H23: Allergie's

218 6 8
                                    

Isa:

Ik  word wakker gemaakt om 12 uur en Shawn heeft ontbijt op bed gemaakt. "Dit is nou lekker wakker worden"

"Jaa zeker"

Na dat ik het opgegeten hoor ik Shawn roepen. "Help (hoest, hoest)" Aaliyah en ik rennen naar beneden. Tot mijn schrik ligt Shawn op de grond. Aaliyah belt meteen de ambulance. Ik voel of zijn hard nog klopt, Ik voel hem steeds zachter gaan. Zonder dat ik het door had stroomde de tranen over mijn wangen op de grond. Ik krijg een steek in mijn hoofd en voel de grond onder me weg zakken. "ISA WAAG HET OM WEG TE VALLEN" schreeuwt Aaliyah

Door de schrik sprong ik op en tilde Shawn op. Ik voelde nog een keer zijn hard en het was gelukkig weer zoals normaal. Alsnog was hij niet wakker.

"Shawn waag het waag het om me te verlaten echt waar!"

We hoorde de ambulance aanrijden en Aaliyah rende meteen naar de deur. Ze legde hem op een bed en maakte hem vast zodat hij niet kan vallen. Ik mee naar (in de auto) en Aaliyah ook. We moesten rustig gaan zitten. Ik pak Aaliyah vast en zo rijden we naar het ziekenhuis. Shawn kreeg extra zuurstof zijn hard werd gecontroleerd. We komen aan bij het ziekenhuis en we moeten in de wacht kamer zitten. "Isa wil jij mijn ouders even bellen"

"Ja tuurlijk.."

Ik pak mijn telefoon en bel de moeder van Shawn.

Hooi met isa

Hoi isa

Shawn die ligt in het ziekenhuis zouden jullie zo snel mogelijk willen komen!

Jaja tuurlijk stuur het adres en snel!

Meteen stuur ik het adres en ze komen met hierheen.

De verpleegster loopt naar ons toe en wil even praten. "Aaliyah wacht jij je ouders op ik ga wel mee!"

"Ja is goed.."

Ik loop de verpleegster achteraan en we lopen een kantoor binnen. "Ga maar zitten" zegt ze

"Oke is goed..., hoe is het met Shawn?"

"We weten niet wat er is gebeurt en we kunnen het probleem ook niet vinden maar hij is wel weer wakker"

"Gaat het wel met hem?"

"Hij zegt dat hij zich heel ziek voelt"

"Maar hoe kan dit nou gebeurt zijn?"

"Wat gebeurde er thuis?"

"Ik was boven en hij riep ineens om hulp en ik rende naar beneden en daar lach hij"

"Oo dat is wel heel raar! Nou kom maar mee want hij wou heel graag dat je kwam kijken, wacht nog 1 vraag hebben jullie huisdieren ofzo?"

"Ja een hondje maar daar kan hij dit toch niet van krijgen??"

"Noujaa kom maar mee"

Weer loop ik achter de verpleegster aan. We lopen nu een klein kamertje in waar ik Shawn zie liggen. Voorzichtig loop ik naar hem toe. "Hey" zeg ik zachtjes

"Hooi muffin"

"Hoe gaat het nu?"

"Beter dan eerst"

Ik geef hem een kus en zijn ouders komen naar binnen rennen. Omdat het anders te druk werd voor Shawn ging ik even weg. Toen ik terug liep naar de wachtkamer tikte de verpleegster me aan. "Het kan een hele heftige reactie geweest zijn omdat hij misschien allergie's is voor honden, anders doe je je hond voor een weekje weg en een weekje weer terug en kijken hoe hij reageert als je hondje er weer is"

"Ja goed idee"

Shawn moest deze week nog in het ziekenhuis blijven zodat hij nog een beetje kan herstellen en wij het huis hond vrij kunnen maken. Ik heb hier in Canada nog een hele goeie vriendin daar breng ik muffin heen. Nadat ik dat heb gedaan ga ik het huis schoonmaken samen met Aaliyah. Na 4 uur zijn we klaar. "Poefff dat duurde lang" zuchte Aaliyah "jaa zoo lang"

We sprongen op de bank en begonnen Netflix te kijken. Om 02:00 besloten we te gaan slapen. Morgen mag Shawn alweer naar huis komen!

Dag later

Het is vandaag maandag en Shawn mag eindelijk weer thuis komen. Ik hoop echt dat hij niet allergie's is voor muffin! Ik hoorde dat de deur open ging en zag Shawn staan. Ik rende naar hem toe en omhelsde hem. "Welkom thuis". "Dankje muffin!"

Het eerste wat hij deed was een chocolade muffin pakken. En die had hij in 1 minuut al helemaal op.

1 week later

Vandaag komt muffin weer thuis! En ben echt benieuw of Shawn daar allergie's voor is. Ik loop naar het huis van mijn vriendin en neem muffin gelijk mee. Toen ik terug kwam en muffin er net 1 uurtje was begon hij al te niezen. We gingen meteen naar dezelfde dokter en die wist het soortvan al.

"Ik heb hier 2 dingen shampoo voor je hondje zodat Shawn er minder last van heeft dit is ook een speciale shampoo dus als hij op is bel me en dan stuur ik weer nieuwe op. Ik heb ik een pilletje voor jou Shawn die stuur ik elke maand! En als dit niet werkt zouden jullie hem echt weg moeten doen."

Na dit 1 week lang geprobeerd te hebben. Is het gelukkig goed gekomen soms heeft Shawn er nog last van maar dat is heel weinig dus muffin kan blijven!

Super bedankt voor het lezen! ❤️

Dreams Can Always Be True - Shawn MendesWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu