Κεφάλαιο 29

2.2K 247 2
                                    

Τι έγινε μόλις τώρα ;

Τον έσμπρωξα απαλά μακριά μου και τον κοίταξα . " Χρήστο έχω αγόρι " είπα σιγά σχεδόν απολογειτικα . " Συγνώμη δεν είχα ιδέα , δεν ήθελα να σε κάνω να αισθανθείς άσχημα " είπε .

Στο βλέμμα του διέκρινα την απογοήτευση . Τον αγκαλιασα Ενστηκτοδος και αρνήθηκα να τον αφήσω να φύγει όταν προσπαθησε να το κάνει .

" Συγνώμη που έπρεπε να το μάθεις έτσι " είπα . " Δεν φτες εσύ , μάλλον εγώ δεν ήμουν αρκετά σαφής με τα αισθηματα μου για εσένα " είπε και με κοίταξε βαθιά στα μάτια . " Πραγματικα εύχομαι τα πράγματα να ήταν αλιός . Αλλά είμαι ερωτευμένη με άλλον " η τουλάχιστον έτσι νομίζω .

"Σε καταλαβαίνω απλά δεν νομίζω ότι μπορώ να είμαι φίλο σου πια , δεν νομίζω πως μπορώ να κριψω τα αισθηματα σου για εσένα Λυπάμαι " είπε .

Για πρώτη φορά έβλεπα αγόρι να κλεει. Και τα δάκρυα του τα είχα προκαλέσει εγώ . Έφυγε βιαστικά από το δωμάτιο κλείνοντας δυνατά την πόρτα πίσω του . Ένιωθα ένα ψηχολογικο ράκος .

Σε λίγο μπήκε η Ανδριάνα ένα τεράστιο χαμόγελο ήταν κοτσαρισμένο στο πρόσωπο της . " Μου ζήτησε να βγούμε " είπε ενθουσιασμένη και ξάπλωσε στο κρεβάτι .

" Κατσε γιατί έχω χάσει επεισόδια , ποιος σου ζητησε να βγείτε . " Ο Τζαξ " είπε με φωνή κοπέλας που ονειρεύεται .

Τουλάχιστον για μια απα τις δύο μας τα πράγματα πάνε καλά .

Γεια σας πεταλουδιτσες.

Έγραψα νέο κεφάλαιο γιατί με επριξε η ξαδέλφη μου ♥

Το ξέρετε ότι σας αγαπώ έτσι ;

Τα λέμε στο επόμενο κεφάλαιο. ♥ ♡ ♥ ♡ ♥ ♡ ♥ ♡

Spoiler : Δεν ξέρω ίσως σκηνή με Τζέιντεν .

The boy next doorΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα