Κεφάλαιο 6

219 37 2
                                    

Τώρα βρίσκονται στην άσπρη mercedes benz του με προορισμό το νοσοκομείο όπου είναι νοσηλευμένη η Στεφ. H Angel καθόλη την διάρκεια της διαδρομής δεν έχει πει τίποτα. Κοιτάει έξω από το παράθυρο αποφεύγοντας τις κλεφτές ματιές που της ρίχνει ο Harry.

H- δεν θα μιλήσεις εε;

Α- θέλεις;

Η- δεν ξέρω...

Α- θα μιλήσω. (λέει και γυρνάει να τον κοιτάξει ) Αυτό που έκανες ηλίθιο! Ποιος λογικός άνθρωπος ΑΝΑΓΚΆΖΕΙ κάποιον να τον πάει εκεί που θέλει, και με όπλο κιόλας;! Πες μου!

Η- μου έσπασες τα νεύρα και αυτή ήταν η μόνη λύση που σκέφτηκα. (λέει έχοντας την προσοχή του στον δρόμο)

Α- σου πήρε πολύ ώρα να το σκεφτείς..! (ειρωνεύεται)

Η- ήταν ο μόνος τρόπος...

Α- θα μπορούσες να με αφήσεις να πάω με τα πόδια ίσως; Μια ιδέα λέω τώρα.

Η- ήταν μακριά.

Α- δεν θα πάθαινα τίποτα αν περπατούσα.

Η- πού το ξέρεις;

Α- τί σε νοιάζει;

Η- άμα είναι κάποιος να σε πειράξει, αυτός θα είμαι εγώ.

Α- δεν κατάλαβες καλά... Δεν είμαι κάποιο παιχνίδι για να είμαι δικιά σου ή κάτι τέτοιο. Δεν θα πάθαινα τίποτα γιατί δεν θα άφηνα κανέναν να με πειράξει. Και ειδικότερα εσένα.

Η- να δούμε άμα θα τα λες αυτά αργότερα...

Κάνει μια γκριμάτσα αηδίας πριν γυρίσει πάλι το κεφάλι της προς τον δρόμο. Όταν σταματάνε σε ένα φανάρι, παίρνει το βλέμμα του από τον δρόμο και γυρνάει να την κοιτάξει. Το μόνο που βλέπει είναι τα σκούρα καστανά μαλλιά της. Θα ήθελε να ψάξει λίγο μέσα στα μπλε της μάτια αλλά σιγά μην τον άφηνε. Είναι πολύ ζόρικη, πράγμα που του αρέσει πολύ.

Πάει να κάνει μια κίνηση με μόνο σκοπό να κλειδώσει τις ματιές τους. Πάει να χαϊδέψει τον μηρό της αλλά αυτή, χωρίς να γυρίσει, αρπάζει το χέρι του και το ακινητοποιεί.

Α- μην τυχών τολμήσεις να ξανακάνεις κάτι τέτοιο, θα σου βγει το χέρι.

Η- υπερβολές...

Μπήγει τα νύχια της στο δέρμα του κάνοντάς του μια μικρή πληγή προκαλώντας του επίσης πόνο. Τραβάει το χέρι του και φεύγει από το κράτημά της. Πόνεσε παραπάνω από όσο πίστευε ότι θα πονέσει. Τυλίγει το άλλο του χέρι γύρω από το σημείο που του άφησε πληγή και το τρίβει ελάχιστα. Το φανάρι γίνεται πράσινο οπότε βάζει τα χέρια του στο τιμόνι και επικεντρώνεται ξανά στον δρόμο.

Drug Me Down... Where stories live. Discover now