10. Klub

183 12 2
                                    

S babami sme sa chystali na party v mojej izbe po ktorej boli samé veci na zemi porozhadzované, šminky topánky a tak ďalej. Mali sme veľký chaos. Žiadna nevedela čo si obliecť. Nakoniec sme sa nejako dohodli a konečne si vybrali outfity. Ja som sa rozhodla pre sexi čierne šaty ktoré som dostala od Cheryl, k tomu som si dala aj čierne topánky od Eleanor. Perrie ma nalíčila, nechala som to na nej, dneska si dám aj ten poriadny make-up až nejako vyzerám. Potom my Cheryl natočila vlasy. Zobrala som si kabelku, baby sa ešte poupravili a mohlo sa ísť žúrovať. Môj dokonalí outfit vyzeral takto

 Môj dokonalí outfit vyzeral takto

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


Chalani už čakali dole. No jasné veď mi baby musíme byť vždy posledné. Keď sme išli dole schodami chalani na nás kukali ako na zjavenie. 

Pohľad Nialla:

Ty kokos. Keď som videl Stefanie ako ide dole po schodoch skoro sa mi postavil. :D Prečo musí byť tak kurevsky sexi? Toto bude ešte dlhá noc. Do klubu sme išli pešo, pretože naspäť pôjdeme ožratý úplne na mol a potom nikto nemôže šoférovať. Cestou do klubu sme sa smiali jak debili. Keď sme prišli na miesto a vstúpili do vnútra do nosa mi udrela silná vôňa alkoholu a marihuany. Všetci sme si sadli do voľného boxu. ,,Takže kto ide po chľast?" spýtal sa Zayn ktorý už hulil vodnú fajku. Jasné to by nebol Zayn. ,,Ja idem." povie Harry a už sa stáva z boxu. ,,Pomôžem ti." poviem a už ideme spolu s Harrym k baru. Zobrali sme odtiaľ už celé fľaše. Zobrali sme Jack Daniels, 3 Vodky, 2 Malibu, Fernet a Becherovku. ,,Dneska sa bude chľastať." poviem natešene Harrymu. ,,Si píš." odpovie mi a skoro mu spadla jedna Vodka. Keď sme prišli ku našej parte Zayn, Louis a Cheryl nám hneď z rúk vytrhli 3 fľašky. Ja som si sadol k Stefanie otvoril fľašku Ferneta a poriadne za napil tej zlatej a chutnej tekutiny. Stefanie mi fľašu vytrhla z ruky a tiež sa poriadne napila. ,,Ach to je paráda." povie celá happy. 

Všetci sme boli úplne na mol. Skoro všetko sme vypili a vyhulili. ,,Niall poď si so mnou zatancovať." povie Stefanie. Hneď prikývnem a už ma ťahá za ruku. Je taka napitá že kým sme prišli na parket sa skoro zabila.Ja som bol na tom podobne. Keď sme tam došli začali sme tancovať do rytmu piesne Turn Up The Speakers. Bolo to super, hlavne keď Stefanie krútila tým svojim sexi zadočkom v tej mini sukni. Bol som poriadne nadržaný no ale nemohol som. Zrazu sa mi začala otierať zadočkom o rozkrok. Oh. Skoro my vyšlo z úst. Tancovali sme ako zamilovaný a nadržaný par. Bolo to super byť až takto blízko nej. Zrazu začali hrať pesničku Love Me Like You Do. Chytil som Stefanie za boky a pritiahol si ju na svoju hruď a ona si obmotala ruky okolo môjho krku. Počas Celej pesničky sme si pozerali do oči. Nakloním sa a pobozkám ju. Ona sa neodtiahne ale začne spolupracovať. Medzi našimi jazykmi vládla vojna. Samozrejme som vyhral ja. Bolo to niečo úžasne. Keď pesnička skončila išli sme späť do boxu, lenže tam bol iba Louis s Eleanor. ,,Kde sú ostatný." ,,Ehmm....ík.....Harry sa vyparil niekde s nejakou babou.....ík.... Liam a Cheryl išli už do víli.....ík ....a Perrie so Zaynom išli na vzduch....ík." povie ožratý Louis. ,,Aj my už poďme domov Niall." povie Stefanie a tak sa zatackala že skoro spadla kebyže ju nechytím. Cestou domou sme sa furt nahlas smiali a zjapali a spievali na celú ulicu Story Of My Life. Sranda jak v peci. Bolo čosi okolo druhej ráno. Domov nám to trvalo veľmi dlho lebo sme sa tackali a pod. Až sme z toho vytriezveli. Zrazu sa mi strašne chcelo cikať. ,,Počkaj, musím ísť cikať." ona sa zasmeje a prikývne, pri tom sa oprie o stenu nejakej starej budovy na tejto ulici. Zájdem za roh a konečne to vypustím.

Pohľad Stefanie:

Čakala som na Nialla opretá o stenu. Ulica bola bez duše a tmavá, iba 1 lampa ktorá nesvietila moc dobre. ,,Ahoj kočička čo ty tu tak sama, ty sa nebojíš?" opýta sa ma hrubý a zastrašujúci hlas neznámeho muža predomnou. ,,Kto ste?" moc som mu nevidela do tváre kvôli zlému svetlu. ,,To nieje podstatné zlatko. V takomto čase by si sa nemala potulovať po tejto ulici, je tu veľa nebezbečných úchylov ktorý ti neurobia nič dobré." povie zákerne, ide z neho veľký strach. Bojím sa kde je Niall? ,,Napríklad ako ja." povie a silno ma pritisne ku stene. ,,Prosím nechajte ma." poviem prosiac a už mi začali tiecť slzy. ,,Nie najprv si s tebou užijem." povie a chce mi dať dole šaty. ,,Niall pomoc!" zakričím ale on mi dá silnú facku. Potom zase zakričím ale asi som to nemala robiť pretože ma začne mlátiť. ,,Vypadni od nej." začujem hlas Nialla a už vidím ako sa Niall a ten chlap bijú zatiaľ čo ja som schulená v klbku na zemi a nemôžem sa ani pohnúť pretože som až tak zmlátena od toho kokota. Zrazu vidím ako Niall padá na Zem a Harryho ako dal tomu debilovy takú päsť že padol na zem a potom radšej ušiel. Počkať Harry? Čo tu ten  robí? To je jedno hlavne že to všetko skončil. Doplazím sa ku Niallovy a vidím jeho bezvládne telo. ,,Niall." poviem šepky. ,,Stefanie si v poriadku?" povie vystrašene Harry. ,,Hej ale Niall rozhodne nie musíme zavolať sanitku." poviem a Harry rýchlo vytáča číslo sanitky.Začnem plakať. Niall nechcem o teba prísť. Je mi hrozne. Až teraz som si uvedomila čo cítim k Niallovy. Lásku, áno milujem ho. Milujem jeho oči,úsmev, postoj proste celého jeho. ,,Sanitka je na ceste." povie Harry. ,,Bude v poriadku?" poviem s uslzenými očami. ,,Neboj určite bude ale ten hajzel to prehnal skoro ťa znásilnil a Niallovy toto spravil." ,,Niall si ma zastál toto si nezaslúžil." ,,Neboj bude to dobré." povie a objíme ma. Ja ho taktiež silno objímem. Z diaľky započujeme sanitku a už sa tu aj objavý. Nialla naložili do sanitky a mi sme išli s nimi do nemocnice. Tam sme vypísali s Harrym nejaké papiere a čakali pred izbou v ktorej je Niall. Zrazu sa zase rozplačem a Harry ma silno objíme. ,,Pšt.. Neplač." povie Harry. ,,Harry ja ho milujem a bojím sa o neho." poviem ,,Čože? Miluješ ho?" ,,Áno, vadí ti to? ,,Nie veď to je super." povie veselo Harry. ,,Ďakujem za to že si toho hajzla zbil. Kebyže tam nie si neviem ako by to dopadlo ale dobre asi nie. ,,Ako môže niekto takto zbiť dievča? " povie nasrato. ,,Kľud Harry síce mam po tele modriny ale žijem, tak budme radi." ,,Dobre." povie a čakáme na nejaké správy o Niallovy v objatí na chodbe. Chudák Niall, dúfam že bude v poriadku. 

Uff ďalšia časť. Strašne dlho mi to trvalo písať až som vyčerpaná 😂 Tak dúfam že to stojí za to 😘 Čásť venujem
Merika_Stylinson máš ju tu konečne 😍😂. Ľúbim vás ❤

Are You With MeWhere stories live. Discover now