13. Je mi s tebou dobre

176 9 4
                                    

Keď už bolo neskoro s Niallom sme zbalili veci a ruka v ruke sa vybrali do vili. ,,Ako to povieme ostatným." opýtam sa Nialla. ,,Oni to už vedia, trochu mi s týmto pomohli." odpovie mi. ,,Aha." usmejem sa na neho. ,,Sme doma!" zakričí Niall. ,,Sme v obyvačke." odkričí Harry. Tak sme sa tam s Niallom vybrali. Keď sme tam prišli začali tlieskať. ,,Gratulujeme, konečne už sme si mysleli že sa do kopy nedáte." povie Liam a my sa zasmejeme. ,,My už pôjdeme so Stefanie spať, dobrú noc." povie Niall a už ma ťahá hore. Keď sme boli hore zastavil. ,,A v ktorej izbe budeme spať?" opýta sa ma. ,,No môžeme sa striedať." poviem a on prikývne. ,,Takže dnes spíme u mňa." povie a ťahá ma do jeho izby. Keď zabuchne dvere hneď ma na ne pritisne a vrhne sa mi na pery. ,,Konečne si len moja." povie a ja sa usmejem. Nadvihne ma a ja automaticky obmotám nohy okolo jeho pása. Dravo sa bozkávame a naše jazyky zápasia ako o život. Niall sa pohne smerom k posteli a potom ma na ňu jemne položí. Odtiahne sa odomňa a dá si dole tričko. Omg tie jeho tehličky. Potom sa mi zas vrhne na pery a pomaly mi začne vyhŕňať tričko a pretiahne mi ho cez hlavu. ,,Milujem ťa." povie Niall pomedzi bozky. ,,Aj ja teba." V tom do izby vtrhne Zayn. ,,Niall nepožičiaš mi prosím ten....ou prepáčte." povie Zayn. ,,Čo chceš?" povie nasrato Niall. ,,Ja vás nebudem rušiť, idem do sprchy." postavím sa z postele dám Niallovy pusu a idem do Niallovej kúpeľne. Tričko som na sebe nemala tak som si dala dole zbytok a vošla do sprchy. Keď som odtiaľ vyšla zistila som že tu nemám pyžamo. Tak som si dala okolo tela uterák a vyšla z kúpeľne. Niall ležal na posteli v boxerkach a čumel do mobilu. ,,Láska požičiaš mi nejaké tvoje tričko na spanie? Lebo nemám pyžamo." ,,Ale veď môžeš spať pokojne aj nahá." povie a obzera si moje telo. ,,Radšej mi daj to tričko." poviem s úsmevom a Niall príde ku skrini z ktorej vyberie biele tričko. Podal mi ho a ja som sa na neho vďačne usmiala. Otočím sa mu chrbtom a vojdem znova do kúpeľne kde sa prezlečiem. To tričko mi bolo do polky stehien takže v pohode. Prídem ku posteli a Niall ma stiahne pod neho tak rýchlo a nečakane že som vypískla. Nakloní sa nadomňa a dá mi pusu na nos potom na čelo, bradu, krk.... Obdaril ma krásnymi božčekmi po tváry a na krku. Urobil mi aj pár znamienok lásky. ,,Dobrú noc láska." poviem mu keď sme pritúleni pod perinou. ,,Dobrú noc princezná." dá mi pusu na vlasy a upadneme do ríše snov.

***

Ráno keď sa zobudím ako prvé zbadám dve nádherne kukadla ktoré ma pozorovali. ,,Dobre ránko princezna ako si sa vyspala?" opýta sa ma a dá mi sladkú pusu. ,,Dobre ránko a úžasne." odpoviem mu a obidvaja sa na seba usmejeme. ,,Čo budeme dnes robiť?" opýtam sa ho. ,,Napadlo ma že by sme si mohli zájsť do mesta na zmrzku a prejsť sa."  ,,Dobrý napád tak ja sa idem prichystať do svojej izby." poviem a vyskočím z postele. Ešte dám Niallovy pusinku a utekám do svojej izby. Vbehnem do kúpeľne kde sa upravým a namaľujem. Zo šatníka si vyberiem biele adidas tenisky, biele kraťasy, šedý crop top a rúžovú šiltovku.

Zoberiem si kabelku a dám do nej potrebné veci a okuliare

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


Zoberiem si kabelku a dám do nej potrebné veci a okuliare. Ešte sa poobzerám v zkradle navoniam sa a výjdem z izby. Na chodbe ma čakal Niall. ,,Ideme?" opýta sa a podá mi ruku a ja si sním prepletiem prsty. ,,Môžeme." poviem a vyberieme sa von. Najprv sme sa zašli naraňajkovať do Starbucksu a potom sa išli prejsť popri Temži. Prešli sme skoro celý Londýn a bolo nám spolu dobre. Sem tam nás aj zastavili fanúšičky a neunikla aj otázka či sme s Niallom spolu. Keď sme im povedali že ano hneď zvýskli, pogratuľovali a tešia sa z toho že sme spolu a že sa k sebe hodíme. Som rada že nám to praju a nehejtujú nás. Keď sme boli v jednom parku sadli sme si tam na lavičku a pozorovali deti ako sa hrajú. ,,Ahoj ty si Stefanie Styles?" opýta sa ma malé a krásne dievčatko. ,,Ahoj ano som a ty sa ako voláš?" ,,Ja sa volám Charlie." bože toto je anjelik. ,,Mám ťa veľmi rada podpíšeš sa mi?" ,,Ale jasné." Keď som sa jej podpisala tak som ju objala. ,,Nechceš s nami ísť na zmrzlinku? Aj tuto s ujom Niallom." ,,Áno ale musim sa opýtať mami. " odbehne od nás a za chvýľku znova príde. ,,Môžeme." ,,Tak teda poďme." povie Niall a obaja chytíme za ruku Charlie medzi nami. Vyzeralo to ako keby bola naša dcérka. ,,Dobrý deň čo to bude?" opýta sa nás starší pán pri stánku so zmrzlinou. ,,Ja si poprosím čokoladovú a šmolkovú." povie Charlie a pán jej podá zmrzlinu. ,,Ja si dám banánovú a jahodovú." poviem. ,,A ja si dám škoricovú a vanilkovú." povie Niall a pán nám podá naše zmrzliny. ,,Bolo mi s vami dobre mám vás veľmi rada ale už musím isť za mamičkou ahojte." povie Charlie a oboch nás objíme. ,,Ahój." povieme naraz s Niallom. ,,Ideme domov?" spýta sa ma Niall. ,,Jop poďme." odpoviem mu a spolu kráčame domov.

Tak opičky moje mám tu pre vás novú časť 😍 Dúfam že sa páči ❤ Ľúbim vás ❤

Are You With MeWhere stories live. Discover now