H22: Muffin

224 9 3
                                    

Isa:

Ik word wakker in de armen van Shawn. Ik heb me nog nooit zo veilig gevoeld. Ik zou hier heel mijn leven willen blijven en nooit meer opstaan. Ik begon na te denken over toen ik nog fangirl was. Ik had nooit gedacht dat dit zou gebeuren en die hele fangirl gevoel is ook weg.

Ik kreeg ineens een terug blik dat ik naar boven liep en struikelde over mijn eigen voet. Gelukkig ving Shawn me op. Ik dacht aan al dat soort momenten dat we samen hebben meegemaakt en begon keihard te lachen. Shawn schrok wakker en vroeg wat er was. Ik kon niet stoppen met lachen en Shawn keek me
Raar aan. Ineens kreeg ik de herinnering dat ik met een muffin door de stad ging lopen om Shawn te lokken.

"Wat is er nou?"

"Muffin"

"Huh?"

"Muffin zijn naam is muffin"

"Haha perfecte naam muffin en muffin!"

Een tijdje later gingen we naar beneden. Het ontbijt stond al klaar en de ouders van Shawn en Aaliyah zaten al te eten. We schoven aan en begonnen te praten over vroeger. Ineens zei ik "ik wil hier nooit meer weg"

De ouders van Shawn antwoordde "mooizo!"

Shawn keek me aan en fluisterde "beter ga je nooit weg

Toen we klaar waren met eten loop ik naar boven en kleed me om.

1 uurtje later

Ineens begon Shawn raar te toen. Hij is geiriteerd uit en niets. Hij reageert ineens kort af en probeert me te ontwijken. Ik loop naar hem toe maar hij wil weggaan. Ik pak hem beet en zeg "wat is er? Je doet ineens raar!"

"Niks laat me even met rust"

Ik pak mijn tas. Ik doe mijn portemonnee en mijn telefoon er in. Ik zeg tegen Shawn zijn ouders dat ik even wegga. Ik loop naar buiten en loop door naar de Starbucks. Daar ga ik zitten en blijf een paar uur zitten. Ik pakte mijn telefoon en zie een appje van Shawn.

Shawn: sorry muffin! Kom alsjeblieft terug! 11:34

Shawn: waar ben je?? Ik maak me zorgen! 12:05

Shawn: muffin! Ik ben je gaan zoeken maar je bent nergens! 13:40

Shawn: waar ben jee.....😭 14:50

Shawn: het spijt me zoo! Please kom terug!! Ik maak me echt zorgen 16:30

Shawn: je bent niet terug naar Nederland he!!! 17:50

Shawn: Kijk Hoelaat het al is! 19:00

Shawn: Ik ga je nu weer zoeken en ga pas naar huis als ik je heb gevonden! 19:45

Het laatste bericht stuurde hij 1 minuut geleden. Ik zit nu in een random restaurantje. Ik hoor hier heel veel Shawn fans praten over Shawn natuurlijk. Ik kijk naar de uitgang en daar zie ik Shawn staan. Door Shawn's zijn berichten begon ik te huilen. Hij zag dat ik aan het huilen was. Het was geen eens een erge ruzie maar toch deed het zoveel pijn.

Hij rende naar me toe en omhelsden hem. "Dit mag je nooit meer doen!"

"Nee ik beloof het!"

Hij weegt mijn tranen weg en ik zie dat de Shawn fans door hebben dat Shawn daar staat. Ze beginnen te gillen en rennen af op Shawn. Ik hou ze tegen want ze wouden allemaal op hem springen. Shawn maakte een foto met ze allemaal en Shawn en ik gaan weer naar huis. We besloten om even in een hotel te slapen omdat we even met zijn 2en wouden zijn. We haalde wat kleding op en gingen naar het hotel.

We gingen nog uiteten en na het eten gingen we naar bed. Ik leg mijn hoofd op zijn borst en ik geef hem nog een welterusten kus en zo vallen we in slaap.

Nieuw deeltjee❤️ bedankt voor het lezen❣️

Dreams Can Always Be True - Shawn MendesWhere stories live. Discover now