24

592 7 0
                                    

Mijn ademhaling is terug op een onregelmatig ritme, alleen komt dit nu door dat onze lichamen verbonden zijn met elkaar. Hij rolt van me af en hij geeft mij een kus. Ik lig met mijn hoofd op zijn borstkas, cirkels te maken met mijn vingers. Het is een rustgevend gevoel. We liggen zo nog een tijdje zonder een woord te zeggen. Dat hoeft ook niet op dit moment, het is geen gênante stilte. Het is zo een stilte waarin we beiden van elkaar genieten. Ik kom recht en ik kijk hem in zijn groene ogen aan. Ze zitten vol emoties, emoties die ik niet allemaal kan onderscheiden. Ik zie liefde, genot maar ook emoties zoals angst en verdriet. Ik kus hem zacht op zijn roze lippen en op zijn wang. Ik wil aantonen dat ik echt van hem hou en dat deze relatie, of wat we ook zijn. Dat dit niets is voor de lust, voor de seks of voor iets anders. Het is een relatie waarin we beiden elkaar graag zien en waarin ik een toekomst zie. Een toekomst waarin we beide oud worden en verhaaltjes vertellen aan onze twee kleinkinderen over het verleden.

"Aan wat denk je schat", vraagt hij. Hij overdonderd me een beetje met deze vraag. Echter weet ik er op te antwoorden. "Aan ons."
Hij kust me zacht, daarna vraagt hij: "aan wat denk je dan van ons schat?" Ik denk even na en antwoord daarna eerlijk: "aan onze toekomst, hoe wij zullen zijn." Ik denk erover na om te zeggen dat ik er ook over nadenken van hoe lang wij zullen samen zijn. Ik beslis om dit maar voor mijzelf te houden, wat zal hij wel niet denken.

Ik stap het bed uit en raap alle kleren die op de grond geworpen werden bijeen. Ik hoor aan het gekraak van mijn bed, dat ook Harry uit het bed geraakt is. "Zullen we niet eerst douchen?" Ik kijk hem aan en knik. Ik wandel naar de douche door de gang. Beide naakt. Opeens hoor ik geschreeuw. Ik draai mij om en zie Louis plots voor onze neus staan. Ik probeer vlug mijn edele delen te bedekken zoals Harry dat ook doet. Echter heeft het geen nut meer. Het enige dat Louis uitbrengt is: "wtf." Hij draait zich terug om en wandelt naar zijn kamer. Ik hoop dat hij dit niet aan vrienden gaat vertellen.

Want zo gaat een roddel vlug de ronde. We wandelen verder naar de douche alsof er niks gebeurt is. Alleen zijn we een beetje buiten adem van het verschot. Eens aangekomen in de badkamer, draai ik de kraan open op 38 graden Celsius. Lekker warm. We kruipen beiden in de douche aangezien we beide al naakt waren moesten we ons niet meer uitkleden.

I fell in love with Mr. Styles.Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu