Κεφάλαιο 11

3.4K 347 16
                                    

" Πώς γίνεται να κάνω τον Τζέιντεν να ζηλέψει; Και μην το πεις δεν θα χρεισιμοποιησουμε τον Χρήστο για τα σχέδια σου " είπα αποφασιστηκα .

" Μα ποιος μίλησε για τον Χρήστο . Νομίζω ότι στην περίπτωση μας ο κατάλληλος είναι ο Νίκος . " είπε χαμογελώντας πονηρά .
" Ναι και πιστεύεις ότι ο Νίκος θα γυρίσει να κοιτάξει εμένα ;" ρώτησα .

" Και αυτό μας φέρνει στο 3 κόλπο για να κερδίσεις τον Τζέιντεν . Πρέπει να μάθεις να έχεις τρόπους και ευγένεια . Επίσης καλό θα ήταν να μην έχεις τόσο χαμηλή αυτοεκτίμηση . Αν δεν είχα δει ότι υπήρχαν προοπτικές δεν θα ανέφερα καν το όνομα του . " απάντησε .

" Μάλιστα και πως σκοπεύεις να δράσεις ;" " Αυτό είναι εύκολο " είπε και με πλησίασε . Μου ισιαξε την μέση μου σήκωσε το κεφάλι και μου πίεσε την κιλια .

Πέρασε τουλάχιστον μισή ώρα μέχρι να μου μάθει να περπατάω και να μιλάω σωστά . Είπε ότι είχα μεγάλη βελτίωση αν και προσωπικά δεν έβλεπα διαφορά .

Πήγαμε για καφε ( που λέει ο λόγος ) στα Starbucks και μετά βγήκαμε βόλτα να περπατήσουμε . Λίγο πιο μπροστά μας βρισκόταν ο Τζέιντεν ο Νίκος και ο Άρης .

Η Ανδριάνα με άρπαξε από το χέρι και αρχισαμε να περπαταμε γρηγορότερα . Όταν φτασαμε στο σημείο για την προσπεραση η Ανδριάνα μου έριξε μια διακριτική τρικλοποδια και έπεσα προς το μέρος του Νίκου εκείνος Ευτιχώς με έπιασε .

Αν θεος φυλάξει έπεφτα η Ανδριάνα δεν θα ζούσε αυτή την στιγμή . Και αυτό ναι ήταν απειλή .

Ο Νίκος μου χαμογέλασε και τα πράσινα μάτια του ελεψαν. Η φάση είχε πολύ γέλιο . Με είχε στην αγκαλιά του και είμασταν σαν φιγούρα σε αργεντίνικο Τάνγκο .

" Πρόσεχε που πατάς , κρίμα είναι να χτυπήσεις ." Είπε γλυκά . Τούφες από τα καταμαυτα μαλλια του είχαν γεμίσει το προσωπο του λόγο της βαρήτιτας και πραγματικά στα τόσα χρόνια που ήμαστε συμμαθητές ήταν η πρώτη φορά που πρόσεξα ότι δεν είναι άσχημος . Παλεωτερα για εμένα ο μόνος ωραίος ήταν ο Τζέιντεν .

Πέρασα μια τούφα πίσω από το αυτί μου και πεταρισα ελάχιστο τα μάτια όπως μου είχε πει η Ανδριάνα ν. Μισανοιξα τα χείλη μου και πήγα ννα πω κάτι άλλα από το στόμα μου δεν βγήκε λέξη .

Είδα ντο Τζέιντεν με την άκρη του ματιού μου να σφίγγει ντα χέρια του σε μπουνιές από τον θυμό . Μάλλον πέτυχα τον σκοπό μου . Το κακό όμως είναι ότι χρεισιμοποιω συνεχία τον καημένο ντον Νίκο νκαι αυτό με στεναχωρεί .

Εκείνος δεν ευτεξε σε τίποτα και όμως έμπλεξε άθελά του σε αυτό το περίεργο παιχνίδι .

Γεια σας πεταλουδιτσες . Όπως υπσχεθηκα έγραψα νέο καφαλαιο . Θα έγραφα Κιαλο αλλά νυσταξα οπότε αύριο .λυπαμε

Θέλω να πω ότι βτα κεφάλαια είναι μικρά γιατί γράφω κάθε μέρα και καμιά φορά όπως σήμερα δύο φορές την μέρα .

Σας αγαπώ πολύ νκαι ευχαριστώ για τις ψήφους νκαι τα υπέροχα σχόλια το εκτημω πολύ .

Τα λέμε στο επόμενο κεφάλαιο. ♥ ♡ ♥ ♡ ♥ ♡ ♥ ♡ ♥ ♡

Spoiler : Το σχέδιο συνεχίζεται.

The boy next doorWhere stories live. Discover now