5. Bazén

211 14 0
                                    

Keď sme prišli domov nikto tu nebol. Niall o ničom nevedel že by niekam išli. Zrazu sme počuli strašný smiech a špliechanie vody. Išlo to zo záhrady. S Niallom sme sa tam vybrali. Všetci boli v bazéne a hrali sa. ,,Ahojte už ste tu?."  opýta sa Harry. ,,No nie Harry vieš ešte tu nie sme." poviem ironicky. ,,Poďte sa pridať ku nám je to super." povie Louis a skočí do vody. ,,Pridám sa ku vám, dnes je strašne teplo tak sa aspoň ochladím." poviem a utekám do izby. Dám si svoje obľúbené plavky a letím za nimi.

Vybehnem von na záhradu a už skáčem do vody

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Vybehnem von na záhradu a už skáčem do vody. Ach to je fajný pocit. Konečne. ,,Poďme súperiť proti sebe vo dvojiciach." povie Louis a na to všetci rýchlo vykríknu. ,,Beriem si Stefanie!" och aká to radosť. ,,Ja si vyberám Liama, pri ňom budem mať aspoň istotu že ma neutopý." poviem so smiechom a všetci sa vražedne pozrú na Liama. ,,Ale nebojte, potom sa môžte vystriedať." na to sa všetci zas usmeju. Tak som teda vyliezla na Liama, Louis vyliezol na Harryho a Niall na Zayna. Každý sa pokúšal zhodiť toho druhého. Ako prvý spadol Louis lebo robil debiliny. S Niallom sme sa preťahovali ako o život. Zayn sa pošmikol a zhodil Nialla na mňa. Ten sa na nňa nalepil a spadli sme do vody. Rozhodla som sa že sa pôjdem opaľovať. ,,Ty nás opúšťaš." povie smutne Harry a ostatny začnú predstierať že plačú. ,,Ste sa zbláznili? Nemôžem sa ísť ani opaľovať?" ,,Jáj jasné môžeš v poho." povie Zayn a ukáže palce nahor. Iba sa nad nimi usmejem a ľahnem si na lehátko. Dám si okuliare a relaxujem. Ach toto mi chýbalo leto a prázdniny. No vlastne teraz mám už definitívne prázdniny. Prácu si myslím že nepotrebujem, lebo youtube ma živý dosť. Keď tak nad tým rozmýšľam už som dlho nevidala nové video. Ešte dnes dám video a informujem fanúšikov že mám nový domov a bývam v Londýne. Pobrala som sa do svojej izby. Vysušila som si mokré vlasy a dala si ich do dvoch drdolov. Obliekla som si.

Upravila som svetlo v izbe a nastavila kameru

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Upravila som svetlo v izbe a nastavila kameru. Potom som ju len zapla a začala. ,,Ahojte, ja som Stefanie a vítam vás u nového videa. Už som dlho nevydala video, pretože som mala problémi v rodine, ale to neriešme. Chcem vám povedať že v Miami ma tak skoro nestretnete. Momentálne bývam v Londýne u môjho bratranca Harryho Stylesa, ktorého určite poznáte a jeho skupiny. Určite s nimi natočím aj niake videa až sa nepovie lebo ma s tým furt otravujú." Ešte som vravela niake keci a rozlúčila sa s fanúšikmi a vipla kameru. ,,Wau to bolo super, nevedel som že to až takto dobre vieš." Povie Niall, ani neviem ako sa sem dostal, ako to že som ho nepočula že sem prišiel? ,,Niall čo tu robíš? Ani som ťa nepočula." ,,Nudil som sa tak som sa rozhodol že ťa prídem pozrieť. A nedivým sa ti že si ma nepočula, bola si do toho natáčania úplne zažratá že si nič naokolo nevnímala." usmeje sa. ,,Aha, ale keď ja to proste milujem robiť, živý ma to a som šťastná keď sa môžem poďeliť o svoje veci mojím úžasnym fanúšikom." poviem zasnene. Pri tom sa Niall ku mne až moc blízko priblížil. Naše pery boli od seba pár centimetrov. Jeho modré oči sa vybíjali do tých mojích. V tom mi zazvonil mobil a Niall sa oddialil a odišiel z izby. Fuu tak teraz tu bolo poriadne dusno. Volala mi moja milovaná Avery tak som jej to zdvihla.

Pohľad Nialla:

Je nádherna. Jej oči, jej telo, jej tvár, proste je celá nádherna a prirodzene krásna. Nie je vôbec namyslená. Niečo ku nej cítim, ale ona ku mne asi nič. Ten večer keď sa ku mne túlila. Bolo to niečo úžasne. Ochraňoval som ju a potom usnula. Bola veľmi zlatunka, je to taký anjelik. Vidím aká je šťastná keď natáča videa. Keď sme boli v tej izbe tak strašne som ju chcel pobozkať na jej krásne ružovučké pery. Ale vyrušil ma v tom jej telefón. Potom som stratil odvahu a radšej odišiel z izby. Asi som sa zamiloval do Harryho sesternice.

Ahojte lásky moje.❤ Dnes opäť nová časť. Dúfam že sa páči. Budem veľmi šťastná keď sa bude počet čítateliek rozrástať. Ľúbim vás 😘❤❤

Are You With MeWhere stories live. Discover now