15. Buenos Aires

168 9 2
                                    

Ráno ma zobudí otrasný zvuk budíka. Ale zasa je povzbudzujúce že dnes idem s Niallom do Buenos Aires. ,,Dobré ráno." poviem rozospato a požmulím si oči. Niall niečo zamrmle v zmisle že nikam nejde tak som zasiahla. Natiahnem sa a zhodím ho z postele. ,,Kto tu chcel ísť do Buenos Aires? Vymyslel si si výletik tak teraz musíš vstávať. Tak zdvihni ten svôj lenivý zadok Horan a pakuj sa dať do kopy."  ,,Veď dobre už idem." postavý sa Niall zo zeme a chytá sa za lakeť. ,,Mohla si ma ušetriť." povie smutne. ,,Nemohla." vyplazím mu jazyk a idem za ním do kúpeľne. On zatial vojde do sprchy a ja si umyjem zuby, dám make-up a vlasy si zapletiem do dvoch chvostov. Potom si na seba oblieknem čierne jeansy, krátky čierny crop top, na to si dám červenú kockovanú košelu, biele topánky a ešte to doplním šperkamy.

 Potom si na seba oblieknem čierne jeansy, krátky čierny crop top, na to si dám červenú kockovanú košelu, biele topánky a ešte to doplním šperkamy

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.




Do kabelky si dám pas, občianku, letenku, okuliare a ďalšie potrebné vecy. Ešte sa Niall potreboval doupraviť tak som si pozrela socialné siete. ,,Inač láska vedia ostatný že odchádzame?" opýtam sa Nialla ktorý si dával na seba tričko. ,,Ehm nie, šak im necháme odkaz na ľadničke." povie bez problémov. ,,No ty si to teda vyriešil, len tak sa vyparíme do Buenos Aires no ty nás zabijú." zasmejem sa spolu s Niallom. ,,Tak pripravená? Môžeme vyraziť." zoberiem si kabelku a jeden veľký, modrý kufor.

***

,,Princezná zobuď sa už sme tu." zašepká mi Niall to úška a tým ma zobudí. ,,Už sme pristáli?"  ,,Ešte nie až za chvýľku." povie Niall a ja sa pripútam.
Keď sme pristáli s Niallom sme si vyzdvihli kufre a išli von kde nás čakal taxík. Boli tu novináry tak sme si nasadili okuliare a nenápadne prekĺzli pred nimi. Na recepcií nám dali klúče a vybrali sme sa na 20. poschodie. Keď som otvorila dvere od našej izby tak som žasla. ,,Wow." to bolo jediné čo vyšlo z mojích úst. ,,Je to tu nádherne však?"  opýta sa ma Niall a ja zakrútim hlavou v nesúhlase. ,,Toto je viac než nádherne si proste dokonalý Niall." dám mu dlhý bozk. ,,Pre teba všetko darling." Spolu sa vybalíme a rozhodli sme sa že pôjdeme na pláž a zaplávať si do mora. Dala som si na seba plavky ktoré veľmi milujem

 Dala som si na seba plavky ktoré veľmi milujem

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.





A na to fialové letné šaty. ,,Ideme?" opýta sa ma Niall a ja prikývnem.
Na pláži bolo nádherne. Prechádzali sme sa s bosími nohami po piesku a držali sa za ruky. ,,Ideme do vody?"  opýta sa ma Niall. ,,Že váhaš." rýchlo si zo seba zvliekneme oblečenie a rozbežíme sa do vody. ,,To more je úžasne." oddychovo poviem a užívam si to. ,,Ale ty si viac úžasna." povie Niall a opatrne ma pobozká na pery. Ja však bozk prehľbim. Keď sme boli dosť vymočený vyšli sme z vody a pobrali si naše veci. ,,Omg Niall Horan." zakričí niekto a už je okolo nás dav jačiacich dievčat. ,,Bože vy ste tak nádherný spolu, veľmi vám to prajeme a veríme že vám to dlho vydrží." povie jedno dievča. Zrazu ma za ruku niekto potiahne a oddelí ma od toho davu. ,,Tak počúvaj ma ty suka jedna. Niall je iba môj a ty si len čistá zlatokopka. Vôbec ho nemiluješ, chceš ho iba pre peniaze tak vipadný od neho." povie mi nejaké dievča a odíde. Čo to pre boha vravela? Veď ja Nialla milujem a nechcem ho len kvôli peniazom. Prečo si to myslí? Jej slova ma ranili tak som radšej odišla na hotel sama. Niall asi ani nevedel že som odišla. Prídem na izbu a výjdem na balkón s výhľadom na more.
Zrazu mi začne zvoniť mobil. Volal mi Harry. Vedela som čo príde ale zdvihla som to. ,,Pre Boha čo si to akože vy dvaja myslíte? Tak vy si bez problémov odletíte do Buenos Aires a nám to vôbec nepoviete? Iba blbý odkaz na ľadničke nám tu necháte."   ,,Kľud Harry veď nerob až takú dramu, neodišli sme navždy."  ,,No ale povedať ste nám to mohli. A kedy sa vrátite?" ,,To neviem to sa potom musíš spýtať Nialla."  ,,Dobre už musím ahoj." ,,Ahoj a pozdrav ostatných." vypnem mobil a do izby vletí udychčaný Niall. ,,Kam si zmyzla? Vieš ako som sa o teba bal?" ,,Prepáč Niall ale ja som musela odísť." poviem smutne, Niall ma chytí za ruku a sadne si ku mne na posteľ. ,,Stalo sa niečo?" opýta sa starostlivo. ,,Len mi jedno dievča povedalo že som obyčajná zlatokopka, že som s tebou len pre peniaze a mám od teba odísť." poviem smutne a sklopím hlavu. Niall mi priloží prsty na bradu a zdvihne mi hlavu. ,,Princezná nepočúvaj takých ľudí len závidia. A ty vôbec niesi zlatokopka a odomňa nikdy neodídeš. Pretože ja ťa milujem najviac na svete a zniesol by som ti aj modré z neba. Tak sa netráp takýmito vecami." povie Niall ja prikývnem a usmejem sa na neho. ,,Niall?" opýtam sa ho. ,,Ano sweetheart?" oprie si čelo o to moje ,,Pomiluj ma."

Dnes som sa rozhodla že napíšem ešte jednú časť.😊 Chcem vám povedať že v  následujúcej časti budu horúce scénky😄 Budem to písať poprvý raz tak mi držte palce a nesmejte sa!😂
Love you ❤

Are You With MeWhere stories live. Discover now