3

1K 17 0
                                    

Ik bestel een Bacardi Cola en ga in een hoekje zitten, het is een oude club. Overal hangen affiches van evenementen die al eeuwen geleden zijn gebeurd. De tafels bestaan uit hout en maken een klikgeluid wanneer je je drank er op neer zet. De bar is nog in goede staat, maar is beklad met allerlei drank. Toch komen veel jongeren hier graag. James komt naast mij zitten, ondertussen heeft hij bij de bar gestaan en nogal veel gedronken. Ik heb hier geen zin in, wanneer hij gedronken heeft wordt hij nogal aantastelijk en agressief.

Ik drink mijn drankje uit en ga naar buiten, ik woon hier niet zo heel ver vanaf en ga naar huis te voet. Iedereen ziet er gelukkig uit op straat, het strand is hier rechtover en ik zie de kinderen plezier maken, de jongeren plonzen in het water en de ouders in de zon bruinen. En dan heb je ik, Vanessa. De persoon die geen plezier kan maken. Wat ben ik toch depri soms.

Eens thuisgekomen gooi ik mijn tas in de zetel en ga ik naar boven. Ik neem een zak chips en ga in mijn bed liggen. Eindelijk weg van iedereen. Ik neem mijn gsm en tokkel er wat op, ik word opgebeld.

"Goedemiddag juffrouw, u spreekt met de directeur. "

" Goedemiddag meneer, wat is er?"

" Ik denk dat u wel weet dat u moest nablijven en dit niet hebt nagekomen? Ook heb ik eens uw punten bekeken en deze zijn verre van goed. Ik wil hier verandering in brengen."

"Ja ik kon niet na blijven, wat moet ik daar dan aandoen? School boeit mij namelijk niet echt."

" U krijgt bijles vanaf nu. "

" Oke, boeit niet."

" U begint maandag."

"Fijn."

I fell in love with Mr. Styles.Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu