36 kapitola

2.2K 122 2
                                    

Aneta:

Ruka v ruce jsme se ještě s Harrym procházeli po Londýně. Párkrát zastavily Harryho jeho fanynky, ale vždy byli milé, a nikdy když se zeptaly nemohly uvěřit tomu, že jsme pouze přátelé a ne pár. Najednou se rozdrnčel Harrymu telefon. Jednou rukou ho vzal a při tom mě pořád držel. ,,Ano?" řekl ,,Jo dobře" odpověděl. ,,Kluky napadlo, že by jsi se mohla seznámit s jejich holkami. Samozřejmě přítelkyni Niall znáš protože lednici jsi viděla již několikrát, ale co ty na to?" zeptal se, a já nechtěně vyprskla smíchy. ,,Jo Nialla přítelkyni vidělo dost lidí jinak ráda holky poznám" odpověděla jsem po pravdě. ,,Dobře" usmál se, a společně jsme šli k jeho autu. Bylo u něj několik novinářů. ,,Prosím odstupte od mého auta" vykřikl na ně Harry oni se na nás podívaly, a začali nás fotit. ,,Notak polibte se" vykřikl jeden ,,Udělejte něco zajímavého" vykřikl další. Harry si mě přitáhl k sobě za pas, a odvedl mě k autu. Vlezli jsme si každý dovnitř z jedné strany a co nejrychleji se zavřeli. ,,Jsi v pořádku?" zeptal se Harry, a objal mě ,,Jsem v naprostém pořádku nic se neděje neboj" řekla jsem klidně v našem objetí. Po chvilce se odtáhl ,,To jsem rád promiň, že zítra budeme pravděpodobně na titulní stránce všech časopisů plus budeme všude rozebíraný" řekl a rozrušeně a prohrábl si rukou vlasy. Dala jsem ruku na jeho ramena a on na mě pohlédl. ,,Harry v životě se stávají i mnohem horší věci já to přežiju při nejhorším napíšou, že jsem s tebou pro peníze nebo něco takového" řekla jsem v klidu, že jsem se tomu divila i já. ,,To jsem rád, že to tak bereš" řekl usměvavě a já se pozitivně usmála. Harry po té vyjel a my jeli do vily.

Vystoupily jsme opět venku, kde Harry zaparkoval svoje auto. Byla jsem celkem nervózní z toho seznámení co když to budou namyšlené nány které tahají u kluků jen prachy? Pomyslela jsem si zděšeně ne kluci nejsou hloupý poznaly by to. Teda snad. Řekla jsem si v duchu a zcela se nějak uklidnila. ,,Neboj holky jsou fajn myslím si, že si budete rozumět" řekl mi na uklidnění Harry, a já jen němě přikývla. Harry odemkl dveře, a vešli jsme dovnitř. Zuly jsme si boty, a z obýváku jsme slyšeli smích. Společně jsme šli do obýváku a Harry promluvil jako první ,,Tak ahoj" řekl holky se usmály, a přešli k mé osobě. Postupně mě objaly ,,Ahoj já jsem Perrie" řekla jedna z nich ,,Tohle je Eleanor a Sophie" představila zbylé dvě dívky. ,,Moc mě těší holky já jsem Aneta" představila jsem se. ,,My víme z vyprávění nepůjdeme si popovídat aby jsme se trochu seznámily?" navrhla Eleanor nesměle ,,Jo jasně" souhlasila jsem a kluci se usmály a já s holky šla ven na zahradu. Posadily jsme se do altánku na konci zahrady. ,,Řekni nám něco o sobě" pobídla mě Sophie. ,,No jmenuju se Aneta, ale to už asi víte. Je mi osmnáct. Mám sestru, a žiju v České Republice přesněji v hlavním městě což je Praha. A po pravdě už nevím co říci" řekla jsme jim, a zasmála se společně s holkami. ,,Tak to jo jinak prý si dost rozumíš s Harrym" řekla opatrně Perrie ,,Jo to je pravda" řekla jsem a holky začaly vyzvídat tak jsem jim vše řekla a oni my začali vyprávět historky s kluky. ,,Já nekecám minulý rok mi dal Loui k Valentýnu celý proutěný košík mrkve" zachichotala se Eleanor a my s ní. ,,Vím že je na mrkvi závislí, ale neměl by se jí s tím léčit?" řekla jsem nevěřícně a holky dostaly výbuch smíchu. ,,Ale já to myslím vážně tak existují léčebny pro závisláky na drogách a tak, třeba existuje i pro závisláky na mrkvi" zapřemýšlela jsem nahlas, a to už nikdo z nás nezvládl a svíjeli jsme se smíchy. ,,Co je tu tak k smíchu?" zeptal se Nill a my se všechny podívaly na Louiho a pak na sebe a dostaly nový záchvat smíchu. ,,Co se vám stalo?" zeptal se pobaveně Niall a opřel se o dřevo altánku. ,,Nic" řekla nějakým způsobem Perrie. ,,Jo jasně a já jsem mrkev s pravdou ven" řekl Loui a my jsme se na novo začaly smát chudák kluci tedy spíše Loui, no nemá být závislí na mrkvi.

Harry:

Holky si očividně dost rozumí což je dobře, protože jsem se toho upřímně bál. Dost dlouhou dobu se smály až se musely držet za břicha. ,,Tak a teď vážně co se stalo?" zeptal se zvědavě Liam ,,Nic jen jsme si vyprávěly vtipné historky" odpověděla Sophie a my jsme raději jen přikývli na souhlas.

Ahoj nová kapitola váš názor na ní? :) ❤️

Tábor s One DirectionKde žijí příběhy. Začni objevovat