Κεφάλαιο 8

3.5K 363 19
                                    

Ένιωθα τα μάγουλα μου να καίνε και μάλλον είχα κοκκινησει . "Πππεεερασε μμεσα" τραβλισα .

Ανάθεμα την βλακία μου .

"Πέρασε μέσα " είπα τελικά και άνοιξα χώρο να περάσει . Την ώρα που πήγα να κλείσω την πόρτα άνοιξε η πόρτα του Τζεικ και τον είδα να καλινυχτιζει την (ο θεός να την κάνει κοπέλα) που βρισκόταν πριν στο δωμάτιο του .

Έκλεισα γρήγορα την πόρτα και πείρα μια βαθιά ανάσα . Δεν θα μου χαλούσε αυτός την βραδιά .

Κατευθηνθηκα στο σαλόνι όπου με περίμεναν ο Χρήστος και η Ανδριάνα ." Τι ταινία να δούμε ;" ρώτησα . " θρίλερ " απάντησε η Ανδριάνα .

Μπορεί να μην το έχω αναφέρει νοριτερα αλλά φοβάμαι τα θρίλερ . Πραγματικά δεν μπορώ να δω ούτε σκηνή και να μην κλείσω τα μάτια μου ή τα αυτιά μου .

" Μην ανησυχείς , αν θες έλα δίπλα μου και όταν φοβάσαι σφιξε μου το χέρι " είπε ο Χρήστος . Αφού δεν είχα άλλη επιλογή πείρα την κουβέρτα μου και κουλουργιαστηκα δίπλα του . Εκείνος σήκωσε απαλά την κουβέρτα μου και την πέρασε γύρω από το σώμα του ώστε να είμαστε και οι δύο μέσα .

Η Ανδριάνα καθόταν στην πολυθρόνα και έφτιαχνε την ταινία και εμείς είχαμε κάνει κατάληψη στον διπλό καναπέ .

Η ταινία άρχισε να παίζει . Στην αρχή όλα κιλουσαν ήρεμα μέχρι να εμφανιστεί ο πρώτος δολοφόνος . Έχωσα το πρόσωπο μου στην κουβέρτα και έσφιξα το χέρι του Χρήστου . Εκείνος με αγκάλιασε και με έφερε ποιο κοντά του .

Κουρνιασα το κεφάλι στο στερνο του και προσπάθησα να δω το υπόλοιπο της ταινίας . Όταν ποια τελείωσε δάκρυα εσταζαν από τα μάτια μου . Εκείνος έβαλε τα χέρια του στα μάγουλα μου και μου σκούπισε τα δάκρυα που είχαν πέσει .

Είσαι ποιο όμορφη όταν χαμογελάς " είπε γλυκά .

" Εεεεεμμμ πάμε για ύπνο ;" ρώτησα τελικά . Εκείνος γέλασε με την αντίδραση μου χωρίς όμως να κοροϊδέψει . " Φυσικά " απάντησε .

Ενεβηκαμε στον πάνω οροφο και προσπαθουσαμε να αποφασίσουμε ποιος θα κοιμηθεί που . Το κρεβάτι μου είναι διπλό και προτηνα να κοιμηθούν μαζί τα αδέλφια αλλά αρνηθηκαν .

Το πώς καταλήξαμε στο να κοιμηθώ μαζί με τον Χρήστο ούτε που το κατάλαβα . Αχ και κοιμάται χωρίς μπλούζα ...

Γεια σας τι κανεται; 

Σας ετημασα νέο κεφάλαιο όπως υποσχέθηκα .

Δεν ξέρω για εσας αλλά ερωτευτηκα τον Χρήστο .

Τα λέμε στο επόμενο κεφάλαιο πεταλουδιτσες. ♥ ♡ ♥ ♡ ♥ ♡

Spoiler : Περίεργη νύχτα

The boy next doorΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα