Κεφάλαιο 78

64 11 0
                                    

Ανοίγει τα μάτια του και παρατηρεί ότι βρίσκεται σε ένα μικρό, μουχλιασμένο δωμάτιο.Είναι δεμένος χειροπόδαρα σε μια ξύλινη καρέκλα έχοντας μια παλιά λάμπα κρεμασμένη από πάνω του με το λευκό της φως να τον τυφλώνει. Το υπόλοιπο δωμάτιο είναι σκοτεινό με τον μόνο ήχο που ακούγεται να είναι το κλιματιστικό που θερμαίνει τον χώρο.

Η πόρτα ανοίγει και η σιλουέτα της εμφανίζεται. Την κοιτάει με δέος στα μάτια του καθώς αυτή προχωράει αργά και σταθερά προς το μέρος του. Τα τακούνια της χτυπάνε το πλακάκι του πατώματος έντονα, τρυπώντας τα αυτιά του ενώ πια βρίσκεται ακριβώς μπροστά του. Σηκώνει το κεφάλι του μόνο και μόνο για να αντικρίσει για λίγο το θυμωμένο πρόσωπό της αλλά και να δεχτεί μια δυνατή μπουνιά. Πετάγεται από την αντίθετη κατεύθυνση όπου ήρθε το χτύπημα καθώς η μύτη του ματώνει. Συνεχίζει να τον χτυπάει χωρίς να σκέφτεται την δύναμη που βάζει. Μόνο όταν φτύνει το αίμα του στα ρούχα της σταματάει για να τον βρίσει.

Α- μπάσταρδε.

Η- δεν έχεις ξεδώσει ακόμα εε; (ρωτάει παίζοντας τον χαλαρό)

Α- όχι. (λέει και τον χτυπάει ξανά)

Η- πολλά νεύρα έχεις..!

Α- πρέπει να πληρώσεις για αυτό που έκανες.

Η- εσύ με χώρισες άμα θυμάσαι.

Α- δεν θέλω αυτό..!

Η- τότε τί;

Λυγίζει τα γόνατά της ώστε να είναι πρόσωπο με πρόσωπο και τον τραβάει από τον γιακά. Κοιτώντας την στα μάτια, ο Χάρι καταλαβαίνει τον θυμό και την λύπη που νιώθει.

Α- σκότωσες την μάνα μου... (λέει σχεδόν γρυλίζοντας) και θα πληρώσεις..!

Τον σπρώχνει με αποτέλεσμα η καρέκλα παραλίγο να πέσει. Κάνει μια στροφή και τον κλωτσάει στο πρόσωπο. Η θέση στην οποία κάθεται ο σγουρομάλλης πέφτει τραυματίζοντάς τον παραπάνω.

Η- δεν την σκότωσα. (λέει ήρεμα και μη πειστικά)

Α- ψεύτη! (φωνάζει)

Τον σηκώνει και τον χτυπάει ξανά. Μέσα από τα επανειλημμένα χτυπήματα, δάκρυα δημιουργούνται στα μάτια της. Δεν τα συγκρατεί αλλά τα απελευθερώνει χωρίς να διστάζει.

Η- δεν την σκότωσα!

Α- λες ψέματα! (φωνάζει και συνεχίζει να τον χτυπάει)

Η- δεν ξέρω καν πού μένει.

Α- δεν σε πιστεύω!

Η Στεφ μπαίνει μέσα και την τραβάει μακριά του για να σταματήσει. Αυτή αντιστέκεται αλλά μετά από λίγο σταματάει και τον κοιτάει άγρια.

Drug Me Down... Wo Geschichten leben. Entdecke jetzt