κεφάλαιο 54

1.6K 177 9
                                    

Συνέντευξη ηρώων

Όλοι οι ήρωες είναι καθησμένοι απέναντι μου και με κοιτούν με απορία . Ήρθε η ώρα για μια αποκαληπτική συνέντευξη .

Πραγματικά αισθάνομαι πολύ περίεργα που τους έχω όλους απέναντι μου . Είμαι υπερβολικά αινθουσιασμένη .

Ο Νίκος είναι απέναντι μου . Ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι θα λυποθιμήσω. Ο Χρήστος ακόμα δεν έχει σηκωθεί από το κρεβάτι . Σοβαρολογω έχει έρθει εδώ με το κρεβάτι του .

Η Δόμνα στραβοποδι στην μια άκρη του καναπέ και έχει πέσει σχεδόν ολόκληρη πάνω στον Νίκο . Εκείνος είναι τέλειος αμηχανος και προσπαθεί να την διώξει .

Η Στειση φαίνεται λίγο χαμένη ενώ η Ανδριάνα δίπλα στον Τζαξ χαμογελαει και από ότι φαίνεται είναι χαρούμενη που της περνουν συνέντευξη .

Φόρεσα τα γυαλιά μου και πήρα το μπλοκάκι μου . Κάθισα σε μια καρέκλα και κοίταξα τον καθένα ξεχωριστά .

" Λυπον νομίζω πως όλοι θέλουμε να μάθουμε πιο είναι το μυστικό σου Δόμνα " έκανα την πρώτη ερώτηση . Εκείνη απέφυγε να με κοιτάξει στα μάτια και έπαιζε νευρικά με μια τούφα από τα μαλλιά της . " Εγώ μόλις ήρθα , ούτε καν ξέρω την παρέα , πως θα μπορούσα να κρύβω κάτι ;" ήταν φανερό πως έλεγε ψέματα .

" Η επόμενη ερώτηση είναι για τον Χρήστο . Για ποιον λόγο αλαξε τόσο ρυζικά ο χαρακτήρας σου ;"

Με κοίταγε με θυμό . " Εσύ πως θα αισθανόσουν αν εισουν καθησμένη σε ένα κρεβάτι για μια ζωή ;"  Απάντησε σκληρά .

" Δεν έχεις και αδικο, λυπόν προχοραω στην επόμενη ερώτηση . Τι αισθηματα έχεις για την Στεις και γιατί της φέρεσαι έτσι αφού εσύ την εσωσες "

" Τα συναισθήματα μου είναι μπερδεμένα . Νοιάζομαι για εκείνη και δεν θέλω να την καταδικασω σε μια ζωή μαζί μου και ναι νομίζω πως πια δεν είμαι ερωτευμένος , μάλλον αινθουσιασμένος "

Δεν περίμενα ποτέ να πει κάτι τέτοιο . Μάλλον καλήτερα να μην τον ενοχλώ άλλο . " Μιχάλη , πόσο μακριά θα μπορούσες να φτάσεις για την Στεις ;"

Με κοίταξε και ένα γλυκό χαμόγελο εμφανίστηκε στο όμορφο πρόσωπο του . "Η αλήθεια είναι πως αυτή η ερώτηση είναι λίγο δύσκολη . Αλλά νομίζω πως θα έφτανα πολύ μακριά για αυτή . Νοιάζομαι πολύ για αυτήν αλλά τελευταία άρχισα να συνηδιτοποιω πως αυτό που νιώθω δεν είναι έρωτας . Θέλω να πω πως θα ήθελα να είμαι δίπλα της χωρίς απαρετητα να είμαι αγόρι της . Πιστεύω πως της αξίζει κάτι καλήτερο . Όμως ότι και να γίνει θα είναι για πάντα η γατούλα μου " απάντησε με χαμόγελο .

" Μάλιστα , ευχαριστώ πολύ . Λυπον Νίκο , θα μπορούσες να μπεις στην θέση του Χρήστου ;"  ρώτησα . Στο πρόσωπο του Χρήστου διαγραφικε η απορία ενώ ο Νίκος έμεινε ατάραχος . " Θα έκανα τα πάντα για την Στεις με οποιοδήποτε τίμημα . Είναι ότι καλήτερο μου έχει συμβεί . "  απάντησε λακωνικά .

" Ανδριάνα τι σε έκανε να ξεπεράσεις τόσο εύκολα τον Άρη και να προχωρισεις με τον Τζαξ ;"  Ήταν φανερό πως δεν περίμενε μια τέτοια ερώτηση . Κατάφερα να την πιάσω απροετήμαστη .

" Νομίζω ότι ήταν το γεγονός ότι ερωτευτηκα . Μάλλον  με τον Άρη ήταν ένας απλός αινθουσιασμος . Ο έρωτας είναι κάτι τέλειος διαφορετικο και νομίζω πως ο Τζαξ είναι ότι καλήτερο μου έχει συμβεί "

" Αρετή , ποια τα αισθηματα σου για την Δόμνα και τι ένιωσες όταν ξύπνησες στο νοσοκομείο ;"

Εκείνη χαμογέλασε καλοκαρδα και σχηματίστηκε το γνωστό  λακάκι στο μάγουλο της. " Την Δόμνα δεν μπορώ να την θυμηθώ καθόλου και δεν μου μοιάζει με άνθρωπο που θα έκανα παρέα . Όσο για το πως ένοιωσα όταν ξύπνησα νομίζω ότι η λέξη που μπορεί να περιγράψει όλη την κατάσταση είναι ο φόβος . " απάντησε με ηλικρινια .

" Αφίσα για το τέλος την Στεις . Λυπον κοπελιά πότε θα ξεκαθαρίσεις τα συναισθήματα σου γιατί μας επριξες ; .

" Τα συναισθήματα είναι κάτι που δύσκολα ξεμπερδευεται . Ήμουν ερωτευμένη με τον Χρήστο και με πλήγωσε τώρα δεν ξέρω τι θέλω . "

" Τώρα μς διαφωτησες ." Ηρωνευτηκα .



Αυτή ήταν και η συνέντευξη .

Ελπίζω να σας αρεσε .

Τα λέμε στο επόμενο κεφάλαιο. ♥ ♡ ♥ ♡ ♥ ♡

The boy next doorΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα