H21: mopshond

225 9 4
                                    

Isa:

Vandaag is het de laatste dag in Nederland. Vanavond ga ik alweer met Shawn terug naar Canada.

Vandaag geeft Shawn een mini concert omdat hij toch in Nederland is. Er komen in totaal 300 mensen. Ik kom zelf niet kijken want ik ga vandaag nog met kim, Melissa en Isabella wat leuks doen. We gaan lekker uiteten en naar het strand. Iedereen is klaar dus we gaan meteen naar het strand. Ik moet vanavond om 19:30 op het vliegveld staan dus we zijn nu al om 10:00 op het strand. Shawn heeft om 14:00 tot 16:00 zijn concert dus alles is goed geregeld.

We komen aan op het strand en de zon begon al te schijnen. "Heerlijke dag"

"Jaa zeker!" (Kim)

We liepen het strand op en zochten een lekker plekje om onze spullen neer te leggen. Toen we een goed plekje hadden maakt ik een foto en stuurde hem naar Shawn:

Shawn💚:

Isa: Al jaloers?😚 10:30

Shawn: I'm comming🙂 10:45

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

Shawn: I'm comming🙂 10:45

Isa: Maak je maar klaar voor je concert sukkel! 10:48

Shawn: kijk achter je❤️

Isa: Hahaha grappig!

Ik keek achter me en Shawn stond er echt.
"Wat doe jij hier?"

"Lekker enthousiast"

"Nee niet zo bedoeld!"

"Weet ik muffin!"

"Maar je hebt toch een concert?"

"Jaa over een paar uur! Dus ik dacht ik kom nog even langs"

"Gezellig!"

We gaan met zijn alle wat eten en dan moet Shawn helaas weer weg. Na het eten geef ik Shawn een dikke zoen en ging hij weer weg.

Shawn:

Over 1 uurtje moet ik op maar eerst een meet and great! Ik hoef maar 100 lieve fans dus dat red ik wel. De eerst fan komt en ze staat stil met haar handen voor haar mond. Ik zie de tranen vallen. Ik loop naar haar toe en geef haar een knuffel. Heel voorzichtig omhelst ze me en droogt haar tranen. Het is zo lief als fans gaan huilen!

We maken foto en ik zet een handtekening op haar Shawn trui. Zo komen er nog 99 fans en dan moet ik alweer op. Toen iedereen was geweest maakte ik me nog snel klaar voor dat ik op moet. Vanavond ga ik zingen:

Roses
Treat You Better
Mercy
Life of the party
Like this
Never be alone
Stitches
Something big
Don't be A fool
En No promises

Isa:

Toen Shawn weg was gingen wij weer terug naar het strand. we rende meteen naar het water toe en sprongen erin. Na een heerlijke dag moesten we weer terug naar kim haar huis. Want k moet over 1.5 uur als op het vliegveld zijn.

Inmiddels heeft Shawn zijn concert gedaan en het ging heel goed zij hij. Ben zo trots op hem.

Aaliyah:

Vandaag komen Isa en Shawn terug! Eindelijk ik heb ze gemist. We hebben ook een verrassing voor Shawn. We hebben een gitaar gekocht die Shawn al heel zijn leven wilt. Isa en ik hebben er heel lang voor gespaard en eindelijk hebben we hem kunnen kopen. En voor Isa hebben mijn ouders nog een leuke verrassing.

Ze zeurde al heel lang dat ze een Mopshond wilt

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

Ze zeurde al heel lang dat ze een Mopshond wilt. En we hebben er 1 voor haar en Shawn gekocht. Het is echt een draakje! Hij heeft al een paar kussens gesloopt maar het is wel schattig. Hij heeft ookal mijn moeder haar schoenen kapot gebeten ik vind hem echt geweldig! Alleen Shawn weet ervan af maar Isa helemaal niks! Over een paar uur zijn ze thuis en krijg Isa haar hondje!

Paar uurtjes later

Isa:

We zijn eindelijk aangekomen nu nog naar Shawn zijn huis rijden. We lopen samen naar de auto en ik val binnen 5 minuten in slaap. Shawn schreeuwde "WE ZIJN ER!!!!!!"

"Omg Shawn ik schrok!"

"Was de bedoeling!" Lacht hij

Ik stap de auto uit en pak mijn koffer. Ik loop als een slak met mijn koffer naar de voordeur. Aaliyah doet de deur open en er komt een klein bolle hondje naar buiten rennen. Ik laat mijn koffer vallen en pak hem meteen op. "Ahwwww wat een poepiee!"

"Hij is voor jouw!" Zei Aaliyah en Shawn

"MEEN JE DIE!!! YESS IK BEN ZO BLIJ!"

Ik geef Aaliyah een hele dikke knuffel en Shawn geef ik een kus op zijn mond.

"Dankje Lieffies!!"

Ik liep naar binnen met het hondje in mijn handen ik bedankt Shawn's zijn ouders en daarna loop ik naar boven met het hondje. Aaliyah rende achter me aan en zei "hoe ga je hem noemen?"
"Umhh geen idee! Ik ga er nog overna denken!"

"Morgen willen we het weten!!"

"Haha is goed!

Ik loop naar beneden en pak mijn koffer. Ik loop weer met mijn koffer naar boven en pak hem meteen uit. Toen ik klaar was pakte ik een trui van Shawn en ging slapen.

Eindelijk weer een nieuw deeltje! Sorry ik had gewoon geen inspiratie meer! Maar eindelijk weer een nieuw deeltje! Nogmaals bedankt voor de 1K ik ben er zo blij mee! Bedankt voor het lezen!

Weten jullie een naam voor het hondje?

Dreams Can Always Be True - Shawn MendesWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu