Kεφάλαιο 52

107 21 5
                                    

Ακούει την κραυγή της κι ένα ρίγος τον διαπερνάει... Ποτέ δεν περίμενε η Angel να είναι τόσο φοβησμένη... Τρέχει στο μέρος όπου την άκουσε πυροβολώντας όποιον βρίσκεται στον δρόμο του. 

Όταν φτάνουν στα ψυγεία όπου αποθηκεύουν τα κρέατα, την βλέπουν. Κάποια δάκρυα κυλάνε στα μάγουλά της ενώ η έκφραση του προσώπου  της είναι... τρομοκρατημένη... Οι φίλες της τρέχουν κοντά της να την βοηθήσουν ενώ ο Niall καλεί ασθενοφόρο και ο Zayn με τον Liam και τον Louis ελέγχουν τριγύρω άμα απέμεινε κανείς. 

Ο Χάρι στέκεται εκεί, βλέποντας τις κοπέλες να αγκαλιάζονται και να κλαίνε συγκηνημένες. Την παρατηρεί καθώς ο φόβος της σιγά-σιγά εξαφανίζεται και η χαρά αντικατοπτρίζεται στα μπλε, γυαλιστερά της μάτια. Τα βλέμματά τους συναντιούνται και οι κοπέλες απομακρύνονται. 

Ο Χάρι προχωράει για λίγο αργά προς αυτήν πριν τρέξει κατά πάνω της.Την αγκαλιάζει σφιχτά ενώ αυτή απελευθερώνει όλα της τα δάκρυα. Το κάθε ζευγάρι χαμογελάει βλέποντας τον Χάρι με την Angel αγκαλιά ενώ από έξω ακούγεται το ασθενοφόρο.

Σ- πώς θα τα εξηγήσουμε όλα αυτά;

Ν- το κάλυψα εγώ. Μην ανησυχείτε.

Η καστανόξανθη κοπέλα με τα καστανά μάτια χαμογελάει στο αγόρι με τα ξανθά μαλλιά πριν τον φιλήσει. Εν τω μεταξύ, ο Χάρι έχει πάρει σε στυλ νύφης την ασθενή και την ξάπλωσε στο νοσοκομειακό κρεβάτι.

Α- Όλιβερ... (είναι το μόνο που καταφέρνει να πει, ψιθυριστά)

Ο Χάρι εκπλήσσεται και αναρωτιέται τί μπορεί να εννοεί ενώ λυπάται που αναφέρει το όνομα του πρώην της αντί για το δικό του. Το όχημα φεύγει και μπαίνουν στα αμάξια ακολουθώντας το.

.......................

Γιατρός- έχει καταπιεί πολύ αίμα αλλά θα τα καταφέρει.

Μ- πάλι καλά!

Β- ευχαριστούμε γιατρέ.

Κάθονται για άλλη μια φορά στο νοσοκομείο έχοντας την Angel ασθενή.

Λο- νιώθει κανείς άλλος ένα Deja Vu;

Λι- κόφτο Λου.

Ζ- δεν πειράζει, δίκιο έχει. Δεν είναι η πρώτη φορά.

Κ- εμείς έχουμε έρθει παραπάνω φορές από την Angel.

Σ- όλο και κάποια από εμάς είχε πρόβλημα.

Ν- ας μην τα σκεφτόμαστε αυτά τώρα...

Μ- πάντως όλοι μαζί είμαστε καλή ομάδα!

Drug Me Down... Where stories live. Discover now