12. I Love You

169 10 4
                                    

Pohľad Nialla :

Zase som stratil odvahu jej to povedať, pretože sa bojím že ma odmietne. Ale dnes to musí víjsť. Dnes jej to poviem. Mám to celé perfektne premyslené.

Pohľad Stefanie :

Ráno sa zobudím a cítila som že je posteľ prázdna. Posadím sa a Niall tu naozaj nebol. Asi je už dole. Postavím sa z postele a ídem ku oknu. Dokorán ho otvorím a pocítim svieži vzduch a slniečko krásne svietilo. Išla som sa upraviť do kúpeľne kde som si umyla zuby dala na tvár krém, lesk na pery a špirálu. Vlasy som si nechala pekne rozpustené. Potom som si obliekla niečo čo sa hodí na dnešný deň. Je to jednodúchy, letný a zároveň krásny outfit ktorý ukazuje že ste šťastná a veselá.

 Je to jednodúchy, letný a zároveň krásny outfit ktorý ukazuje že ste šťastná a veselá

¡Ay! Esta imagen no sigue nuestras pautas de contenido. Para continuar la publicación, intente quitarla o subir otra.




Ten náhrdelnik od Nialla sa k tomu veľmi hodil. Inač furt ho nosím je to moja časť tela ktorú si veľmi vážim.
Pobrala som sa dole za ostatnými. Liam a Zayn sedeli na gauči v obývačke a šťukali do mobilov. ,,Bre ránko." poviem veselo. ,,Dobre ránko aj tebe." povie Zayn a Liam mi iba kívne hlavou lebo bol zaneprázdneni chatom s niekym. Asi si písal s Cheryl. Vojdem do kuchyne a tam bol Harry a jedol praženicu. ,,Ahój." zoskočí zo stoličky a objíme ma. ,,Ahoj, čo máš takú dobrú náladičku?" opýtam sa ho podozrivo a pri tom si naberám praženicu na tanier. ,,Neviem, len tak." usmeje sa a zas si sadne za stôl a dojedá svoju praženicu. Zasmejem sa na ňom a tiež si prisadnem k stolu a začnem jesť tu výbornú praženicu. ,,Hmm je veľmi dobrá kto ju robil?" opýtam sa Harryho. ,,No predsa ja." povie pišne, vystre hruď a pobuchá si po nej." ,,Aha tak potom to je hnusné, blé." poviem zo srandy aby sa urazil a on sa zamračí. ,,Haha vtipná." mrknem na neho a usmejem sa. ,,Ale nie je to výborne Harry." ,,Šak preto, a ďakujem." povie a ide dať špinavý tanier do riadu. ,,Á inač nevieš kde je Niall?" spýtam sa ho lebo dnes som ho ešte nevidela. ,,Nie nemám poňatia." povie a vyparý sa z kuchyne. Divné. Do pusy dám posledné sústo pražrnice a dám tanier do riadu. Keď som prišla do izby všimla som si na posteli balíček Rafaella a bielu rúžu. Moja obľúbená. Kto to tu stihol dať? Prídem ku posteli a zoberiem si rúžu, dám ku nosu a zhlboka sa nadýchnem tej úžasnej vôňe. Na posteli bol aj rúžový list a na ňom napísane.
Pre to najúžastnejšie dievča na svete. :* <3
                                      Niall
Jéj on je tak zlatý. Hneď som si zobrala Rafaello aj rúžu a išla na záhradu kde som si sadla na húpačku na strome a pohupovala sa. Celý čas som sa usmievala ako retard a vychutnávala si biele, kokosové guličky. Ale kde je stále ten Niall? Zrazu zo stromu vypadne rúžový list. Zoberiem ho a pozriem sa hore na strom. Nikto tam nebol tak som otvorila list a prečítala si ho.
Si moje šťastie. Len moje. Dúfam že sa ti rúža páči a vychutnala kokosové guličky. Dnes prídi o ôsmej na kopec za vílou. Tešim sa na teba. <3
                                          Niall
Ja ho naozaj milujem. Už sa neviem dočkať.

***

Celý deň som sa nevedela dočkať večera. Furt som sa usmievala a v ruke držala tu rúžu. Keď bolo osem hodín prišla som na kopec za vilou ako mi napísal Niall. Nedošla som až hore lebo kúsok odtial na mňa čakal vysmiatý Niall. ,,Niall ďakujem." Poviem a hodím sa mu okolo krku. ,,Ale čo to má všetko znamenať?"  opýtam sa ho. ,,Za chvýľku sa to dozvieš." krásne sa na mňa usmeje a chytí za ruku. Pri jeho dotyku som sa zachvela. Bolo to príjemne. Niall ma ťahá hore na kopec kde je iba jeden veľký dub. ,,Si krásna." povie Niall a ja sa začervenám. ,,A rozkošná keď sa červenáš." dodal a ja som teraz bola úplbe červená. Keď sme vyšli až na samí vrch tak to čo som tam videla sa nedalo opísať. Pod Dubom bola deka na ktorej bolo občerstvenie, položená gytara a okolo lupienky bielich rúži. A ako bonus tomu dodával nádherný západ slnka a nádherný víhľad. ,,Niall to je prenádherné."  ,,Snažil som sa, poď si sadnúť." sadneme si na deku a začneme jesť nakrajané kúsky melónov v tvare srdiečka. ,,Prečo si toto urobil?" ,,Nó vieš Stefanie už dlhšiu dobu ti chcem niečo povedať." zoberie si gitaru a začne spievať Little Things.
Ten jeho spev mi furt bušil do uší, je nádherny. Strašne ma to dojalo až mi slzy tiekli od šťastia. Keď dospieval silno som ho objala. ,,Niall to bola nádhera, ďakujem že si toto pre mňa urobil." Niall mi zotrie slzi a usmeje sa. ,,Ešte je tu jedná vec." ,,Aká." ,,Vieš už od prvého dňa som začal k tebe niečo cítiť. Bola to láska. Stefanie si to najkrajšie dievča aké poznám si dobrosrdečná a každému hneď vyčaríš úsmev na tváry, hlavne mne. Celá si dokonalá z vonka aj zvnútra. Chcel som ti to povedať už veľakrát ale vždy som stratil odvahu a tak ti to vravím teraz. Stefanie Madison Styles milujem ťa. " tak to bolo nádherne. Zase mi tiekli slzy od šťastia. Okamžite som sa mu prilepila na pery. Viem že sme sa už bozkávali ale toto bolo niečo iné, bolo v tom cítiť lásku. ,,Niall toto pre mňa ešte nikto nikdy neurobil a ako si o mňe vravel a zaspieval mi pesničku, strašne ma to dojalo. Si ten najlepší chalan na svete aj ja ťa milujem Niall." Poviem Niall sa doširoka usmeje a teraz si ma on ku sebe pritiahne a spojí naše pery. Bola z nás cítiť obrovská láska a šťastie. Niall ma objal a pozorovali sme nádherný západ slnka. Som to najšťastnejšie dievča na svete. Mám pri sebe človeka ktorého milujem. <3




Awww konečne sú spolu.❤ Na túto časť som sa nesmierne tešila.😊 Aké sú spolú rozkošné tie naše hrdličky.😍
Ľúbim vás ❤

Are You With MeDonde viven las historias. Descúbrelo ahora