Κεφάλαιο 44

1.8K 212 25
                                    

Ξαφνικά η πόρτα άνοιξε στο βάθος και διέκρινα δύο φιγούρες , ο Νίκος και ο Μιχάλης . Ένιωθα τόσο ευτιχησμένη .

Είδαν την κατάσταση στην οποία βρισκόμουν και έμειναν με το στόμα ανοιχτό . Αμέσως έτρεξαν κοντά μου . " Μην ανησυχείς πριγκίπισσα σε λίγο θα είσαι ελεύθερη και όλα αυτά θα είναι ένα κακό παραμύθι . " μου είπε ο Νίκος καθησιχάζοντας με .

Ο Μιχάλης έλυσε τα σκηνιά και ο Νίκος μου φόρεσε την ζακέτα του . Ευτιχώς ήταν μακριά και κάλυπτε όλα  τα κρυφά συμεία. Έπητα με πείρε στην αγκαλιά του και μαζί με τον Μιχάλη βγήκαμε έξω από το κτήριο .

Δύο μπράβοι ήταν λυποθιμοι στις δύο πλευρές της εισόδου . Τους κοίταξα με περιέργεια περιμένοντας μια απάντηση . " Μην ρωτάς καλήτερα " απάντησαν και οι δύο ταυτόχρονα .

Φτάσαμε στο αυτοκίνητο του Μιχάλη . Εκείνος έκατσε στη θέση του οδηγού και εγώ με τον Νίκο στις πίσω θέσεις . Τοποθέτησα το κεφάλι μου στα γόνατα του και έκλεισα τα μάτια μου . Η απαλή φωνή του και το απαλό άγγιγμα του στα μαλλιά μου με έκαναν να απο κοιμηθώ γρηγορότερα .

Ξύπνησα στο κρεβάτι μου και δίπλα βρισκόταν οι δύο ήρωες μου . Μου έδωσαν την ζωή και θα τους ευχαριστούσα μια ζωή .

Εκείνη την στιγμή θυμήθηκα ότι ο Χρήστος βρησκόταν ακόμα στο νοσοκομείο . Έλυπα δύο μέρες και ήθελα να μάθω νέα του .

" Πρέπει να πάω στο νοσοκομείο να δω τον Χρήστο " είπα γρήγορα και σηκώθηκα χωρίς καν να σκεφτώ . "Εντάξει ετημάσου και ενημερωσε μας για να φυγουμε " είπε ο Μιχάλης .

Σε μισή ώρα βρισκόμασταν στο νοσοκομείο . Ο Χρήστος βρησκόταν ανακαθησμενος στο κρεβάτι και κοίταζε τον τοίχο απέναντι του. Μπήκα στο δωμάτιο και αμέσως έτρεξα δίπλα του . Εκείνος δεν αντέδρασε ." Δεν θέλω να δω κανέναν " είπε σκληρά .

Τώρα τι στο καλό έπαθε ;

" Μα Χρήστο νοιάζομαι για εσένα θέλω να δω αν είσαι καλήτερα . " Πώς θες να είμαι καλήτερα , βρίσκομαι φυλακισμένος σε αυτό το ηλιθειο κρεβάτι και δεν μπορώ να κάνω τίποτα για αυτό . Φύγε δεν θέλω κανέναν να με λυπάται " απάντησε .

Δε περίμενα ποτέ να αισθάνεται έτσι . Εγώ έφτεγα για την κατάσταση του . " Δεν είναι από λύπηση , είναι από αγάπη " απάντησα με ηλικρινια . " Λες ψέματα , πως μπορείς να αγαπάς έναν ανικακανο. Δεν μπορώ να περπατήσω , δεν μπορώ να κάνω τίποτα , είμαι άχρηστος . " απάντησε . Στα λόγια του διέκρινα μίσος και παρέτηση  . " Μην το λες αυτό , μπορώ να σε αγαπώ με όλα σου τα ελλατωματα . "

" Αυτό το λες τώρα . Δεν μπορείς να καταλάβεις . Κάνεις δεν μπορεί " είπε .

Δεν είπα τίποτα άλλο . Ήταν φανερό πως ήταν αναστατωμένος .

Γεια σας πεταλουδιτσες.

Ξέρω δεν ανέβασα απογευματινό κεφάλαιο αλλά είχα δύο φροσντιστηρια και μαθήματα .

Υπόσχομαι πως θα επανορθώσω .

Πως σας φαίνεται η νέα πλευρά του Χρήστου ;

Βρίσκεται σωστή την αντίδραση του ;

Το επόμενο κεφάλαιο θα μπει αύριο .

Τα λέμε στο επόμενο κεφάλαιο. ♥ ♡ ♥ ♡ ♥

Spoiler : Μια καλήτερη γνωριμία με την Αρετή .

The boy next doorΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα