13

964 15 4
                                    

"Ga je die pizza nog op eten of?", vraagt hij me. Ik heb nog maar één stukje gegeten. Ik sta versteld, wat is er zo speciaal aan mij dat deze arrogante, irritante jongen steeds voor mijn neus verschijnt.

Ik loop naar de keuken en haal een glas water. "Doe mij maar een glas Cola.", zegt de arrogantie zelf. Ik neem nog een glas erbij en vul deze met Cola. Ik loop naar de bank en zet het glas water op een tafeltje voor de zetel. Net voor ik het Cola glas aangeef, laat ik hem "per ongeluk" vallen over Harry zijn shirt. Woops."Oei sorry, ik ben toch wel onhandig soms." Ik grinnik. 2-1 voor Vanessa. Ik plof neer in de zetel en zie dat Harry zich uit de zetel heft. Hij trekt zijn shirt over zijn hoofd en gooit hem ergens achter ons op de grond. Ik bekijk zijn buik. Zijn spieren kun je overduidelijk zien. Ik ben even buiten adem. Ik ben even buiten adem, ik neem mijn glas water en drink er een grote slok van. Mijn hersenen komen op een fantastisch idee. Ik hef mijn kont op en loop naar een glazen kast. Een kast vol drank, ik neem de sterkste uit de kast. Pure wodka, ok hiermee kan ik leven.

Ik neem een grote slok wanneer ik in de zetel zit starend naar Harry. "Bevalt het uitzicht je?" Ik beweeg niet, het is alsof mijn lichaam verlamd is van kop tot teen. Het enige wat mijn lichaam lijkt te doen is blijven drinken van die fles drank. "Ow ow niet te vlug, straks word je dronken en gebeuren er dingen die je niet wilt.", zegt Styles met een knipoog.Ik neem de fles nog steviger vast en drink de halve fles uit. De fles is bijna op en terwijl ik het restje nog opdrink, bewegen mijn voeten vanzelf vooruit naar de glazen kast. Mijn handen zijn op zoek naar een nieuwe fles sterke drank. Uiteindelijk grijpen ze Bacardi.

Dat wordt dus veel Bacardi en weinig Cola, ik haal met mijn vrije hand de Cola fles uit de frigo en zet hem hard neer op de keukentafel. Ik denk niet meer optimaal na en vergeet een glas te nemen, gelukkig is de fles halfvol en giet ik een beetje Cola in de Bacardi fles. Met mijn nieuwe aanwinst loop ik naar boven, op naar mijn slaapplek. Harry achtervolgt mij, maar ik schenk hem geen aandacht. Hij heeft voor zichzelf een Jupiler genomen. Wankelend loop ik naar boven toe, bijna vallend over de laatste trede van de trap.Maar ik sta paraat om mijn fles te redden. Die is op dit moment het belangrijkste. Als ik in mijn kamer kom zet ik de fles neer en trek mijn kleren uit tot ik in ondergoed en bh sta. Ik voel ogen prikken in mijn rug, ik draai mij om en natuurlijk staat mister Charming daar. Ik neem een grote slok Bacardi en voel me al lichtjes in mijn hoofd. Zonder aarzeling loop ik langs Harry met een grote grijns op mijn gezicht. Ik loop langs hem door naar de badkamer, hij lijkt mijn hint door te hebben. Ik draai de kraan van de douche open, ik heb verkoeling nodig. Ik trek nog mijn bh en slipje uit en trek mister Styles mee onder de ijskoude douche.Ik word wakker in mijn bed zonder kleren en nat haar. Wat is er in godsnaam gisteren gebeurd? Ik kijk eens rond mij naar aanwijzingen, ik kijk naast mij en zie Harry Styles mijn leerkracht Engels, naakt naast mij liggen in mijn bed. In mijn huis.

Nee nee nee, dat kan geen waar zijn. "Goedemorgen." , zegt een rauwe, sexy ochtendstem naast mij. "Gisteren was niet echt een bijles Engels maar bio.", hij glimlacht. Lacht hij mij nou uit? Ik lach terug maar niet gemeend. Shit what happened. Ik durf het niet te vragen, stel dat er foute dingen zijn gebeurd..

I fell in love with Mr. Styles.Where stories live. Discover now