4

1K 16 3
                                    

Het is vandaag dinsdag, fijn weer naar school. Zie je die harde sarcasme? Na nog een halfuur in m'n bed gelegen te hebben, sta ik uiteindelijk toch op. Ik pak een zwart rokje en een witte croptop. Even de panty's optrekken en ik ben er klaar voor. Ik neem de sigaretten van de tafel, neem mijn rugzak en ga naar buiten.

Eens de bus waarvan ik vind dat die veel te geel geschilderd is, gearriveerd is. Klim ik erop en laat me ergens ploffen op één van de achterste banken. In de bus is het redelijk druk, de nerd zit met zijn bril te foefelen, de cheerleader is aan het flirten met één of andere jongen en dan heb je ik. Ik let niet op de andere kinderen, niemand staat mij toch aan. Ik heb nooit echt van iemand kunnen houden, ik heb er gewoon geen behoefte aan. Ik kan op mijn eentje leven en leef zo het liefst. Alle jongens zijn te kinderachtig naar mijn gedacht. Wat ik geleerd heb is dat alles wat een piemel heeft een lul is.

Ik stap de bus af en wandel richting kluisje, neem een paar random boeken. Ik heb geen zin om te kijken als het de juiste zijn. Ze moeten maar denken dat het de juiste zijn. Het eerste uur heb ik Engels. Easy peasy denk ik, maar toch zijn mijn punten niet dat. Ja hoe zou het komen, Mr Styles is een echte klootzak, hij is zo formeel en opgetut en argh ik walg van hem. Gelukkig ben ik niet de enige, de hele klas moet hem niet hebben. Behalve dan de nerds, die zitten te geilen op zijn "sexy" bril. Kotsgeluid.

Ring, ring. De bel gaat en ik loop nog even naar James. Ik geef hem een zoen en trek hem mee naar ons lokaal. Mr Styles is er nog niet, geweldig kan ik mijn tijd nog even benutten met James. Knipoog. James heft mij op en zet mij op een lessenaar. Ik pak hem stevig vast en ga met mijn handen door zijn zachte haren. Hij kust me wild en knijpt in mijn billen. En dan komt de leerkracht binnen, dit vind ik wel grappig. "Vanessa, James van de banken af en haal een kamer. Bevuil mijn lokaal niet." Ik grijns en zeg met een verlegen toon: " Ik zou geen vuile dingen durven doen meneer." Hij gaat er niet op in, maar ik zie dat hij zich niet geraakt voelt. Jammer 1-0 voor Mr Styles. Volgende keer win ik hoor.

I fell in love with Mr. Styles.Where stories live. Discover now