41 kapitola

2K 119 24
                                    

Aneta:

Ráno mě probudila ostrá bolest hlavy opatrně jsem se přetočila a všimla si, že vedle mě leží Harry. Podívala jsem se pod peřinu, a uklidnila jsem se, že jsem v oblečení. Zavřela jsem ještě oči, ale probudil mě pohled na mou tvář. 

Harry:

Bylo úžasné probudit se vedle dívky, kterou miluji. Měl jsem nutkání jí políbit, ale nemohl jsem si to dovolit. Pohladil jsem jí jemně po tváři,  a ona na mě vykulila ty svá kukadla. ,,Ahoj" pozdravil jsem jí, a ona se usmála ,,Ahoj" řekla a já se díval do těch očích a ona do těch mích. ,,Harry? Nevíš co se všechno včera událo?" zašeptala ,,Dost jsme se opili tak jsme jeli do vily, a tady jsme se líbaly a ty jsi pak chtěla něco víc, ale řekl jsem ti, že jsi opilá, a že je to škoda aby jsi o to přišla tímto způsobem" vysvětlil jsem jí také tiše. ,,Aha, tak díky máš pravdu jinak nemáte tady nějaký prášek na kocovinu?" zeptala se nesměle a já se usmál ,,Jo máme pojď do kuchyně" řekl jsem, a vylezl z postele. Měl jsem na sobě jen trenky a triko který ani nevím kde jsem sebral. ,,Tak já se převlíknu a počkám na tebe před tvým pokojem jo?" zeptal jsem se pro jistotu a ona přikývla. Šel jsem do mého pokoje, a oblékl jsem se do obyčejných tepláků a trika. Vlasy jsem sčesal do drdolu, a šel jsem počkat na Anet. Po  chvilce vyšla také  v teplácích které byli tyrkysové a v zeleném triku. Vlasy měla sčesané do culíku a měla ten roztomilý výraz.

Aneta:

Vyšla jsem ven, kde už na mě čekal Harry celkově byl nějaký rychlý, a to jsem se snažila. Pořád nemohu uvěřit tomu, že jsme se líbaly, a co teď vlastně mezi námi je? No spíš není.. ,,Doufám že tu nečekáš dlouho" poznamenala jsem ,,Ne to se nemusíš bát" řekl,a chytil mě za ruku. Propletl naše prsty, a šli jsme dolů, kde už byli všichni a na stole prášky na bolest hlavy. Ze skříňky jsem vytáhla dvě skleničky, a napustila do nich vodu. Harry mezitím vyloupl prášky a podal mi jeden, a já ho zapila a on mě napodobil. ,,Co dnes podnikneme?" zeptal se Loui, a v tu chvíli se mi rozdrnčel telefon. ,,Ano?" řekl jsem do telefonu, a ozval se Paul ,,Čau Harry nezapomeň že dneska máte rozhovor pro Ellen shouw" řekl mi, a já vytřeštil oči ,,Cože? A v kolik?" zeptal jsem se ,,Doháje Harrolde neříkej mi ani z legrace, že jste na to zapomněli" zařval do telefonu Paul. ,,no tak trochu jo" odpověděl jsem, a kousl se do rtu. ,,bože na nebi za hodinu a půl tam buďte" povzdechl si,  a vypnul hovor. ,,Kdo to byl?" zeptal se Loui ,,Paul máme rozhovor pro Ellen" odpověděl jsem, a kluci se nezatvářily moc dobře. ,,Si děláš srandu ne?" řekl Ni ,,Vypadám na to?" obrátil jsem oči v sloup. ,,Ne" odpověděl Liam. ,,Dobře za jak dlouho tam máme být?" dodal ,,Za hodinu a půl" odpověděl jsem a kluci přikývli. ,,Pojedeš s Em a Kell?" zeptal jsem se tiše Anet která se na mě podívala. ,,No já pojedu a Em podle mě taky, ale Kelly nevím" odpověděla jsem mu,  a on přikývl. ,,Tak já   těch dvou půjdu zeptat" prohodila jsem, a Harry šel se mnou i když nevím proč. Vešla jsem do pokoje Kelly, ,,Kell?" šeptla jsem ,,No?" zeptala se ospale ,,Kluci jsou do Ellen shouw a já taky pojedu a Em možná taky nechceš jet taky?" zeptala jsem se jí. ,,Promiň ale ne ještě budu spát" řekla, a lehla si,  a usnula. Otočila jsem se, a za mnou stál Harry ,,Nejede" poznamenala jsem a on přikývl. Došla jsem do pokoje Em, a otevřela dveře ,,Em nechceš se mnou a klukama jet do Ellen shouw?" zeptala jsem se ,,Jo jasně ráda" odpověděla, a já přikývla. Na chodbě stál zamyšlený Harry ,,Pojede" řekla jsem ,,Cože?" zeptal se ,,Že Emily prý pojede" on přikývl. ,,Anet víš já potřebuju ti něco říct spíš se zeptat....,,,"

Další kapitola za dnešek :D co si myslíte že Harry řekne? :P 

Tábor s One DirectionKde žijí příběhy. Začni objevovat