Κεφάλαιο 61

97 19 0
                                    

Είναι στην κουζίνα και ψάχνει τα συρτάρια. Όταν βρίσκει τα μαχαιροπίρουνα βγάζει ένα μαχαίρι και περνάει απαλά το δάχτυλό της από την κοφτερή του πλευρά.

Ν- τι κάνεις με αυτό εκεί;!

Τρέχει κοντά της και της το παίρνει από τα χέρια. Την κοιτάει αυστηρά αλλά και θυμωμένα ενώ αυτή έχει κατεβασμένο το κεφάλι.

Ν- τι έχουμε πει για αυτό;!

Σ- ηρέμησε Niall απλά το κοιτούσα, αυτό μόνο...

Ν- δεν είμαι χαζός Στεφ.

Σ- απλά με προκαλεί...

Ν- δεν μπορώ να καταλάβω γιατί συνεχίζεις να θες να το κάνεις αυτό! (λέει θυμωμένα)

Σ- απλά... νιώθω ωραία ρε Niall μην με νευριάζεις!

Ν- δεν υπάρχει νόημα στο να το κάνεις αυτό! Γιατί να θες;! Τι έγινε για να θες;!

Σ- τίποτα απλά-

Ν- αφού τίποτα,δεν υπάρχει ΚΑΝΈΝΑΣ λόγος να το κάνεις!

Σ- δεν καταλαβαίνεις!

Ν- προφανώς και ΔΕΝ καταλαβαίνω Στεφ! Δεν έχει λογική αυτό!

Σ- ίσως να μην είμαι λογική!

Ν- ίσως! Αλλά δεν καταλαβαίνεις ούτε εσύ!

Σ- να καταλάβω τι;! ΕΓΏ πληγώνομαι Niall !

Ν- όχι! Δεν πληγώνεσαι εσύ! Εσύ απλά κάνεις μια κίνηση και τέλος! Τα βάσανά σου τελειώνουν! ΕΓΏ είμαι αυτός που πρέπει να κουβαλάει μετά στο νοσοκομείο, ΕΓΏ να σε προσέχω, ΕΓΏ να σου αλλάξω γνώμη!

Σ- κανείς δεν σου το ζήτησε!

Ν- το ξέρω!

Σ- τότε γιατί να το κάνεις από την αρχή;!

Ν- Γιατί νοιάζομαι για εσένα γαμώτο! Δεν γίνεται να σε αφήσω έτσι! Θα νιώθω ότι ΕΓΏ φταίω για αυτό! Γιατί μετά ΕΓΏ θα είμαι αυτός που θα είναι πληγωμένος παραπάνω, ΌΧΙ εσύ! Δεν καταλαβαίνεις! Απλά απερίσκεπτα το επιχειρείς και αυτό ήταν! Δεν νοιάζεσαι για τους άλλους! Μπορεί να να κόβεσαι επειδή δεν σου δείχνει κανένας ενδιαφέρον σε ορισμένες περιπτώσεις αλλά άμα νοιαζόσουν έστω και λίγο, δεν θα το έκανες εν τέλει! Θα σκεφτόσουν όλους αυτούς που έχεις πίσω σου να φορτωθούν τα ΔΙΚΆ σου προβλήματα! Και μην τυχόν τολμήσεις και πεις ότι δεν έχεις κανέναν! Μην τυχών! Γιατί έχεις Στεφ γαμώ την τρέλα μου! Έχεις! Αλλά δεν το εκτιμάς όσο θα έπρεπε! Βασικά, δεν το εκτιμάς καθόλου!

Αυτή δεν αντιδράει αλλά παίρνει το μαχαίρι. Δέχεται το ξέσπασμα του ξανθομαλλη χωρίς να ξεσπάσει η ίδια. Την πείραξε όμως πολύ. Δεν περίμενε τέτοια λόγια από αυτόν...

Drug Me Down... Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin