H13: Shawn!

314 9 10
                                    

Isa:

Ik werd wakker en ik zag dat Shawn niet meer naast me lag. Ik pakte snel mijn telefoon. Ik had een appje van John.

Hee Isa! Shawn heeft mij vannacht gebeld. Hij voelde zich niet goed! Hij belde me voor de zekerheid. Want dit had hij nog nooit meegemaakt! We zijn nu in het ziekenhuis. Toen ik bij hem aan kwam. Kreeg hij geen lucht meer. Met spoet is de ambulance gekomen! Als je wakker bent kom snel😅

Ik schrok me rot! Dat ik niet wakker werd. Ik pakte mijn fiets en ging meteen naar het ziekenhuis. Ik kwam aan en zag John al zitten.

"JOHNN hoe gaat het met Shawn!!!"

"Hij is nu in de operatie kamer!"

"Wat is er gebeurt!"

"Hij heeft waarschijnlijk een hard stilstand gehad!"

"Ohnee!!! Hoe gaat het met hem?" De tranen begonnen te stromen en ik ben niet eens wakker geworden!

"Dat weet ik niet we horen het zo!"
___________________________

Shawn:

01:33

Ik werd wakker en hapte naar lucht. Ik kreeg gewoon geen adem meer. Ik voelde me hard ook niet meer kloppen! Ik kon niks meer zeggen. En met me laatste adem belde ik John. Hij was er binnen 2 minuten. Ik kon Isa niet wakker maken ik kon niks meer zeggen.

Ik probeerde naar beneden te lopen. Maar omdat ik helemaal in paniek was. Viel ik van de trap. Ik voelde de pijn niet meer. Ik pakte met mijn laatste kracht een glas water. Het adem kwam een heel klein beetje terug. Genoeg om nog even te blijven leven. Ik hoorde John binnen komen. En belde de ambulance. Die was er binnen 5 minuten. Ik kreeg meteen extra zuurstof.

Niet dat het hielp ofzoo want ik kreeg geen lucht

Ik zakte langzaam weg. En het was zwart. Ik hoorde alles om me heen nog. Maar mijn ogen kreeg ik niet open. Ik wou wat zeggen maar dat lukte niet. Met al mijn kracht probeerde ik mijn ogen open te doen. Maar het werkte niet. Wat gebeurt hier? Ben ik dood? Ik wil dat Isa bij me is..

Later die dag

Ik werd wakker en het was nog steeds helemaal zwart. Dit keer kreeg ik mijn ogen weer open. Niet dat ik wat kon zien ofzoo. Was ik blind? Of was ik dood? Want gebeurt hier! Ik raakte in paniek en begon te schreeuwen. Er kwamen mensen aanrennen. En de deur ging open. LICHT een vel wit licht. Dus ik ben dood? Ik merkte dat het gewoon midden in de nacht was. Het licht werd aan gedaan en Isa stond voor me. "Gaat het Shawn! We hoorde je schreeuwen!"

"Ik kon niks meer zien! Het leek net of ik dood was"

"Nee ik ben altijd bij je! Ik blijf de hele nacht bij je!"

Isa:

Ik vond het ook zo zielig voor hem! Dit verdiend hij niet. En zijn ouders kunnen er ook niet bij zijn want die zijn nog in Canada. Shawn was hier op vakantie omdat hij 4 concerten hiR in Nederland heeft gegeven. "Shawn is het al beter" fluisterde ik zag "Jaa nu wel nu dat jij er bent",

"Ik ben er altijd voor je Shawn!"

"Ik ook voor jou muffin!"

"Nu je het zegt, ik ga 2 muffins halen"

"Umh doe voor mij maar 3 muffins"

"Okee ik neem wel de hele schaal mee sukkeltjee" zei ik sarcastisch

"Jaa is goed!!" Zei die zelfverzekerd

"Okee ik ga het nu echt doen!"

"Jaa doe maar!"

Ik liep naar beneden en er stond een schaal met mini miffins. Een best grote schaal. "John!!! Kan jij deze schaal muffin mee smokkelen voor Shawn!!" Zei ik lachend.

"Ja is goed geef maar!"

We liepen samen met de grote schaal mini muffins naar boven.

"Ik moet nu echt gaan!! Doeii isaa! Ik kom morgen weer langs voor Shawn"

"Doeiii!!! Tot morgen! Dankje dat je er altijd voor hem bent"

"Altijd!"

Hij gaf me de schaal muffin en liep weg. Ik hoorde Shawn nog roepen "DOEIII JOHNN!!"

"Dag Shawn!" Lachde hij

Hier Shawn je muffin. Na 15 minuten waren alle muffin op. "Dat was lekker"
Zei Shawn

"Haha zekers!"

"Kom naast me liggen muffintjee"

"Is goed"

Ik legde mijn hoofd op zijn borst en ik wil in slaap. De volgende dag werd ik wakker op de grond. Ineens voelde ik water over me heen komen. Ik schrok wakker. En dat was John die net een glas water over me hoofd heeft gegooid.
"Dankjee John!" Zei ik sacherijnig

Ik hoorde Shawn keihard lachen. "Nou hoor Shawn goede morgen pestkoppen!"

"Hhahahahahahaha hoorde ik nog steeds"

"Je hebt me ook lekker van het bed afgeduwd."

Ik hoorde zijn lach alleen maar harder en harder gaan. "Nou geen muffins meer voor jou"
Ineens stopte de lach waardoor ik keihard moest lachen. Samen lagen we in een deuk.

Shawn werd nog even onderzocht. John en ik gingen die tijd even macdonalds halen lekker gezond. Nouja Shawn had zin in een Hamburg dus dan halen we dat.(😂) onderweg heb ik heel goed gepraat met John. Hij is echt een goeie luister. Over dat ik alleen woon en hoe het is op school en dat ik nu eindelijk elke dag spijbel. Hij heeft me gevraagd of ik wil dat John mij les geeft. Natuurlijk heb ik ja gezegd. Hij vertelde me dat hij leraar is geweest maar hij was het allemaal zat. Dus voortaan geeft hij mij elke dag 2 uur les. We kwamen terug met 3 burgers, 3 grote patat en cola natuurlijk. We aten het mijn zijn 3en op. En ja Shawn is weer een kleuter. Dus ik kreeg een half opgegeten augurk
Op mijn hoofd. En ja wat kan je verwachten dat je ineens een tomaat naar je hoofd gegooid krijgt. Echt net nog een kleuter. Van binnen moest ik keihard lachen. Maar ik keek hem bitchie aan. Waardoor hij nog harder gingen lachen

"Kleutertje toch"

"Je weet toch"

Ik ging even naar de wc om mijn hoofd schoon te maken. Ik hoorde Shawn nog keihard lachen. Hij is het licht in mijn leven. Echt zonder hem nooit. Hij laat me elke keer wel harder lachen.(😂)

Nieuw hoofdstukje!! Deze keer wat vrolijker (uiteindelijk)! Tips
Zijn altijd welkom! Let niet erg teveel op spelfouten❤️ MORGEN ZIE IK SHAWN!!!! Ik heb er zoveel zin in!❤️ zou er iemand in mijn verhaal willen?❤️

Deze week weer nieuw hoofdstukje!❤️

Dreams Can Always Be True - Shawn MendesWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu