56 kapitola

1.6K 87 13
                                    

Aneta:

Uběhl měsíc a já s Harrym čekáme na letišti kde je mnoho fanoušků a tím pádem i bodyguardů. Každou minutu tu mají kluci bít takže už jen čekáme. ,,Úplně mě deptá, že tu je tolik bodyguardů" zašeptal mi do ucha ,,Jo mě taky, ale asi je to očividně dle Modestu dobře aby vás fanynky neudupaly" pošeptala jsem též a on se zasmál. ,,To je pravda" připustil nakonec a v tu chvíli přišli rozesmátý kluci a kolem nich šli bodyguardi a fanynky doslova šílely a řvaly. Objaly jsme se ,,Nezajdeme někam na jídlo?" zeptal se Niall ,,Ty sotva přijedeš tak myslíš na jídlo ty nejsi normální" zasmál se Harry. ,,Jsem jen mám hlad" usmál se a začal mávat fanynkám a kluci taky. ,,U nás je jídlo a pak vás provedeme po Praze" usmál se Harry. ,,Už se těším přeci jen v Praze jsem ještě nebyl" usmál se Liam. ,,Je to tu krásný" usmál se Harry a společně za doprovodu bodyguardů jsme šli ale kluci se většinou po cestě podepisovaly a fotily s fanoušky.Vyšli jsme ven, kde bylo několik novinářů a zamířily jsme k autu do kterého jsme naskládaly jejich kufry a posadily jsme se dovnitř a jeli jsme směr domov.

" Máte to tady pěkný" usmál se Liam který přišel do kuchyně jako první. ,,Díky ale po pravdě jsme to měli vybrané všechno prakticky ihned" přiznal Harry s úsměvem. ,,To je dobře přeci jen vybírání nábytku a všeho je dost složitý" usmál se a pak dorazily i kluci. ,,Co je o obědu?" zeptal se ten nenažraný Ir. ,,Koukni se do lednice" zasmál se Harry a on se tam podíval a začínal si vybírat co sní. ,,Klidně si taky něco dejte" usmála jsem se na kluky aby se neostýchaly ,,Anet v pohodě my jsme všichni jedli doma a v letadle i tenhle cvok, ale on má neustále hlad jak víš" zasmál se Liam a já přikývla. ,,Dobře" usmála jsem se protože bylo vtipné pozorovat Nialla.Po deseti minutách byl Niall najedený, a Liam byl šťastný, že jsme ho konečně vytáhli do centra Prahy. ,,Takže Praho snad mě nezklameš" zasmál se a my s ním, a Niall začal blbnout s Louim a běhaly jak cvoci a málem je přejelo auto ale naštěstí mu včas uhnuly. ,,Kluci vy jste cvoci" křikl Liam a kolem nás pořád chodily bodyguardi což mi nebylo moc příjemný a klukům očividně taky ne. ,,Můžeme se s vámi vyfotit?" zeptaly se roztřeseně dvě holky. ,,Jasně že ano" usmál se Liam a objal je a kluci taky což bylo od nich děsně milé, a ony se totálně rozbrečely štěstím a já je s kluky vyfotila na jejich telefony a strašně klukům děkovaly a chválily je prostě fanynky se poznají. Zamířily jsme na Václavák, kde bylo opravdu jako vždy děsně moc lidí a bodyguardi chránily kluky ještě víc, ale vždy když někdo přišel tak se s tím člověkem ochotně vyfotily jsou skvělý. Prošli jsme si celou Prahu a bylo to fajn dost jsme se nasmály a já je fotila u památek a celkově jsme se dost bavily a koupila jsem jim trdelník který jim děsně moc chutnal a kdybych je nezastavila tak by snad i tu značku koupily.

Nakonec jsme se posadily v restauraci, a objednaly si tady jídlo a kluci vyprávěly jejich zážitky z turné kterých není rozhodně málo. Viděla jsem jak mnoho holek koukalo na kluky, ale neodvážily se za nimi jít, ale každého věc no ne? ,,Tady naprosto dokonale vaří" rozplýval se Niall ,,Takže se stěhuješ do Prahy jo?" ušklíbl se Loui ,, Jo a ty se mnou" prohlásil ,,Tak se rovnou stěhujem všichni ne?" zasmál se se Loui ,,Jo jasně a Modest s námi" zasmál se Liam a pak se tam začaly domlouvat na tom co všechno udělají na koncertu a jestli se budou jako většinou polívat nebo ne. Nakonec vše dopadlo tak, že se zas zlejou a budou jako vždy dělat kraviny jako vždy.

,,Kluci jsem celkem unavená tak dobrou noc" usmála jsem se když jsme přišli domů a oni ještě popíjeli pivo. ,,Dobře dobrou" řekli sborově a já s úsměvem šla do ložnice. Převlékla jsem se do pyžama a šla jsem po dost náročném dni spát.

Tak další kapitola jinak asi napíšu už jen pár kapitol a skončím s tímto příběhem, ale nebojte hned po tomto udělám další :)

Tábor s One DirectionKde žijí příběhy. Začni objevovat