24. The End

147 9 4
                                    

Dobehnem domov s ťažkosťami, pretože bežať ešte s jedným človekom v sebe je veľmi náročné. Zabuchnem silno za sebou dvere a bežím do obývačky kde sa zrútim na zem. Už nevládzem. Nenávidím ho, len mi zničil život. V kabelke mi zavybruje mobil čo znamená že mi prišla správa. Otvorím správu od neznámeho čísla a čítam.

Už ma to nebaví. Vyhrala si! Myslela som si že si Nialla získam týmy fake fotkami ale mýlila som sa. Furt dolieza za tebou a miluje ťa. Je celý tvoj, dúfam že si spokojná!                                                             Molly

Bože ja som totálna krava! Teraz sa nenávidím ja. Celý ten čas mali všetci pravdu, a hlavne Niall ale ja som bola natoľko  tvrdohlavá že som im neverila. Čo som to spravila? Klamala som Niallovy že to není jeho dieťa a pred chvíľou som mu poriadne vynadala. Celý môj život je zničený. Čo budem robiť? 

Začala som strašne plakať. Všetko sa dosralo! Teraz ma Niall nenávidí. 

Bola som tak v rozpakoch že som nepočula že mi niekto zvoní na zvonček. S ťažkosťami sa postavím a vyberiem sa ku dverám. Vo dverách stála moja láska. Chcel niečo povedať ale ja som sa mu hodila okolo krku a držala čo najsilnešie. Už ho nechcem nikdy stratiť.

,,Niall je mi to tak ľúto. Celý ten čas si vravel pravdu a ja som ti neverila. Som sprostá. Prepáč."

Vravela som mu do krku a plakala.

,,Stefanie už ťa nikdy nechcem stratiť. Milujem ťa." 

,,Aj ja teba, ani nevieš ako."

Priblíži sa tvarou ku mne a spojí naše pery. Bože ako mi jeho pery chýbali. Sú úžasne, plné citov a lásky. 

Odtrhne sa odo mňa a pozrie sa na moje veľké bruško.

,,Fakt je to moje," neveriacky sa opýta a ja sa usmejem. Zoberiem jeho ruku do tej svojej a priložím ju na moje bruško.

,,Áno." šťastne poviem a on mi ho pobozká. 

,,Som šikovný." bože ako ho milujem.

Zrazu som pod sebou pocítila vodu a vedela som čo sa práve deje.

,,Pre Boha! Niall ja rodím!" skríknem lebo ma to bolelo. Niall hneď znervóznel. 

,,Ahh..čo mám robiť?" 

,,Odvez ma do nemocnice."

Prikývne a pomôže sa mi dostať do nemocnice. Cestou tam som v aute bola veľmi nervózna a zvíjala sa v bolestiach. Niall zatiaľ obvolal ostatných aby za nami prišli. Chytí ma za ruku a podporovo sa na mňa usmeje. 

,,Neboj, dopadne to dobre." 

Keď sme dorazili do nemocnice hneď ma zobrali na pôrodnú sálu a mohlo sa to začať.

***

,,Gratulujem pani Styles! Máte nádhernú dcérku." povie sestrička a do ruky mi vloží malé a nádherne stvorenie. Má nádherne modré očká po svojom ocinkovi. Som nesmierne šťastná.

,,Ako sa bude dievčatko volať?" 

Meno som vedela pretože sa mi odjakživa páčilo.

,,Bella."

,,Dobre. Mám tu zavolať oca dieťaťa?" 

,,Že sa ešte pýtate."

Sestrička odišla a dnu vstúpila moja spása. Keď ma videl ako v ruke držím malú Bellu zbadala som mu v očiach slzu šťastia.

,,Bella pozdrav svojho ocka."

 Niall príde ku posteli a ja mu ju podám aby si ju zobral do rúk.

,,Je nádherná." povie a z oka mu vypadne jedna slza. Natiahnem sa ku nemu a zotriem mu ju. Aj ja som plakala. Od šťastia že mám konečne úžasný život. Mám životnú lásku a spolu budeme vychovávať nášho potomka. 

,,Oh aby som nezabudol." povie a malú Bellu položí do postieľky. Kľakne si predo mňa a začne: ,,Stefanie si svetlo môjho života. Robíš ma šťastnou. Si to najúžastnejšie dievča na svete a ja ťa veľmi milujem. Porodila si mi nádherne dievčatko ktoré chcem s tebou vychovávať a stráviť s tebou môj celý život. Milujem ťa a preto sa ťa pýtam. Stefanie Styles urobíš mi tu radosť a staneš sa mojou ženou?" 

Tak toto ma dojalo. Neváhala som a hneď mu povedala ,,Áno." nasadí mi prsteň a ja ho precítene pobozkám. 

Do izby prídu ostatný a spýtavo sa na nás pozrú. Ja im iba ukážem prst na ktorom mám nádherný snubný prsteň a oni začnú tlieskať a gratulovať. 

Som šťastná. Mám okolo seba tých najlepších ľudí.





Jeeeeeeej! Lásky moje ani neviete aká som ja šťastná. Môj prvý príbeh je ukončený. Chcem sa vám všetkým poďakovať za vašu podporu, votes a komenty. Tento príbeh som si veľmi užila a budem pokračovať v písaní aj iných príbehov a ja budem vždy rada keď si ich prečítate. Keď som začínala nemala som veľa votes a sledovanosť no ale vďaka vám sa to rýchlo zvíšilo. Čo by som bez vás robila. Dúfam že ste s príbehom aj koncom spokojný a do komentu mi môžte napísať aké pocity ste mali z príbehu a či sa vám páčil. Budem rada keď mi napíšete môj názor.

 Ľúbim vás! ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤





Are You With MeWhere stories live. Discover now