7. Asi jsem zamilovaná

160 9 2
                                    

(začni číst až začne zpívat)

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

(začni číst až začne zpívat)

U jezera jsme strávili celý víkend a v neděli v noci jsme se vrátili. Bylo to nádherné...každý den jsme trávili spolu a užívali jsme si každou minutu života. Avšak jsme se spolu nevyspali, škoda.

Přijde mi, že Patrik byl až moc slušný. Každá holka ze třídy už měla sex hned po jednom nebo dvou dnech vztahu s klukem. Já jsem asi jediná, která ještě se s nikým nevyspala...takže jsem pořád panna...stará nudná pana.

Chtěla bych nějakého fajn kluka, s kterým bych o panenství přišla. A ten fajn kluk je Patrik, můj nový kluk a možná i budoucí manžel. Ale jak může být můj budoucí manžel, když jsme ještě spolu nic neměli?

Každý večer, když jsme jen my dva sami, tak jsem se k něho lísala a tulila, aby mě znovu políbil a abychom skončili na posteli jako milující pár. Škoda, že to nikdy nevyšlo. Nechci být už panna! Nechci!

Nevěděla jsem, jak mu mám naznačit, že to chci, že chci mít se sním chci vyspat! Chtěla jsem to už několikrát po něm zařvat. Nebavilo mě, že se jen líbáme... chtěla jsem víc. Miluji ho, proto se s ním chci vyspat.

On je ten pravý, se kterým bych měla přijít o panenství. Miluji ho celým svým tělem...ty je šedé oči, blond vlasy, sexy svalnaté tělo...je stokrát lepší než blbec David, protože on je on, můj hrdina.

Nejraději bych si vyrvala srdce z hrudi a darovala bych mu ho z lásky...z lásky, kterou k němu cítím. Láska ve mě roste víc a víc, každým dnem kvete jen pro něho. Miluji ho pro jeho krásu, povahu a elán do života. Proto ho tolik miluju.

On je můj vůdce, který vždy povede v nesnázích. Chci být jen s ním, v jeho objetí, být s ním navždy. Miluji ho!

Když u mě není, brečím, protože on mě vždy umí rozveselit, vždy potěšit, vždy uklidnit. Láska k němu je silná a pevná. Moje srdce buší jen pro něho, on je moje budoucí i současná láska.

On je můj bůh, kterým se řídím. Přeji vždy být v jeho sevření a cítit jeho příjemně teplý dech.

Jeho láska mě vždy zahřeje moje srdce a duši. Je moje slunce, bez něho bych vůbec nebyla, neexistovala.

On je plamen ohně v něm studeném těle. Naopak jeho oči jsou ledově šedé, avšak když mě uvidí rostajou jako studený led v létě. A jeho rty mě znovu políbí. A jsem znovu v jeho objetí...znovu u jeho teplého těle plného lásky ke mě. Protože ho miluju, on je můj bůh. Miluji ho!

Chci být jeho, podat se mu. On je kouzlo, které mě udělá šťastnou a milující dívku. Láska má mocnou sílu, která promění dva milující lidi v jeden pár. Přesně to taky cítím. Proto ho miluju z celého srdce. Chci se s ním vyspat...přijít o panenství jen a jen s ním.

Protože on je můj vůdce, pán, anděl, který mě vede životem dál. Chce se mi řvát, když s ním nejsem, když ho nelíbám a neobjímám.

Jsem do něho blázen až po uši. Miluji ho! Proto se nestydím říct, že ho opravdu miluji a že jsem asi konečně...asi jsem konečně zamilovaná

Opravdová láskaWhere stories live. Discover now