H4: Even weg

412 13 3
                                    

Pov Isa:

Ik weet niet wat me allemaal overkomt. Ik mag zit weekend gewoon gratig naar het concert van Shawn komen! En ook nog is vooraan! Ik snap echt niet wat me over komt ik heb echt verwarrende gevoelens, Blij maar verward. Het is pas Dinsdag dus ik moet nog even deze week overleven. "Ohw wacht het is al 8:00 en moet over een half uur al op school zijn!"

Ik kleed me snel om, eet snel wat, doe mijn make-up en ga fietsten. Ik realiseer me nu pas dat ik een half uur moet fietsen! Het is is al 8:23. Onee ik ga het nooit meer halen!  Ik moet nog 30 minuten fietsen! Ik kom aan op school en het is al 9:10. En nu moet ik sowieso nablijven dit is al de 10 keer dat ik te laat ben. ik loop naar binnen en ik zie niemand helemaal niemand!

"Neee" Roep ik.. Ik was helemaal vergeten dat we vandaag naar Walibi gingen! Ik had er zo een zin in maar ik was het helemaal vergeten!

Verdrietig fiets ik naar huis. Tijdens het fietsen krijg ik een appje binnen

Whatsapp:

Kimbest💕👻:

Kim: Hee waar ben je!

Kim: Reageer ik wil dat je meegaat!

Kim: Isa! Waar ben je😔

Kim: Ik maak me zorgen!😅

Kim: Bel me meteen als je zit heb gezien

Isa: Sorry😅 Ik was te laat en was het helemaal vergeten ik voelde me dit weekend niet lekker dus sorry.. We halen het nog wel een keer in😔

Ze zij dat ik haar moest bellen dus ik belde haar meteen

WAAR BEN JE! Roept Kim heel hard
----------------------------------------------
SORRY! Het spijt me zo! Ik heb in het ziekenhuis geweest dus heb er helemaal niet over na gedacht!
----------------------------------------------
OMGG! Wat was er! Gaat het met je?
----------------------------------------------
Jaa gaat goed heb nog wel een beetje last van mijn ene been maar voor de rest gaat het prima
----------------------------------------------
Gelukkig ik schrok me rot! Als we terug zijn kom ik meteen naar je toe!
----------------------------------------------
Jaa is goed to zo! Veel plezier nog schat!
----------------------------------------------

Ik kom thuis aan en voel me een beetje duizelig. Ik doe me deur open en ineens krijg ik een hele heftige piep in mijn hoofd en ik voel ook weer een hele pijnlijke steek. Ik val op de grond voor mijn deur. Ik ben helemaal weg.

Ik word weer wakker en ik ben helemaal aan het trillen ik probeer recht overeind te gaan zitten en pak mijn telefoon. Ik kijk door mijn contacten en ik zie staan:
Kim en Shawn

Kim kan ik sowieso niet bellen zij is in Walibi. En dan moet ik Shawn wel bellen. ik kan niet eens meer op mijn voeten staan. Ik bel Shawn want ik kan niet echt iemand anders bellen..

S-Shawn zeg ik terwijl ik begin te huilen
Sorry dat ik je bel maar ik kan niet meer op mijn voeten staan en ik kan niemand anders bellen.. Zou je me mischien naar het ziekenhuis willen brengen..

Terwijl ik de steek terug voel komen..

Ik kom er meteen aan blijf rustig!

Ik probeerde wakker te blijven maar ik had geen energie om recht te blijven zitten. Ik voelde weer precies het zelfde alleen dan 10 keer erger ik val weer weg. Totdat ik iemand aan hoorde lopen. Ik werd opgetild en in een auto gelegd. Ik hoorde nog een harde stem zeggen "Komt goed! Ik rij zo hard mogelijk naar het zieken huis".

Het leek net of ik even weg was van de wereld maar dat ik er toch nog soortvan was. Ik voelde dat ik weer opgetild werd en dat ik op een bed werd neergelegd. Ik probeerde mijn ogen open te doen maar het lukte gewoon niet, ik probeerde wat te zeggen maar dat lukte ook niet ik was letterlijk verlamd.

Later probeerde ik het weer om mijn ogen open te doen. Maar het lukte nog steeds niet ik bleef het proberen, proberen, proberen en eindelijk lukt het. Heel voorzichtig deed ik mijn ogen open. En ik voelde een hand op mijn hand. "Shawn ben jij dat? Zij ik heel zacht "Ja rustig ik blijf bij je!". Toen viel ik weer in een diepe slaap.

Vop Shawn:

Ik werd gebeld door Isa! Ik schrok heel erg van wat ze zei. Ik ben meteen in de auto gestapt en naar haar toe gereden ik zag haar liggen en kreeg een terug blik. Misschien moet ik het toch zeggen. Nou eerst snel naar het ziekenhuis! Ik maak me echt zorgen om haar.

15 minuten later. Komt de dokter binnen. Hij zei "Ze heeft een hele zware hersen schudding dus ze moet nu helemaal wakker worden!"

Zachtjes Proberen we haar wakker te schudden. Maar ze reageerd niet meer. Nu schudden we wat harder. Nog geen reactie. Ik ben bang dat ze niet meer wakker word! En dit is allemaal mijn schuld! Had ik maar opgelet..

De dokter zei "Ga jij maar even naar de wacht ruimte". En ik loop met veel moeite naar de wachtruimte. Alles ging door me heen, Dit is mijn schuld, ik hebt haar aangereden, Ik heb haar leven verpest.

1 uur later. Zat ik hier nog steeds te wachten. Ik had helemaal niks gehoord over Isa. Ik maak me echt zorgen! Ik hoop dat alles goed gaat..

15 minuten later

Shawn kan je komen? Hoor ik de dokter zeggen. Ik sta op en loop meteen naar hem toe. "Wat is er is ze wakker?"

"Ja ze is wakker alleen"

"Alleen wat" zij ik wanhopig

"Nou ze heeft 50% tot overleven en 50% van niet.."

"Hoezo ze had toch alleen een hersenschudding!?"

"Umh ja nou"

"Wat zeg het alsjeblieft!

SUPER BEDANKT VOOR HET LEZEN! Dit was best een lang hoofdstuk dit keer!😂Ik ben niet echt trots op dit hoofdstuk maar hoop dat jullie hem alsnog leuk vonden❤️ Sorry als het te snel gaat! Als je jullie tips hebben? Die zijn altijd welkom❤️

Dreams Can Always Be True - Shawn MendesWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu