33 kapitola

2.1K 120 11
                                    

Harry:

Seděl jsem v autě, a ještě před nastartování jsem pohlédl na všechny tři jestli jsou v pořádku v autě. ,,Takže Nialle ptám se tě jestli nemáš hlad ještě než nastartuju" řekl jsem, a pohlédl na toho blonďáka. ,,Zatím ne tati" já dal raději oči v sloup, a nastartoval. ,,Tak rodino vyrážíme" vykřikl jsem a všichni se zasmály. ,,A kdy budu mít bratříčka?" zeptal se Ni a Anet se začervenala ,,To se neví" řekla a já na souhlas přikývl  opravdu se začínám  bát jet domů kvůli narážkám kluků.  ,,Já ho chci co nejdříve" zaprotestoval Ni,a osobně mi přijde že se Niall zbláznil ale raději to nebudu říkat na hlas. ,,Neboj, ale teď nám spíš řekni jak ti chutnalo jídlo" hlesl jsem raději a on bez námitek začal povídat o tom co mu chutnalo, a kde v Londýně je nejlepší jídlo. Asi po půl hodině jsem vjel do Londýna, kde začíná pro Em menší mučení. Chudák si myslí že jí a Anet vyhodíme na letišti a odjedeme domů, ale neví tu pravdu. ,,Harry?" ozvala se po chvilce ,,Ano?" narychlo jsem se otočil abych zjistil jestli je v pohodě. ,,Přejel si naše letiště" řekla a ukazovala někam do dálky. ,,Em Harry to tu zná lépe než mi" okřikla jí trochu Anet, ale v očích měla jiskřičky. Vděčně jsem se na ní usmál a začal kličkovat ulicemi, až jsem dorazil k plotu. Z palubní desky jsem si vzal klíče, a namířil jsem na plot, který se následně otevřel. Vjel jsem dovnitř, a zaparkoval před vilou. Vystoupily jsme z auta jen Emily se nevěřícně dívala na vilu. Aneta jí otevřela dveře ,,Em nechceš vystoupit?" řekla a pokrčila obočí. ,,Ale tohle není letiště" vyblekala ,,To rozhodně není. Tohle je takový menší překvápko" řekla Aneta a Em vyskočila z auta. Otevřel jsem kufr auta, a vyndal všechny kufry. Vzal jsem ten svůj a holky si vzali svoje a Niall šel nalehko, protože mu kufr přivezli kluci. Z kapsy jsem vytáhl klíče, a odemkl dveře. Nejdřív jsem pustil dovnitř holky a potom jsem vešel já a nakonec Niall. ,,Jsme doma" zařval jsem, a kluci se ozvaly z obýváku. Zuli jsme se, a vyšli jsme s kufry na horu a  Niall šel do kuchyně. Přes celou chodbu nahoře jsme zamířily k dvou ložnicím pro hosty. ,,Em to bude tvůj pokoj,  Anet tenhle tvůj." řekl jsem jim, a oni poděkovaly  no a vešli dovnitř. 

Emily:

Já tomu pořád nemohu uvěřit jsem ve vile mých idolů! Mám straně moc štěstí, protože upřímně komu se jen tak povede jet na tábor svých oblíbenců pak aby se jeden z nich dost bavil s mou sestrou a nakonec být u nich? Je to opravdu skvělé! Začala jsem prozkoumávat můj pokoj. Nahlédla jsem do obří skříně, která pořád voněla novotou. Přešla jsem ke dveřím, které vedli do koupelny, a užasla jsem protože to tu bylo naprosto nádherné. Byl tu sprchový kout, ale i vana umyvadlo a menší komoda ve které byli šampóny, gely a ručníky. 

Aneta:

Vybavila jsem kufr a vše dala do skříně a pečlivě srovnala. Kufr jsem dala pod postel, a otevřela okno aby se sem navanul čerstvý vzduch.  Najednou někdo zaklepal ,,Dále" vykřikla sem, a otevřeli se dveře v nichž stál Harry. ,,Anet nechceš jet nakoupit něco k jídlu? Niall nám jinak všem slíbil, že nás sní" řekl se zděšeným výrazem. Zasmála jsem se ,,Jo, pojedu ráda" Harry se zářivě usmál. ,,Dobře Em prý taky ráda pojede takže může rovnou?" zeptal se ,,Já mohu hned" přikývl  a šli jsme nakoupit.

Zrovna jsme v obchodě, a ta cesta sem byla dost šílená. Jeli všichni kluci krom Zayna, který jel za Perrie domů a ještě já s Em. Aby jme všichni mohly sedět v jednom autě, tak já jsem musela sedět v klíně Harryho a Em zas Nialla plus jsme byli obě u okýnka což mi nijak nevadilo.  Kluci byli zamaskovaný aby je nikdo nepoznal a mohly jsme v klidu nakoupit vše potřebné. ,,Nialle neber toho tolik" zařval na celý krám Loui a dost lidí se na nás otočilo, a já se začala smát společně s kluky a Em protože ten Niallův pohled. ,,Ale vždyť toho beru trochu" řekl a udělal psí oči. ,,Nialle bereš tři krabice sladkostí" promluvil Daddy Liam. ,,Tati řekni něco" obrátil se na Harryho ,,Ni Liam má pravdu" Niall zavraždil Harryho pohledem. ,,Ajo jste se nám vlastně nepochlubily, že jste slíbily Niallovi bratříčka" vyprskl Loui. ,,No ale Niall jo" řekla jsem já  s úšklebkem.  ,,Přesně" potvrdil Harry ,,Ale oni mi ho fakt slíbily" obvinil nás ,,Neboj Ni vem si ty krabice dřív než nás tu někdo pozná" řekl Harry, a rozcuchal Niallovi vlasy, a my jsme pokračovaly v nákupu. 

Ahoj dneska kratší kapitola omlouvám se, že je tak pozdě, ale moc jsem nestíhala :/ :)

Tábor s One DirectionKde žijí příběhy. Začni objevovat