H20: Verassen

218 11 3
                                    

Shawn:

Vandaag ga ik mijn 1ste fan verrassing in Nederland! Ik heb er super veel zin in en ben benieuwd naar haar reactie. Het plan is om naar haar school te gaan en het klaslokaal in te lopen! Ik heb er ongelofelijk veel zin in! Ik ga ook een liefdje zingen "Roses".

We zijn aangekomen op haar school. En we lopen heel voorzichtig naar haar klaslokaal. We lopen naar binnen en we zien dat ze druk bezig was met muziek luisterde. Ik hoorde door haar oortjes "Treat You Better".

Heel de klas begon te schreeuwen "SHAWN MENDES!!!" Het meisje schrok en keek naar voor. Ze keek recht in mijn ogen. Ze was in schok waarvoor de niks kon zeggen. Het was zo lief. Ik loop naar haar toe en ze begint te huilen. "OMGG s-s-shawn" fluisterde ze. Ik geef haar een hele dikke knuffel.

"Shawn.. dit maakt mijn dag zo perfect."

Ik laat haar even bijkomen en begin Roses te spelen. Het is echt heel leuk de hele klas reageert ook zo leuk. Ze zingen allemaal mee. Toen ik klaar was met zingen nam ik het meisje mee en we gingen even rustig ergens anders zitten.

"En hoe heet je?"

"Roos!"

"Was een mooie naam!"

"Dankje! Ik ben echt blij dat je hier bent!"

We hebben een uur lang met elkaar gepraat maar toen moest ik echt gaan. We hebben heel veel foto's gemaakt en heb ook een handtekening gezet. Ze loopt terug maar haar klas en zie dat een vriendin haar helemaal omhelst super lief!

Volgende dag:

Vandaag ga ik nog iemand verassen! Ze heeft vandaag een school feest dus ik ga daar 3 liedjes zingen en haar meeten! Vandaag zing ik Life Of The Party, Mercy, No promises

Het school feest begin om 20:00 en ik moet om 21:00 op. Het is nu 19:50 dus moet nog even wachten. Tijdens het wachten ga ik even isa appe!

Whatsapp:

Shawn: Volgende fan om 21:00!! 19:51

Isa: Zij gaat zoo blij zijn!! 19:52

Shawn: Ik ben wel nerveus! 19:55

Isa: Sukkel ook! Je gaat knallen! 20:01

Shawn: dankje muffin❤️ 20:02

Shawn: NOG 10 MIN! 20:50

Isa: YOU CAN DO IT!❤️ 20:52

Shawn: Ik moet gaan dankje lieve muffin!❤️ 20:59

Isa: Vertel hoe ze reageerde! 20:59

Ik moet nu op en ben zo benieuwd hoe ze reageerd. Ik liep het podium op en er staat een meisje doodstil. Ik weet al meteen dat zij het is. Ik zing alle 3 de liedjes dan loop ik van het podium af en ik liep naar haar toe. "Jij bent zeker Sophie?"

"J-jaa!"

Ik geef haar een knuffel en voel de tranen over mijn schouder lopen "sorry" hoor ik haar zeggen "het is oke Haha!" We praten heel lang over alles en nog wat. Ik geef haar een handtekening en maken een paar foto's. Ik geef haar ook mijn nieuwe CD. "Super bedankt Shawn!!! I love you!"

"Ahww! Ik vond het heel leuk!"

Ik loop weg en ga naar de auto ik ben heel erg moe. We rijden door naar Muffin, Kim, Isabella en Melissa. Toen we aan kwamen ging ik meteen slapen.

Weer nieuw deeltje!! I hope you like it❤️

Dreams Can Always Be True - Shawn MendesWhere stories live. Discover now