19

685 8 2
                                    

We openen beiden onze ogen terug en zijn terug in de echte wereld. Ik voel ogen naar ons kijken, oh nee wat denkt iedereen nu wel niet van mij. Ik kijk paniekerig rondom me en begin de gezichten in me op te nemen. Sommige personen kijken verliefd naar ons als een ijsje dat smelt, sommige kijken alsof ze met hun ogen vuur spuwen. Ik voel me gelukkig er brandt een vuur in mijn buik. Ik voel kriebels in mijn buik iets wat ik nog nooit eerder heb waargenomen. Ik neem mijn boeken uit mijn kastje en rits mijn rugzak open om ze daarna er in te laten zakken. Ik zie dat Harry al wat verder wandelt, richting zijn klaslokaal om zijn les voor te bereiden. Ik beslis om nog even wat rond te wandelen op de speelplaats en een sigaretje te roken ook al is dit tegen de regels van het school. Ik doe het toch. Nadat ik een aantal sigaretten heb opgerookt, wandel ik naar het juiste klaslokaal. Voor de eerste keer in heel mijn leven vind ik het jammer dat ik geen Engelse les heb, anders zag ik Harry nog eens. Ik mis hem wel een beetje ook al heb ik bij hem gelegen de hele nacht toch is er een zwart gat ergens in mijn hart die alleen door hem kan gevuld worden. Ik wandel naar het wiskundelokaal en ga op de eerste beste bank gaan zitten, ik hang mijn rugzak aan de rugleuning van mijn stoel en haal mijn boeken uit. Ik ben als één van de laatste personen in de klas die toekomt dus heb ik niet veel keus om te zitten. De les begint al vlug en ik ben zoals gewoonlijk niet mee met de les, deze keer niet espress. Ik kan me werkelijk niet concentreren op de les en ik ben met mijn gedachten bezig die ver weg gezonken zijn.

Mijn gedachten dwalen telkens af en telkens probeer ik mij te concentreren op het krijtje die het groene bord raakt om te zien wat de leerkracht op het bord neerschrijft. Ik maak notities voor zover ik kan en ben blij met mijn inzet. De volgende les is natuurwetenschappen, we moeten samenwerken met een partner om in het labo te werken. De partners worden toegewezen van de leerkracht, heb ik weer geluk ik mag met mijn ex-vriendje James. Hij komt naast mij zitten met een grijns van hier tot in Tokio, ik merk dat het een leuke samenwerking gaat worden. Sarcasme kuch kuch.

Omdat deze hoofdstukken toch een stuk langer zijn, zal het ook wat langer duren om ze te uploaden. Ik doe mijn best! Veel leesplezier!

I fell in love with Mr. Styles.Where stories live. Discover now