin Watsapp fotoğrafı...

Deniz'in Ağzından ; (Cafeden itibaren)

Melike' nin arkamdan seslendiğini duydum ama arkama bakmadan devam ettim ve motora binip evimin yolunu tuttum. Kendimi iyi hissetmiyordum. Motorumu park edip yukarı çıktım ve yüzümü soğuk suyla yıkayıp, kendime sert bir kahve yaptım. Kahvemi alıp odama geçtim ve düşünmeye başladım. Ben ne yapmıştım öyle? Melike'ye neden öyle davrandım? O benim neyimdi ki?
Kesin şu anda neden öyle davrandığımı düşünüyordur. Sevgilisinin ona sarılıp öpmesinden bananeydi ki. Adı üstünde sevgilisiydi işte. Hem bana umut mu vermişti? Hayır. O zaman sanane kızdan lan Deniz. Hayal kırıklığına mı uğradın? Neden? Sanki sevgili olmasa gelip boynuna atlayacaktı...
İçimden kendimle tartışmayı kestim ve kahvemi içtim ve boş boş bardağı izledim. Tamam. İtiraf ediyorum, onları öyle görünce paramparça olmuştum. Uzun zamandan sonra ilk defa hoşlanabileceğim bir kız çıkmıştı karşıma... Sevebileceğim, aşık olabileceğim, hatta belki de aşık olduğum... Ama bunun ne önemi vardı ki? Hiçbir zaman benim olamayacak bir kızla ilgili boş hayallere kaptırmamalıydım kendimi. Telefonumun titremesiyle birlikte daldığım düşüncelerden çıktım ve bu saatte kimin mesaj attığını merak ederek telefonumu açtım. Gelen mesaj watsapptandı ve numara bende ekli değildi. Ama fotoğraf vardı. Merakla fotoğrafı açtım ve gördüğüm manzarayla kalbime bir ağrının saplandığını hissettim. İşte beni mahfeden kadınım... Yine canımı acıtmak istiyordu.
Ben nasıl bu kadar kısa sürede, bu kadar fazla kaptırmıştım kendimi? Karşımda masmavi gözleriyle bana bakan Melike 'yi hayranlıkla izledim. Yine beni kalbimden vurmuştu yaramaz kızım. Gözlerinden masumiyet akıyordu. Her zaman ki gibi... Ve çok ama çok güzeldi.
Az önce ona öyle kaba davrandığım için kendimi suçlu hissettim birden. Bana mesaj attığı içinde oldukça şaşkındım. Ne istiyordu acaba? Belki de ona öyle davrandığım için bana haddimi bildirecekti. Ki ne dese haklı. Öfkeme yenilip onu kırmamalıydım. Bana,

"Selam." yazan yaramaz kızıma, "Selam." yazdım.

Bir süre cevap vermeyince,

"Bir şey mi oldu?" yazdım.

"Hayır. Ben seni merak ettim sadece." yazısını görünce ona olan hayranlığım bir kat daha arttı. Ne yani bu kadar şeyden sonra beni mi merak ediyordu?

"Çünkü kızgın gibiydin."

Evet. Haklıydı. Kızgındım. Ama bunun nedenini ona asla açıklayamazdım. Ne diyebilirdim ki? Sizi öyle yakın görüp,kıskanıp, çılgına döndüm mü diyeyim? Hayır. Diyemem. Yani belki sadece şimdilik... İçimi yakıp kavuran gerçeği bilsemde, bir de onun ağzından duymak istedim. Ve ortaya bir yem attım.

"Bir şey soracam."

"Tamam. Sor."

"Başka erkeklerle yazışmana erkek arkadaşın bir şey demiyor mu?"

Kalbimin hızla çarpmasına engel olamadım. Canım acıyordu işte. Yazacağı şey canımı bir kez daha acıtacaktı.

"Erkek arkadaşım mı?" diye sordu. Neden dolandırıyordu ki lafı? Soruyu anlamıştı işte.

"Evet." yazdım.

Yazdığı şeyi okuyunca gözlerimi kırpıştırdım ve bir umut ışığı yandı içimde.

"Bir yerden çıkarmadan. Gördüm." yazdım. Bakalım buna ne cevap verecekti. Nasıl inkar edecekti bugün gördüklerimi.

"Kimden bahsediyorsun sen?" yazdı. Bu kız benimle kafa mı buluyordu ne? Derdi neydi? Bence kimden bahsettiğimi bal gibi de biliyordu. Onu sıkıştırmaya devam ettim.

Beni Bırakma Where stories live. Discover now