Κεφάλαιο 34

2K 231 43
                                    

Pov jeiden

Τελευταία η Στειση δεν φαίνεται καλά . Είναι συνέχεια αφηρημένη . Δεν μου δίνει καμία προσοχή .

Όλη την εβδομάδα προσπαθούσα να καταλάβω τι συνέβη . Ήμουν σίγουρος πως είχε σχέση με αγόρι . Πραγματικά αν έπιανα στα χέρια μου τον αλήτη που την έπεσε στο δικό μου κορίτσι θα τον σαπισω ,

Στην αρχή πήγα στον Νίκο . Τον ρώτησα αν είχε καμία ιδέα για το τι της συνέβαινε αλλά είπε ότι δεν έχει ιδέα . Έτσι και μάθω ότι ήταν αυτός πραγματικά δεν θα σεβαστώ κανέναν και τίποτα . Η Στειση είναι δική μου και δεν την μοιράζομαι .

Ο Νίκος είναι γνωστό πως την ήθελε και δεν άντεξε το γεγονός ότι εκείνη διάλεξε εμένα . Τι να κάνουμε , ο καλητερος κερδίζει . Και στην περίπτωση μας όπως και σε κάθε άλλη περίπτωση ο καλύτερος είμαι εγώ .

Τελικά κατάφερα και την έπεισα να βγούμε μια βόλτα . Δεν ήθελα να την βλέπω θλυμένη και κακοδιαθετη . Δεν μου αρέσει να λυπεί το χαμόγελο από το όμορφο πρόσωπο της .

.........

Πήγα να την πάρω από το σπίτι της και την είδα με τα παλιά της κιάλια . Στην αρχή μου ήρθε ξαφνικό αλλά τελικά αποφασισα πως ίσως να μην ήταν τόσο άσχημο .

Όταν αρνήθηκε να ανέβει στην μηχανή πραγματικά τσατιστηκα . Τι με νοιάζει εμένα αν φοβάται . Αν ανέβει θα τον ξεπεράσει τον φόβο εξαλου θα την κρατάω εγώ .

Συγκρατίθηκα και δεν είπα . Αλώστε η βόλτα ήταν για εκείνη . Όχι για εμένα . Για πρώτη φορά ένιωθα πως κάποιος άλλος είναι το κέντρο και όχι εγώ . Δεν μπορώ να πω ότι είναι ένα ευχάριστο συναίσθημα .

Τελικά αποφασίσαμε να πάμε στην παραλία . Εκεί συναντησαμε την Ανδριάνα με τον ............... Τζαξ ,νομίζω .

Η Ανδριάνα είναι πολύ χειρότερη από πολλές " εύκολες " που ξέρω . Παράτησε τον Άρη για αυτόν τον χλεχλε μέσα σε λίγες ώρες . Δεν πρόλαβε να χωρίσει και βρήκε αντικαταστατη . Πραγματικά ο φίλος μου υποφέρει μακριά της και εκείνη ούτε που νοιάζεται .

Κάθετε εκεί και γελάει λες και δεν συνβαίνει τίποτα . Μα πως μπορεί τόσο απλά να ξεχάσει . Δεν λέω και εγώ με το που χώρισα την Αμάντα τα έφτιαξα με την Στεις . Αλλά αυτό είναι τέλειος διαφορετικό .

Έπιασα το χέρι της Στέιση και της χαμογέλασα . Ανταπέδωσε το χαμόγελο με μια μικρή δυσκολία . Όχι αγάπη μου όταν σου χαμόγελω θέλω το χαμόγελο σου να είναι αληθινό . Δεν πρόκειται να με παρατήσεις εμένα . Αμέσως την φίλησα παθιασμένα . Την ένιωσα να ταράζεται . Παρόλα αυτά ανταπέδωσε και εκείνη . Έτσι σε θέλω μωρό μου . Είπα και την αγκάλιασα από την μέση φέρνοντας την πιο κοντά μου .

Τα πια ήξερα ότι αποκλείεται να με χωρίσει . Αλώστε τις έχω πει πως την αγαπώ , αυτό και μόνο θα της δημιουργήσει τύψεις έτσι και περάσει από το μυαλό της να με χωρίσει .

Θα ήμαστε το τέλειο ζευγάρι .



Γεια σας πεταλουδιτσες.

Σε αυτό το κεφάλαιο είδαμε μια διαφορετική πλευρά του χαρακτήρα του Τζέιντεν .

Πως σας φάνηκε ;

Αλήθεια με τις αλαγες τον γεγονοτων ποιος πιστεύεται ότι είναι καλήτερος για την Στεις και γιατί ;

Τα λέμε στο επόμενο κεφάλαιο. ♥ ♡ ♥ ♡ ♥ ♡ ♥ ♡ ♥ ♡

Spoiler : τσακωμός

The boy next doorΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα